E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παιδόφιλος εισέβαλε γuμνός στο νοσοκομείο της Νίκαιας και επιτέθηκε σε κοριτσάκι

Μπήκε μέσα στο θάλαμο και ανέβηκε πάνω σε κρεβάτι παιδιού

Δημοσίευση 29/10/2015 | 10:33

Παιδόφιλος εισέβαλε γuμνός στο νοσοκομείο της Νίκαιας και επιτέθηκε σε κοριτσάκι

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μία μητέρα, καθώς ισχυρίζεται πως η 6χρονη κόρη της παρενοχλήθηκε σeξουαλικά όσο νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η γυναίκα, το παιδί της, 6 ετών, νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Στις 25 Οκτωβρίου, ξημερώματα 26 Οκτωβρίου, στις 04:30 π.μ., η ίδια βρισκόταν στον θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους.

Ξαφνικά, η μία μητέρα δίπλα της ξύπνησε από θόρυβο που άκουσε και είδε στο κρεβάτι της μικρής να βρίσκεται ένας άντρας ημίγuμνος και το κοριτσάκι να είναι ξεγuμνωμένο και αυτό.

Η γυναίκα αμέσως έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, από την ασφάλεια του νοσοκομείου της είπαν ότι ο παιδόφιλος κατάφερε και διέφυγε και ότι θα ερευνηθεί το περιστατικό.

Η μητέρα ωστόσο καταγγέλλει το νοσοκομείο για αμέλεια, λέγοντας πως δεν αντιμετωπίστηκε το περιστατικό με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί, ενώ έθεσε και σειρά ερωτημάτων, όπως πώς κατάφερε ο άνδρας και μπήκε στο νοσοκομείο ανενόχλητος σε ώρα που αυτό ήταν κλειστό.

Σε ερώτηση για ποιον λόγο η μητέρα δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του νοσοκομείου, η μητέρα απάντησε πως δεν έχει τα χρήματα των 100 ευρώ που απαιτούνται για το παράβολο, καθώς τόσο η ίδια, όσο και ο άνδρας της είναι άνεργοι.

Ο διοικητής του δημόσιου νοσοκομείου της Νίκαιας, κ. Πεταλάς, επιβεβαίωσε την καταγγελία της μητέρας, ότι παρενόχλησαν σeξουαλικά την 6χρονη κόρη της καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, και σημείωσε ότι διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό. Ο διοικητής τόνισε ότι οι νοσηλεύτριες ειδοποίησαν την ασφάλεια και ότι ο παιδόφιλος όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο. Σε ερώτηση εάν ο ίδιος επικοινώνησε με τη μητέρα, είπε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και «θα κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπία Κηρύκου: Η εξαφάνιση ‑ μυστήριο που για 30 χρόνια «στοιχειώνει» τη Νέα Ιωνία

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Νέες μαρτυρίες, κρυμμένα μυστικά και νέες αποκαλύψεις ξαναγράφουν την πιο σκοτεινή υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών

Κύκλωμα Συνοδών Πολυτελείας: Πόσο κόστιζαν και πώς οργανώνονταν τα πάρτι με αστέρες της Serie A

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Για ένα τραπέζι πέντε ατόμων, η τιμή μπορούσε να φτάσει τις 10.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας κοριτσιών και της διοργάνωσης ολόκληρου του πάρτι

Ελέφαντες ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου Αμερικανό εκατομμυριούχο που κυνηγούσε σε σαφάρι στην Αφρική

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο 75χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας και κυνηγός βρισκόταν στο πυκνό τροπικό δάσος Λόπε-Οκάντα ​​της Αφρικής με έναν επαγγελματία κυνηγό.

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

Ελλάδα Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Ελλάδα Χτες
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη