E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Πούτιν «σανιδώνει» το νέο Lada Vesta κάνοντας ένα... προεδρικό test drive

Προεδρικό μάρκετινγκ για το νέο Lada

Δημοσίευση 26/10/2015 | 00:07

Ο Πούτιν «σανιδώνει» το νέο Lada Vesta κάνοντας ένα... προεδρικό test drive

Για τον Ρώσο πρόεδρο, κάθε στιγμή της ζωής του είναι μια καλή αφορμή για δημοσιότητα. Έτσι στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο Σότσι, βρέθηκε και η κατάλληλη ευκαιρία για μία ακόμα προβολή του, στην οποία συνδυάστηκε το τερπνό με το ωφέλιμο (η προώθηση της ρωσικής βιομηχανίας αυτοκινήτου).

Για να μεταβεί λοιπόν στην συνάντηση, δόθηκε από τον πρόεδρο της AvtoVAZ Bo Andersson (της εταιρίας που κατασκευάζει τα Lada) ένα καταπράσινο Lada Vesta στον Πούτιν να κάνει ένα τεστ ντράιβ.

Όπως φαίνεται από τα διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο Ρώσος πρόεδρος το απόλαυσε πηγαίνοντας μάλιστα και αρκετά γρήγορα, όπως άλλωστε ο ίδιος παραδέχθηκε, καθώς κάποιες φορές ξεπέρασε και το όριο των 50 χλμ./ώρα που ίσχυε στις κατοικημένες περιοχές που πέρασε. Μάλιστα εμπρός στις κάμερες που τον περίμεναν, δήλωσε ότι το νέο Lada είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, με καλή απόκριση στο γκάζι, και πολύ εύκολο στην οδήγησή του.

Εκτός από test driver δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με το μάρκετινγκ του αυτοκινήτου, λέγοντας στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν ότι «Η εταιρία σχεδιάζει να πουλήσει το αυτοκίνητο σε περιοχές που ήδη είναι γνωστή η Lada, όπως η Ανατολική Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Λατινική Αμερική, και ελπίζω ότι θα τα πάνω πολύ καλά. Νομίζω ότι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής είναι ένα παγκόσμιο αβαντάζ».

Για την ιστορία, το νέο Lada Vesta ξεκινά σύντομα την παραγωγή του, με παραγωγή περίπου 5.000 μονάδων μέχρι τέλος του χρόνου. Η τιμή του υπολογίζεται στην Ρωσία κάπου μεταξύ από 6.240 έως 8.050 ευρώ, ανάλογα την έκδοση. Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τον όμιλο Renault-Nissan (στον οποίο ανήκει η AvtoVAZ) και πρόκειται όπως βλέπετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο, στα 4,41 μέτρα με καλούς κινητήρες από Renault και Νissan και τεράστιους χώρους.

Το αν θα καταφέρει να αναστήσει την ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία, αυτό εξαρτάται και από την κακή οικονομική κατάσταση της Ρωσίας και τις δυσκολίες που περνούν οι κάτοικοί της. Και για αυτό -προφανώς- ο Πούτιν δεν είχε και πολλά να πει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα 25.04.2026
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό