E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H OΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου

Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ

Δημοσίευση 20/10/2015 | 13:58

H OΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου

Η ΟΠΑΠ ΑΕ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε την Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου που αναχώρησε για το Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ, μέρος της προκριματικής διαδικασίας συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Ντόχα, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αφήνοντας πολλές ελπίδες για επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής κατά την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: «Θα ήθελα να πω ότι οι ευχές όλου του ελληνικού λαού, όχι μόνο της ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, είναι μαζί σας. Γιατί κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα προς όλους μας. Ένα παράδειγμα να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες, τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην ελληνική κοινωνία και θεωρούμε ότι το παράδειγμά σας θα το ακολουθήσουμε όλοι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για τις συνεχείς προσπάθειες και για το νοικοκύρεμα στα οικονομικά, αλλά και τoν ΟΠΑΠ o οποίoς με τη χορηγία του δίνει τη δυνατότητα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης και της κρατικής βοήθειας, στους Έλληνες αθλητές να κάνουν το καλύτερο δυνατόν τόσο στην προετοιμασία όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Χωρίς αυτή τη προσφορά τα πράγματα μπορεί να μην ήταν τόσο καλά όσο είναι σήμερα. Και χαιρόμαστε που σήμερα βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Να σας ευχαριστήσω όλους, να σας ευχηθώ καλό ταξίδι, καλή συμμετοχή στους αγώνες, νίκες στις προσπάθειές σας».

Την εκτίμηση ότι ο ελληνικός Παραολυμπιακός στίβος θα πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ και συνάμα αρκετές προκρίσεις για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έκανε από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, κ. Γιώργος Φουντουλάκης. «Ο ελληνικός Παραολυμπιακός στίβος έχει πανηγυρίσει μέχρι σήμερα 45 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αριθμό που θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε στη διοργάνωση του Κατάρ. Οι ελπίδες μας για νέες διακρίσεις, στηρίζονται στη νέα γενιά. Στους νέους αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Παρολυμπιακού κινήματος της χώρας μας. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτε απ` αυτά, εάν στο πλευρό μας δεν βρίσκονταν ο ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές μας. Είναι γεγονός ότι χωρίς τη βοήθειά του, το Παραολυμπιακό κίνημα δε θα είχε τη δυνατότητα να κάνει όλα αυτά και να συμμετέχει με τον τρόπο αυτό στις κορυφαίες διοργανώσεις. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό μας και νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή γι` αυτό».

Ευχαριστώντας τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή για την παρουσία του στην εκδήλωση, ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Σπύρος Φωκάς, δήλωσε: «Στη Ντόχα πάμε γερά και δυνατά δηλαδή ελληνικά! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι για μια ακόμη φορά η Εθνική μας Ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η ΟΠΑΠ υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και των αθλητών μας οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά και κατορθώνουν σε κάθε ευκαιρία να εμπνέουν και να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την επιμονή τους, την προσπάθεια τους και την αξεπέραστη θέλησή τους. Ως εταιρεία παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας και συνεχίζουμε την προσφορά μας, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στη διεύρυνση του ελληνικού παραολυμπιακού κινήματος και τα υψηλά ιδεώδη και ιδανικά που αυτό υπηρετεί».

O Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου επεσήμανε: «πρόκειται για μια σημαντική χορηγία της εταιρείας μας, η οποία αποτυπώνει έμπρακτα τη στήριξη μας στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό. Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες των αθλητών της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Στίβου αποτελούν παραδείγματα  δύναμης και θέλησης».

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958 , διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr           

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέοι κανόνες στα σχολικά κυλικεία: Τι αλλάζει

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Η νέα διάταξη αντικαθιστά το προηγούμενο πλαίσιο του 2013 και διαμορφώθηκε λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Διατροφής

Αυστραλία: Κατέσχεσαν πάνω από 100.000 παράνομα εξωτικά έντομα αξίας 140.000 δολαρίων

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Στην επιχείρηση-ρεκόρ κατασχέθηκαν γιγάντιες κατσαρίδες που φτάνουν τα 7,5 εκατοστά σε μήκος και προορίζονταν πιθανότατα για τροφή ερπετών

Ραφήνα: Αιματηρo επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων – Δύο τραυματiες από επiθεση με μαχαίpι

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Ο δράστης είναι παλιός γνώριμος των Αρχών

«Πού βρίσκεται η αίτησή μου;» – Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα politis.gov.gr

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Όπως παρακολουθείς ένα δέμα, τώρα θα παρακολουθείς και την αίτησή σου στο Δημόσιο, μέσω της νέας πλατφόρμας politis.gov.gr – «Ο νόμος για ένα πιο φιλικό κράτος στον πολίτη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη μάχη της κυβέρνησης με το βαθύ κράτος», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης

«Θα τα πούμε το απόγευμα»: Η δήλωση‑γρίφος του Σαμαρά από την Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού βρίσκεται το πολιτικό σκηνικό, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς ενδέχεται να ανοίξει τα χαρτιά του από την Κρήτη, με φόντο τις έντονες φήμες για ίδρυση νέου κόμματος

Καλλιθέα: Ανατροπή στην υπόθεση – Δεν υπήρξε διάρρηξη, οι δύο άνδρες φέρεται να δέχθηκαν επίθεση σε στάση

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Τι συνέβη πραγματικά στο επεισόδιο με τους δύο Αιγύπτιους

Ο Πιερρακάκης ανακοίνωσε την αύξηση του ακατάσχετου λογαριασμού στα 1.600 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Μέχρι σήμερα το ακατάσχετο ήταν στα 1.250 ευρώ

Χαλκιδική: Υπερχείλισαν χείμαρροι λόγω κακοκαιρίας – Διακοπές κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα

Ελενα Τοπαλίδου: Συνελήφθη η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Στα χέρια των αρχών τα ξημερώματα της Παρασκευής

Ρουμανία: Αρκούδα επιτέθηκε σε τουρίστα που προσπάθησε να την ταΐσει ‑ Δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Να σημειωθεί ότι η αρκούδα και το μικρό της είναι καλά στην υγεία τους

Νταντάδες της Γειτονιάς: Πώς θα λάβετε έως 500 ευρώ τον μήνα

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα