E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H OΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου

Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ

Δημοσίευση 20/10/2015 | 13:58

H OΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου

Η ΟΠΑΠ ΑΕ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε την Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου που αναχώρησε για το Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ, μέρος της προκριματικής διαδικασίας συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Ντόχα, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αφήνοντας πολλές ελπίδες για επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής κατά την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: «Θα ήθελα να πω ότι οι ευχές όλου του ελληνικού λαού, όχι μόνο της ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, είναι μαζί σας. Γιατί κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα προς όλους μας. Ένα παράδειγμα να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες, τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην ελληνική κοινωνία και θεωρούμε ότι το παράδειγμά σας θα το ακολουθήσουμε όλοι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για τις συνεχείς προσπάθειες και για το νοικοκύρεμα στα οικονομικά, αλλά και τoν ΟΠΑΠ o οποίoς με τη χορηγία του δίνει τη δυνατότητα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης και της κρατικής βοήθειας, στους Έλληνες αθλητές να κάνουν το καλύτερο δυνατόν τόσο στην προετοιμασία όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Χωρίς αυτή τη προσφορά τα πράγματα μπορεί να μην ήταν τόσο καλά όσο είναι σήμερα. Και χαιρόμαστε που σήμερα βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Να σας ευχαριστήσω όλους, να σας ευχηθώ καλό ταξίδι, καλή συμμετοχή στους αγώνες, νίκες στις προσπάθειές σας».

Την εκτίμηση ότι ο ελληνικός Παραολυμπιακός στίβος θα πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ και συνάμα αρκετές προκρίσεις για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έκανε από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, κ. Γιώργος Φουντουλάκης. «Ο ελληνικός Παραολυμπιακός στίβος έχει πανηγυρίσει μέχρι σήμερα 45 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αριθμό που θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε στη διοργάνωση του Κατάρ. Οι ελπίδες μας για νέες διακρίσεις, στηρίζονται στη νέα γενιά. Στους νέους αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Παρολυμπιακού κινήματος της χώρας μας. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτε απ` αυτά, εάν στο πλευρό μας δεν βρίσκονταν ο ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές μας. Είναι γεγονός ότι χωρίς τη βοήθειά του, το Παραολυμπιακό κίνημα δε θα είχε τη δυνατότητα να κάνει όλα αυτά και να συμμετέχει με τον τρόπο αυτό στις κορυφαίες διοργανώσεις. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό μας και νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή γι` αυτό».

Ευχαριστώντας τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή για την παρουσία του στην εκδήλωση, ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Σπύρος Φωκάς, δήλωσε: «Στη Ντόχα πάμε γερά και δυνατά δηλαδή ελληνικά! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι για μια ακόμη φορά η Εθνική μας Ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η ΟΠΑΠ υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και των αθλητών μας οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά και κατορθώνουν σε κάθε ευκαιρία να εμπνέουν και να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την επιμονή τους, την προσπάθεια τους και την αξεπέραστη θέλησή τους. Ως εταιρεία παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας και συνεχίζουμε την προσφορά μας, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στη διεύρυνση του ελληνικού παραολυμπιακού κινήματος και τα υψηλά ιδεώδη και ιδανικά που αυτό υπηρετεί».

O Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου επεσήμανε: «πρόκειται για μια σημαντική χορηγία της εταιρείας μας, η οποία αποτυπώνει έμπρακτα τη στήριξη μας στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό. Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες των αθλητών της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Στίβου αποτελούν παραδείγματα  δύναμης και θέλησης».

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958 , διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr           

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμαρχος στις Φιλιππίνες δέχθηκε επίθεση με RPG! ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 29.01.2026
Δύο από τα μέλη της ασφάλειας του δημάρχου τραυματίστηκαν, ενώ τρεις από τους δράστες σκοτώθηκαν λίγο αργότερα σε επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας

Αγιαξ – Ολυμπιακός 1‑2: Θρυλική πρόκριση και φουλ για τους «16»

Αθλητικά Νέα 29.01.2026
Μεγάλη βραδιά για τους «ερυθρόλευκους»

Τι αλλάζει στα ενοίκια από την 1η Απριλίου: Δεν θα ισχύει το ακατάσχετο όριο των 1.250 ευρώ για ποσά που προέρχονται από μισθώματα

Οικονομία Χτες
Τέλος οι συναλλαγές «στο χέρι» καθώς παύουν να αναγνωρίζονται οι πληρωμές εκτός τραπεζικού συστήματος – Ποιες οι συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ

Γαλλία: Ένοχος ο πρώην γερουσιαστής που νάρκωσε βουλεύτρια με MDMA

Κόσμος Χτες
Στόχος της πράξης του φέρεται πως ήταν να της επιτεθεί σeξουαλικά

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τρεις συλληφθέντες

Ελλάδα Χτες
Όταν η δικογραφία ολοκληρωθεί και φτάσει πλήρης στην εισαγγελική αρχή, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα και για το αν θα ασκηθούν επιπλέον διώξεις

Με λευκά τριαντάφυλλα η ομάδα του Αρη στην Τούμπα, τίμησε τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ελλάδα Χτες
Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Αρης, με επικεφαλής τους Ρέγες και Γκουγκουλιά, έδωσε το «παρών» στη Τούμπα, όπου και εναπόθεσε λουλούδια προς τιμήν των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα της Ρουμανίας.

Πέθανε ο σπουδαίος εικαστικός Γιάννης Μπουτέας ‑ Ποιο έργο του βλέπουμε καθημερινά στη στάση Κεραμεικός του Μετρό

Ελλάδα Χτες
Είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς εκθέσεις όπως η Μπιενάλε της Βενετίας

Θεσσαλονίκη: Νέα τροπή στην υπόθεση με τις νεκρές γυναίκες στη Μενεμένη ‑ Αναφορά για θανατηφόρο βιασμό της 46χρονης

Ελλάδα Χτες
Ο 52χρονος κρατείται και εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σε εκτέλεση του οποίου θα οδηγηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί

Μάικ Τζέιμς: «Κατά τη γνώμη μου, είμαι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Euroleague»

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Αμερικανός σταρ της Μονακό μίλησε στο podcast «Euroinsiders» εκφράζοντας τη γνώμη του, όσον αφορά τον GOAT της ιστορία της Euroleague, απαντώντας τον εαυτό του

Ο Ιβάν Σαββίδης καλύπτει όλα τα έξοδα των αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Ελλάδα Χτες
Στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά

Τραγωδία στη Μάλτα: Νεκρή 13χρονη που παρασύρθηκε από κύματα

Κόσμος Χτες
Τόσο ο πατέρας της, όσο και ο αδερφός της, παρασύρθηκαν επίσης, αλλά κατάφεραν να αναδυθούν και να κολυμπήσουν, φτάνοντας σε ασφαλές μέρος

Ήμασταν σαν αδέρφια, θυμάμαι τα πάντα, λέει τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ που βγήκε ζωντανός από το τροχαίο στη Ρουμανία

Ελλάδα Χτες
Τρεις από τους επιβάτες του βαν τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Τιμισοάρα ενώ την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η διακομιδή τους στην Ελλάδα με ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος