E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον Αδωνι να τρέχει με τα χίλια στη Συγγρού για να καταθέσει υποψηφιότητα!

Εντυπωσιακό φίνις!

Δημοσίευση 2/10/2015 | 19:50

Δείτε τον Αδωνι να τρέχει με τα χίλια στη Συγγρού για να καταθέσει υποψηφιότητα!

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατόρθωσε να κάνει θέμα την υποψηφιότητά του ως το τελευταίο λεπτό. Αρχισε να τρέχει σαν τρελός για να προλάβει να καταθέσει τα χαρτιά στα γραφεία της ΝΔ!

Μέχρι λίγη ώρα πριν ο κ. Γεωργιάδης είχε καταφέρει να μαζέψει 45 υπογραφές και έκανε έκκληση μέσω Facebook και Twitter να του δώσουν άλλες πέντε.  

Τελικά λίγα λεπτά μετά από τις 6 εμφανίστηκε στη Συγγρού ως συνοδηγός σε μοτοσικλέτα και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς  τα γραφεία της Ν.Δ. προκειμένου να προλάβει.  

«Οι πέντε υπογραφές μαζεύτηκαν τα τελευταία 20 λεπτά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ την Εφορευτική Επιτροπή που δέχτηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά μου παρότι καθυστέρησα μερικά λεπτά».

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα...»

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για μια από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου.

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα μεταξύ της πέμπτης και έκτης μεσημβρινής θα έκανε απίστευτα εισιτήρια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν το έχω δει το πλάνο ακόμα. Θα το δω από τα δελτία. Δεν έχω δει καθόλου τηλεόραση. Δεν έχω δει το κινητό μου», πρόσθεσε, σχολιάζοντας τα πλάνα που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να τρέχει στα γραφεία της ΝΔ για να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό, η τελευταία υπογραφή ήταν του μέλους της πολιτικής επιτροπής Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης είχε αποφασίσει να μην υπογράψει για κανέναν, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να το κάνει γιατί θεώρησε άδικο για μία υπογραφή να μην υποβληθεί η υποψηφιότητά του.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα αναδειχθεί νικητής της εκλογικής διαδικασίας για την προεδρία του κόμματος.

«Πολιτικάντης και πολιτικός τυχοδιώκτης είναι ο κ. Τσίπρας. Σας δείχνω να φοβάμαι τον κ. Τσίπρα; Περνά από το μυαλό σας ότι μου προκαλεί κάποιου είδους φόβο;», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν μπορεί ένας μνημονιακός να «τα βάλει» με τον πρωθυπουργό, ενώ για το ζήτημα της αναζήτησης ενός «αντι-Τσίπρα» δήλωσε πως αποτελεί προσβολή «για τη μεγάλη μας παράταξη να λέμε ότι τον ψάχνουμε».

Όσο για την διεξαγωγή ντιμπέιτ και αν το επιθυμεί, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «Όχι θέλω, το θεωρώ απολύτως απαραίτητο και αν κάποιος δε θέλει να έρθει θα το κάνουμε χωρίς αυτόν».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε απευθύνει έκκληση στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να υπογράψουν υπέρ της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος, μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνε πως έχει ήδη συγκεντρώσει 45 υπογραφές, από τις 50 που απαιτούνταν για την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Η άφιξη

asd

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Ελλάδα 26.04.2024
Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Πολιτική 26.04.2024
Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

Τροχαίο Βουλή: Τρία χρόνια με αναστολή στον οδηγό του αυτοκινήτου για το θάνατο του Ιάσωνα

Ελλάδα 26.04.2024
Στον κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Ελλάδα 26.04.2024
«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»

Γιώργος Φλωρίδης: Οι εγκληματικές οργανώσεις των χούλιγκαν εκβιάζουν και τις ομάδες

Ελλάδα 26.04.2024
Αντίχριστοι του κερατά οι δυνάμεις της ακροδεξιάς

Μαρουσάκης: Οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Καιρός 26.04.2024
Η πρώτη πρόγνωση για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι το Πάσχα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Ελλάδα 26.04.2024
Ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με ταχύτητα σε κάδους απορριμμάτων

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Κόσμος 26.04.2024
Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο