E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον Αδωνι να τρέχει με τα χίλια στη Συγγρού για να καταθέσει υποψηφιότητα!

Εντυπωσιακό φίνις!

Δημοσίευση 2/10/2015 | 19:50

Δείτε τον Αδωνι να τρέχει με τα χίλια στη Συγγρού για να καταθέσει υποψηφιότητα!

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατόρθωσε να κάνει θέμα την υποψηφιότητά του ως το τελευταίο λεπτό. Αρχισε να τρέχει σαν τρελός για να προλάβει να καταθέσει τα χαρτιά στα γραφεία της ΝΔ!

Μέχρι λίγη ώρα πριν ο κ. Γεωργιάδης είχε καταφέρει να μαζέψει 45 υπογραφές και έκανε έκκληση μέσω Facebook και Twitter να του δώσουν άλλες πέντε.  

Τελικά λίγα λεπτά μετά από τις 6 εμφανίστηκε στη Συγγρού ως συνοδηγός σε μοτοσικλέτα και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς  τα γραφεία της Ν.Δ. προκειμένου να προλάβει.  

«Οι πέντε υπογραφές μαζεύτηκαν τα τελευταία 20 λεπτά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ την Εφορευτική Επιτροπή που δέχτηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά μου παρότι καθυστέρησα μερικά λεπτά».

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα...»

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για μια από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου.

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα μεταξύ της πέμπτης και έκτης μεσημβρινής θα έκανε απίστευτα εισιτήρια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν το έχω δει το πλάνο ακόμα. Θα το δω από τα δελτία. Δεν έχω δει καθόλου τηλεόραση. Δεν έχω δει το κινητό μου», πρόσθεσε, σχολιάζοντας τα πλάνα που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να τρέχει στα γραφεία της ΝΔ για να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό, η τελευταία υπογραφή ήταν του μέλους της πολιτικής επιτροπής Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης είχε αποφασίσει να μην υπογράψει για κανέναν, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να το κάνει γιατί θεώρησε άδικο για μία υπογραφή να μην υποβληθεί η υποψηφιότητά του.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα αναδειχθεί νικητής της εκλογικής διαδικασίας για την προεδρία του κόμματος.

«Πολιτικάντης και πολιτικός τυχοδιώκτης είναι ο κ. Τσίπρας. Σας δείχνω να φοβάμαι τον κ. Τσίπρα; Περνά από το μυαλό σας ότι μου προκαλεί κάποιου είδους φόβο;», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν μπορεί ένας μνημονιακός να «τα βάλει» με τον πρωθυπουργό, ενώ για το ζήτημα της αναζήτησης ενός «αντι-Τσίπρα» δήλωσε πως αποτελεί προσβολή «για τη μεγάλη μας παράταξη να λέμε ότι τον ψάχνουμε».

Όσο για την διεξαγωγή ντιμπέιτ και αν το επιθυμεί, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «Όχι θέλω, το θεωρώ απολύτως απαραίτητο και αν κάποιος δε θέλει να έρθει θα το κάνουμε χωρίς αυτόν».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε απευθύνει έκκληση στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να υπογράψουν υπέρ της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος, μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνε πως έχει ήδη συγκεντρώσει 45 υπογραφές, από τις 50 που απαιτούνταν για την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Η άφιξη

asd

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλληνες με πατίνια προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Όσλο

Κόσμος 19.12.2025
Απίστευτο περιστατικό στο Όσλο: δύο Έλληνες τουρίστες κινήθηκαν με πατίνια μέσα σε τούνελ, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Γαλλία: Μέτρα επαλήθευσης της ηλικίας των πελατών της θα πρέπει να εφαρμόσει η Shein

Κόσμος 19.12.2025
Η Shein βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού στο διαδικτυακό κατάστημά της διαπιστώθηκε ότι πωλούνταν απαγορευμένα όπλα και ερωτικές κούκλες που έμοιαζαν με παιδιά

Θεσσαλονίκη: Αφησαν τα ανήλικα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή ‑ Συνελήφθησαν οι γονείς

Ελλάδα 19.12.2025
Πρόκειται για ένα παιδί 11 χρονών και ένα βρέφος λίγων μηνών

To «trend του Διαβόλου»: Νεκρή φοιτήτρια από το διαδικτυακό challenge του ChatGPT

Κόσμος 19.12.2025
Σύμφωνα με στοιχεία του Harris County Institute of Forensic Sciences, οι αρχές έκριναν τον θάνατό της ως αυτοκτονία, με αιτία «ασφυξία λόγω εκτόπισης οξυγόνου από ήλιο»

Βουλγαρία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς – Απαίτηση για δίκαιες εκλογές

Κόσμος 19.12.2025
Χιλιάδες Βούλγαροι διαδήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης

Ουρές χιλιομέτρων με αυτοκίνητα σε Λάρισα, Ριτσώνα και Προμαχώνα

Ελλάδα 19.12.2025
Oι αγρότες από το μπλόκο της Χαλκίδας ετοιμάζονται κλείσουν τόσο την υψηλή γέφυρα όσο και την παλαιά γέφυρα

Τέλος τα ενοίκια ‑ μαϊμού των 20 και 30 ευρώ: Πώς θα φακελωθούν τα ακίνητα με τον ΜΙΔΑ

Οικονομία 19.12.2025
Το νέο μητρώο ιδιοκτησίας ακινήτων έρχεται για να `χτυπήσει` τα υποδηλωμένα ενοίκια.

«Έπεσε» το YouTube: Τεράστια προβλήματα για χιλιάδες χρήστες ‑ Το μήνυμα που εμφανίζεται

Κόσμος 19.12.2025
Οι χρήστες βλέπουν το σφάλμα 502 όταν επιχειρούν να μπουν στο Youtube

Φορολοταρία Νοεμβρίου: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ελλάδα 19.12.2025
Τα χρήματα της φορολοταρίας κυμαίνονται από 1.000 έως 50.000 ευρώ

Βουλή: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Πολιτική 19.12.2025
Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, καταψήφισε τη διάταξη

Χτυπήθηκε πετρελαιοφόρο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας νότια της Κρήτης

Ελλάδα 19.12.2025
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφτασε στη Μεσόγειο