E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφηβος ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν οι τζιχαντιστές τον στείλουν να εκραγεί

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει το παιδί να εμψυχώνεται λίγο πριν σταλεί στον θάνατο

Δημοσίευση 24/9/2015 | 00:00

Έφηβος ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν οι τζιχαντιστές τον στείλουν να εκραγεί

Ένα σοκαριστικό βίντεο προπαγάνδας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός έφηβου βομβιστή αυτοκτονίας, που ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν εκτελέσει τη διαταγή των μαχητών για επίθεση σε ένα συριακό χωριό. Ο έφηβος Jafar al-Tayyar θα οδηγήσει ένα τεθωρακισμένο μέσα σε ένα εχθρικό χωριό της Συρίας και θα το ανατινάξει, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει μέσα.

Το βίντεο καταγράφει εκτός από τον αποχαιρετισμό, τη διαδρομή του οχήματος, αλλά και την έκρηξη. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η επιχείρηση, οι τζιχαντιστές αγκαλιάζουν τον Jafar και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από αυτούς του λέει πως δεν πρέπει να φοβάται και όταν αισθάνεται έτσι, θα πρέπει να σκέφτεται τον Θεό. Ο έφηβος απαντά πως φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει. Το βίντεο αυτό, που προκαλεί θλίψη και οργή σε όλους τους θεατές, σκοπό είχε να προσδώσει χαρακτήρα ήρωα στον νεαρό και να δείξει πως οι επιθέσεις αυτοκτονίας σε κάνουν μάρτυρα.      

Το βίντεο που μετέδωσε η Daily Mail αναφέρεται ως υλικό από την επίθεση της περασμένης Παρασκευής, η οποία εκτός από την αποστολή αυτοκτονίας, περιελάμβανε και μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες. Σε ένα δεύτερο βίντεο, που κατέγραψαν drones, φαίνεται και η καταστροφή που προκλήθηκε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο: Ξηλώθηκε η εξέδρα μετά από αντιδράσεις

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης της μεγάλης εξέδρας που είχε τοποθετηθεί στον υπαίθριο χώρο στο Ζάππειο, μετά από αντιδράσεις για το Φεστιβάλ Ολυμπίων.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.

Χανιά: Πώς «έσπασε» ο 43χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Οι αστυνομικοί τον είχαν κρίνει από την πρώτη στιγμή ως τον βασικό ύποπτο και σήμερα (21/06) ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 45χρονης στα Χανιά.

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κάταγμα και μώλωπες στο μέτωπο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

«Τον φοβόμουν μη με βαρέσει»: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 13χρονος που έδωσε 370.000 ευρώ στον 34χρονο που τον εκβίαζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τον απειλούσαν και για την οικογένειά του, ότι θα έχει προβλήματα αν το μάθουν ότι είχε ρίξει ένα βεγγαλικό σε προαύλιο εκκλησίας

Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα: Του έλεγε «θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;»

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, διάσειση και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης