E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφηβος ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν οι τζιχαντιστές τον στείλουν να εκραγεί

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει το παιδί να εμψυχώνεται λίγο πριν σταλεί στον θάνατο

Δημοσίευση 24/9/2015 | 00:00

Έφηβος ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν οι τζιχαντιστές τον στείλουν να εκραγεί

Ένα σοκαριστικό βίντεο προπαγάνδας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός έφηβου βομβιστή αυτοκτονίας, που ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν εκτελέσει τη διαταγή των μαχητών για επίθεση σε ένα συριακό χωριό. Ο έφηβος Jafar al-Tayyar θα οδηγήσει ένα τεθωρακισμένο μέσα σε ένα εχθρικό χωριό της Συρίας και θα το ανατινάξει, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει μέσα.

Το βίντεο καταγράφει εκτός από τον αποχαιρετισμό, τη διαδρομή του οχήματος, αλλά και την έκρηξη. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η επιχείρηση, οι τζιχαντιστές αγκαλιάζουν τον Jafar και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από αυτούς του λέει πως δεν πρέπει να φοβάται και όταν αισθάνεται έτσι, θα πρέπει να σκέφτεται τον Θεό. Ο έφηβος απαντά πως φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει. Το βίντεο αυτό, που προκαλεί θλίψη και οργή σε όλους τους θεατές, σκοπό είχε να προσδώσει χαρακτήρα ήρωα στον νεαρό και να δείξει πως οι επιθέσεις αυτοκτονίας σε κάνουν μάρτυρα.      

Το βίντεο που μετέδωσε η Daily Mail αναφέρεται ως υλικό από την επίθεση της περασμένης Παρασκευής, η οποία εκτός από την αποστολή αυτοκτονίας, περιελάμβανε και μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες. Σε ένα δεύτερο βίντεο, που κατέγραψαν drones, φαίνεται και η καταστροφή που προκλήθηκε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανάκληση φέτας από τον ΕΦΕΤ: Συναγερμός για λιστέρια σε γνωστή μάρκα

Ελλάδα 09.04.2026
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο επιδημιολογικής διερεύνησης, διενήργησε έκτακτο έλεγχο και προέβη σε ανάκληση τυριού «Φέτα».

«Έκρηξη» στις απάτες με κρυπτονομίσματα

Οικονομία 09.04.2026
Πώς «ψαρεύουν» θύματα στα social media

Πρόβλημα πάλι στο Μετρό Θεσσαλονίκης από ακινητοποίηση συρμού

Ελλάδα 09.04.2026
Χρειάστηκε να κατέβουν και να περπατήσουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο μέσα στη σήραγγα μέχρι τον σταθμό

Μαρούσι: Ανδρας μαχαίρωσε 17χρονο για να τον ληστέψει

Ελλάδα 09.04.2026
Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Ελλάδα 09.04.2026
Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ

Σήμερα …πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και η προθεσμία