E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πρίγκιπας του Ντουμπάι πέθανε στα 33 του από ανακοπή καρδιάς

Θρήνος για τον πιο περιζήτητο γαλαζοαίματο στον κόσμο

Δημοσίευση 20/9/2015 | 00:00

Ο πρίγκιπας του Ντουμπάι πέθανε στα 33 του από ανακοπή καρδιάς

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στο εμιράτο του Ντουμπάι, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πρωτότοκου πρίγκιπα. Ο Σιχ Ρασίντ, ήταν αδελφός του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι, Χαμντάν, του πιο περιζήτητου γαλαζοαίματου στον κόσμο.

Ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, όπως ήταν το πλήρες όνομα του, που αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst της Βρετανίας το 2002, πέθανε το Σάββατο το πρωί από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 33 ετών.

Ηταν ο μεγαλύτερος γιος του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο οποίος είναι ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, αλλά και αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Σήμερα, έχασα τον καλύτερο μου φίλο και σύντροφο της παιδικής μου ηλικίας, τον αγαπητό μου αδελφό Ρασίντ. Θα μας λείψεις» δήλωσε ο Χαμνταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, που θεωρείται ο πιο περιζήτητος πρίγκιπας στον κόσμο.

Ο πρόεδρος Σικχ Καλίφα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ και την οικογένεια Αλ Μακτούμ.

«Ο Θεός να ευλογεί τον νεαρό άνδρα που πέθανε. Ανήκουμε στον Αλλάχ και σ 'Αυτόν θα επιστρέψουμε» δήλωσε εμφανώς καταβεβλημένος ο σεΐχης του Ντουμπάι.

Θα γίνουν προσευχές στο τέμενος Zαμπίλ το Σάββατο το βράδυ και στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο Ουμ Χαρίρ στο Μπουρ Ντουμπάι.

Ο Σιχ Ρασίντ ήταν γνωστός για την αγάπη του για τα άλογα και μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου, με δύο χρυσά μετάλλια στην ιππασία σε αγώνες αντοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ασίας το 2006.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος 06.03.2026
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα 06.03.2026
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος 06.03.2026
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος 06.03.2026
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος 06.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»

Ο Βασίλης Σπανούλης σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση από τη Μονακό

Αθλητικά Νέα 06.03.2026
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής των Μονεγάσκων, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος

Ακρωτήρι: Ο Βρετανός πιλότος F‑35 που έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας ιρανικά drones – Πώς το γιόρτασε

Ελλάδα 06.03.2026
Τι είπε στον Guardian ο πιλότος της RAF που έγραψε ιστορία

Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Θα χρησιμοποιήσουμε πιο προηγμένους πυραύλους τις επόμενες ημέρες

Κόσμος 06.03.2026
Αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης ανέφερε πως μέχρι στιγμής το Ιράν χρησιμοποιεί πυραύλους παλαιότερης τεχνολογίας

Τουρκία: «Υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με το Ισραήλ» λέει ο Γκιουλέρ ‑ Πρόταση στις ΗΠΑ για τους S400

Κόσμος 06.03.2026
«Προτείναμε στους Αμερικανούς οι S-400 να λειτουργούν αυτόνομα, περιμένουμε την απάντησή τους» ανέφερε ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας

Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον θάνατο του 30χρονου Ορφέα

Ελλάδα 06.03.2026
Το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας αποχαιρετά τον απόφοιτό του με ψήφισμα, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα δημοσίευσαν καθηγητές και συλλογικότητες.