E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεϊμαράκης για Καμμένο: Ο κ. Καημένος, ο κατάδικος, δεν μπαίνει στη Βουλή και έχει τρελαθεί

Σκληρή γλώσσα

Δημοσίευση 11/9/2015 | 00:09

Μεϊμαράκης για Καμμένο: Ο κ. Καημένος, ο κατάδικος, δεν μπαίνει στη Βουλή και έχει τρελαθεί

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα απάντησε στην ανοίκεια επίθεση του Πάνου Καμμένου εναντίον του, στο ντιμπέιτ της Τετάρτης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξη που έδωσε. «Βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στο Newpost και πρόσθεσε, απαντώντας στον χαρακτηρισμό «υπόδικος» που του απέδωσε ο κ. Καμμένος: «Κι εγώ τον λέω κατάδικο. Έχει τρεις καταδίκες».

Ο Ευ. Μεϊμαράκης συνέχισε σε πιο υψηλούς τόνους: «Ο Καμμένος δεν είναι κεντροδεξιός. Παλαβός και κατάδικος είναι, δεν είναι δεξιός, αφού συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα σε αριστερή πορεία και όχι για συγκεκριμένο πρόγραμμα». Παράλληλα, διερωτήθηκε: «Γιατί ενώ μπορούσε ο κ. Καμμένος να ζητήσει η σχετική δικογραφία με 50 υπογραφές να πάει στην Ολομέλεια, δεν το έκανε;». «Τώρα το θυμήθηκε, αλλά δεν βλέπει ότι η κοινή γνώμη έχει καταλάβει τι –να μην πω τώρα– είναι ο κ. Καημένος, πως τον λένε...», είπε συγκεκριμένα.

Για την «υπόθεση Καρούζου», ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι έχουν ελεγχθεί μετά από δικό του αίτημα τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί του, καθώς και των μελών της οικογένειάς του, και δεν έχει βρεθεί τίποτα. Είπε επίσης, ότι με συμβολαιογραφική πράξη που έχει υπογράψει έχει ζητήσει αν βρεθεί κάτι παραπάνω που να μην δικαιολογείται, να του το πάρουν.

«Δεν με κατηγορεί για μίζα, αλλά λέει γιατί πλήρωσα...», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι οι πληρωμές του υπουργείου ¶μυνας δεν γίνονται απλά επειδή ο υπουργός πάει και βγάζει λεφτά από κάποιο χρηματοκιβώτιο, αλλά με συγκεκριμένη διαδικασία, με έλεγχο των τιμολογίων από το ελεγκτικό συνέδριο κ.λπ. «Αν η πληρωμή δεν είναι νόμιμη, γιατί παραλαμβάνει τον άλλο μήνα ο υπουργός το «Ωκεανός»; Να βγει ο υπουργός να πει αν είναι νόμιμη ή παράνομη. Γιατί δεν βγαίνουν να το πουν;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, λέγοντας ότι ο ομόλογός του των ΑΝΕΛ φαίνεται ως συνομιλητής του ¶κη στο ημερολόγιό του.

«Θα έρθει ο κ. Καμμένος να κάνει κήρυγμα σε μένα και ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για διαπλοκή και διαφθορά», είπε επιπλέον, εξαπολύοντας επίθεση και κατά του πρώην πρωθυπουργού. «Ο Αλέξης έχει baby face, όλο δεν ξέρει. Δεν ήξερε για τον Βαρουφάκη, δεν ήξερε για τη Ζωή, δεν ήξερε ότι είχαν δύναμη οι τράπεζες, δεν ήξερε ότι έχουμε θαλάσσια σύνορα...», είπε και χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «μνημονιακό».

Σε ότι αφορά τις συνεργασίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε ότι δεν απορρίπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων και η χώρα ζητά συναινέσεις και συνεργασίες. «Γι' αυτό θέλω να πάω από τώρα στην Κουμουνδούρου, να του πω ότι γι' αυτά τα προβλήματα εγώ προτείνω αυτά, πού διαφωνείς, να συμβαδίσουμε», σημείωσε και επανέλαβε την ανάγκη εφαρμογής εθνικού σχεδίου που θα μας βγάλει από την κρίση.

Κατηγόρησε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα ότι ήθελε σύντομη προεκλογική περίοδο 20 ημερών, για να μην δει ο κόσμος τι θα πληρώσει με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το μνημόνιο. «Να μην προλάβει να δει ο κόσμος ότι από αριστερούλης, αντιμνημονιακός, τα υπέγραψε όλα φαρδιά-πλατιά», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τελικά συνεργασία, να πάρει και το κόστος του».

Η απάντηση των ΑΝΕΛ

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη απάντησε στις αιτιάσεις του προέδρου της ΝΔ: «Πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη σύγχυση ο κ. Μεϊμαράκης. Ούτε ο κ. Καμμένος, ούτε κανείς άλλος σύχναζε ποτέ σε σπίτια εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου». «Προφανώς θα μπερδεύεται με τον κ. Καρούζο, με τον οποίο είχε πολύ καλές σχέσεις και στο σπίτι του οποίου σύχναζε για αρκετό καιρό στο παρελθόν», αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και συνεχίζει: «Ο εγκαλούμενος για κακουργηματικές πράξεις σχετικά με την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων κ. Μεϊμαράκης απεδείχθη ότι, εκτός από κοινός συκοφάντης, είναι και ψεύτης. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε άλλο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.