E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χριστοδουλοπούλου: Ανοησίες ότι έκανα σήμα στους πρόσφυγες να έρθουν στην Ελλάδα

Δεν σηκώνει το θέμα κριτική κατά την κα. Υπουργό

Δημοσίευση 8/9/2015 | 18:16

Χριστοδουλοπούλου: Ανοησίες ότι έκανα σήμα στους πρόσφυγες να έρθουν στην Ελλάδα

Πιθανή είναι η συμμετοχή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε η ίδια στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

«Μάλλον θα είμαι στο Επικρατείας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να στρατευθούμε για να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις προσφυγικές ροές έκανε λόγο για μια «πρωτοφανή ανοησία» όσων χρεώνουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά σε εκείνη πως έκανε σήμα στους πρόσφυγες για να έρθουν στην Ελλάδα.

«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για να γίνονται αντικείμενο κριτικής και μάλιστα κακόπιστης» σημείωσε και μίλησε για μια τραγική σύμπτωση καθώς από τις 27 Αυγούστου που παραιτήθηκε η κυβέρνηση ήρθαν στα νησιά 51 χιλιάδες πρόσφυγες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, ενώ τους τελευταίους μήνες είχαν μπει στην Ελλάδα 12 χιλιάδες πρόσφυγες.

Συνεχίζεται η μεταφορά μεταναστών από την Μυτιλήνη στην Αθήνα

Την ίδια ώρα τις προσπάθειες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα στη Μυτιλήνη συνεχίζει η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει σε λίγη ώρα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη 2.187 μετανάστες. Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, για την ασφαλή αποβίβαση των μεταναστών.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να αποπλεύσει από το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά και το καταμαράν tera jet μεταφέροντας άλλους 1.700 μετανάστες.

Έξω από τη Μυτιλήνη βρίσκεται και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star patmos το οποίο αναμένεται να δέσει στο λιμάνι και να παραλάβει και αυτό μόνο μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η πλοιοκτήτρια εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπ.Ναυτιλίας, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία ναύλωσης του πλοίου.

Σημειώνεται ότι ο αρμόδιος υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης είχε προχωρήσει χθες σε πρόκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τη ναύλωση δύο πλοίων μεταφοράς μεταναστών από νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Είχε ζητηθεί από τους τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) που εκπροσωπεί του ακτοπλόους οι ενδιαφερόμενες εταιρείες να υποβάλλουν εντός 24 ωρών τις δικές τους προτάσεις.

Στο μεταξύ, στη διάσωση 474 παράτυπων μεταναστών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή σε 11 περιστατικά έρευνας και διάσωσης. Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στις θαλάσσιες περιοχές των νησιών της Λέσβου, Σάμου, Αγαθονησίου και Κω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκάνδαλο στη JP Morgan: Γυναίκα στέλεχος κατηγορείται για εκβιασμό, νάρκωση και βιασμό υφιστάμενου

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Στη JP Morgan ξέσπασε σκάνδαλο παρόμοιο με της ταινίας «Αποκαλύψεις», όταν πρώην υπάλληλος μήνυσε ανώτερη του για σeξουαλική παρενόχληση

Πύραυλοι του Ιράν χτύπησαν αμερικανικό πολεμικό πλοίο που επιχείρησε να μπει στο Στενό του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Το ιρανικό ναυτικό υποστήριξε ότι απέτρεψε την είσοδο αμερικανικών πολεμικών πλοίων στα Στενά του Ορμούζ

Βρετανία: Μικροσκοπικό ρωμαϊκό φυλαχτό σε σχήμα φαλλού εντοπίστηκε σε λέσχη κρίκετ

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο χώρος που εντοπίστηκε το εύρημα φέρεται να ήταν η έδρα ενός αρχαίου λουτρού

Πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο – Συνελήφθη 25χρονος

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο συλληφθείς φέρεται από κοινού με τον συνεπιβάτη του να επιτέθηκαν σε 20χρονο

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 16χρονος που κατανάλωσε αλκοόλ σε μπαρ στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.05.2026
Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος τα ξημερώματα

Γιατί χιόνισε τον Μάιο;

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Το ακραίο φαινόμενο των τελευταίων 40 ετών που «ανατρέπει» τα δεδομένα του καιρού στην Ευρώπη