E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστροναύτης της NASA αποκαλύπτει: Τον πυρηνικό πόλεμο στη Γη σταμάτησαν οι εξωγήινοι

Ήταν οι εξωγήινοι και όχι η διπλωματία αυτό που κατάφερε να αποτρέψει τον Γ' Παγκόσμιο;

Δημοσίευση 18/8/2015 | 00:00

Αστροναύτης της NASA αποκαλύπτει: Τον πυρηνικό πόλεμο στη Γη σταμάτησαν οι εξωγήινοι

Οι εξωγήινοι και όχι η διπλωματία ήταν αυτό που κατάφερε τελευταία στιγμή να αποτρέψει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρει ο αστροναύτης του Apollo 14 Edgar Mitchell.

Μιλώντας στη Mirror, ο βετεράνος αστροναύτης και έκτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη το 1971 ισχυρίζεται ότι ειρηνικοί εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας κατά τη διάρκεια των δοκιμών όπλων στις αμερικανικές βάσεις πυραύλων και το περίφημο White Sands Proving Ground στην έρημο του Νέου Μεξικού – όπου η πρώτη ατομική βόμβα του κόσμου πυροδοτήθηκε το 1945.

«Το White Sands ήταν ένα πεδίο δοκιμών για ατομικά όπλα – και γι' αυτό είναι που οι εξωγήινοι ενδιαφέρονταν», είπε ο 84χρονος στη Mirror. «Η δική μου εμπειρία, μιλώντας με ανθρώπους, έχει καταστήσει σαφές ότι οι εξωγήινοι προσπάθησαν να μας αποτρέψουν να πάμε σε πόλεμο και βοήθησαν στη δημιουργία της ειρήνης στη Γη», συνέχισε. «Ήθελαν να ξέρουν για τις στρατιωτικές μας δυνατότητες», είπε και πρόσθεσε: «Βρισκόμουν σε ένα πεδίο δοκιμών για ατομικά όπλα – και σε αυτό έβρισκαν μεγάλο ενδιαφέρον».

«Έχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάστηκαν σε αυτά τα σιλό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου», δήλωσε ο Mitchell. «Μου είπαν ότι τα UFO βρίσκονταν συχνά πάνω από το κεφάλι τους και απενεργοποιούσαν τους πυραύλους».

Ο διάσημος αστροναύτης μεγάλωσε στο Νέο Μεξικό, πολύ κοντά στη βάση δοκιμών βομβών. Πιστεύει ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell σχεδόν πριν από 70 χρόνια. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ορισμένοι από αυτούς είχαν συλληφθεί ζωντανοί.

Δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Mitchell κάνει τέτοιες δηλώσεις, καθώς είναι γνωστή η τρέλα που έχει. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι η NASA τον είχε επιλέξει λόγω των τηλεπαθητικών ικανοτήτων του, που θα τον βοηθούσαν να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.