Σοκ ‑ Πόσο πλήρωσε ένα ζευγάρι για να φάει ένα παγωτό στη Ρώμη
Το ζευγάρι περίμενε να πληρώσει γύρω στα 12 ευρώ ...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 10/6/2026 | 07:18

Μια απλή στάση για παγωτό στη φημισμένη Πιάτσα Ναβόνα της Ρώμης κατέληξε σε δυσάρεστη έκπληξη για ένα αμερικανικό ζευγάρι, καθώς ο λογαριασμός αποδείχθηκε πολύ υψηλότερος από κάθε προσδοκία.
Η Νικόλ Αν και ο σύντροφός της επισκέφθηκαν γνωστό κατάστημα στην περιοχή και παρήγγειλαν δύο παγωτά, εκτιμώντας ότι θα πλήρωναν συνολικά περίπου 12 ευρώ. Αντί γι' αυτό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με χρεώσεις για επιπλέον μπάλες παγωτού, σαντιγί και γλυκά συνοδευτικά.
Το τελικό ποσό ανήλθε στα 44 ευρώ για τα δύο παγωτά — σχεδόν τετραπλάσιο από το αναμενόμενο.
Η καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η τουρίστρια μοιράστηκε την εμπειρία της σε ταξιδιωτική ομάδα στο Facebook, αποκαλώντας το κατάστημα «τουριστική παγίδα». Όπως εξήγησε, είχε υποθέσει ότι ορισμένα από τα συνοδευτικά που πρόσθεσαν στο σερβίρισμα παρέχονταν δωρεάν.
Η ανάρτησή της πυροδότησε έντονη συζήτηση, με πολλούς χρήστες να επισημαίνουν ότι παρόμοια περιστατικά είναι ιδιαίτερα συχνά σε δημοφιλείς τουριστικές γειτονιές της ιταλικής πρωτεύουσας.







