E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τηλεθέαση: Σκληρή η μάχη – Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα στην prime time;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Δημοσίευση 5/2/2025 | 10:45

Τηλεθέαση: Σκληρή η μάχη – Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα στην prime time;
Φωτογραφία από JESHOOTS.com

Τη δυναμική του απέναντι στις σειρές μυθοπλασίας που το «καταδιώκουν» δείχνει κάθε βράδυ στην prime time ζώνη το MasterChef. Το reality μαγειρικής του Star επέστρεψε ανανεωμένο και κερδίζει τη μάχη για την τηλεθέαση, χωρίς να εμφανίζει σημάδια κούρασης, σε αντίθεση με άλλα παρεμφερή τηλεοπτικά προϊόντα.

Έτσι και χθες (4/2) το MasterChef έφερε το Star στην κορυφή με ποσοστό 16,5% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Σχεδόν μία μονάδα πίσω ο «Άγιος Έρωτας», που συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα με 15,6%, και οι σειρές του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια Εκδίκησης» και Grand Hotel με 13,2% και 13,1% αντίστοιχα, δημιουργούν για το κανάλι του Αμαρουσίου ένα ασφαλές 3ωρο σερί. Πάνω από τη βάση το «Έχω Παιδιά» (12,8%), ο «Τιμωρός» (10,7%) και η «Γη της Ελιάς» (10,5%). Σε χαμηλά μονοψήφια οι σειρές της ΕΡΤ με 3,3% για την «Παραλία» και 2,9% για την «Κάλλας».

Στο γενικό σύνολο ο «Άγιος Έρωτας» προπορεύτηκε με 18,2% και ακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής το Grand Hotel (17%) και η «Γη της Ελιάς» (16,9%). Αρκετά πιο πίσω ισοφάρισαν MasterChef και «Τιμωρός» (12,7%), ενώ στο 11,6% βρέθηκαν τα «Παιχνίδια Εκδίκησης». Μια ανάσα πάνω από τη βάση το «Έχω Παιδιά» του MEGA (10,4%) και σε μονοψήφιες «πτήσεις» η «Κάλλας» (4,4%) και η «Παραλία» (4,3%) για την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 16,5%
Άγιος Έρωτας – 15,6%
Παιχνίδια Εκδίκησης – 13,2%
Grand Hotel – 13,1%
Έχω Παιδιά – 12,8%
Ο Τιμωρός – 10,7%
Η Γη της Ελιάς – 10,5%
Η Παραλία – 3,3%
Η Μαρία που έγινε Κάλλας – 2,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Άγιος Έρωτας – 18,2%
Grand Hotel – 17%
Η Γη της Ελιάς – 16,9%
MasterChef – 12,7%
Ο Τιμωρός – 12,7%
Παιχνίδια Εκδίκησης – 11,6%
Έχω Παιδιά – 10,4%
Η Μαρία που έγινε Κάλλας – 4,4%
Η Παραλία – 4,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε κατακόρυφο στην άμμο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Και φυσικά έκανα τα δικά μου, έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα

Tabloid 20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Μέσι έσπασε σε κλάματα μπροστά στο πλήθος που φώναζε το όνομά του στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής λύγισε από συγκίνηση κατά την απονομή του μεταλλίου των φιναλίστ, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Ντόναλντ Τραμπ.