E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντρεύτηκε πλούσιο και κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της ύστερα από γνωριμία 13 ημερών – Τον πήγε στα δικαστήρια και τον δολοφόνησε

Μάλιστα, γέννησε κρυφά το παιδί τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/8/2024 | 13:34

Παντρεύτηκε πλούσιο και κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της ύστερα από γνωριμία 13 ημερών – Τον πήγε στα δικαστήρια και τον δολοφόνησε

Μια γυναίκα κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του πλούσιου εν διαστάσει συζύγου της, που ήταν κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της και πλέον είναι αντιμέτωπη με κάθειρξη έως και 15 ετών, ενώ κρατείται με εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Πρόκειται για την 33χρονη Άσλεϊ Μπένεφιλντ, που καταδικάστηκε στη Φλόριντα για τη δολοφονία του 59χρονου Νταγκ Μπένεφιλντ, η οποία σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Post.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια εκδήλωση τον Αύγουστο του 2016, όταν η Άσλεϊ παρευρέθηκε ως εργαζόμενη χορεύτρια, ενώ ο Νταγκ ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, καθώς εργαζόταν σε τομείς της άμυνας. Ύστερα από γνωριμία 13 ημερών οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και ένα χρόνο αργότερα ο άνδρας «πλήρωσε, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συζύγου του». Συγκεκριμένα, της άνοιξε μια σχολή μπαλέτου, για να διδάσκει, καθώς εκείνη ήθελε να γίνει μια επιτυχημένη μπαλαρίνα.

Εντούτοις, η επιχείρηση χρεοκόπησε και λίγο πριν μπει οριστικό λουκέτο άρχισαν οι τριγμοί στο γάμο τους, λόγω αυτού. Η Άσλεϊ μετακόμισε στη μητέρα της και κατήγγειλε τον σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, όμως οι ιατροδικαστές δεν εντόπισαν κάποιο σημάδι ή χτύπημα στο σώμα της. Τότε, άλλαξε την κατάθεσή της, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν ψυχολογική βία, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον πήγαινε στα δικαστήρια για αυτό το ζήτημα, χωρίς να δικαιώνεται.

Παρά ταύτα, δεν ζήτησε διαζύγιο και προσπάθησαν να φτιάξουν τη σχέση τους. Το 2018, όμως, η γυναίκα έμεινε έγκυος σε ένα κοριτσάκι και δεν το αποκάλυψε στον σύζυγό της, γεννώντας κρυφά. Όταν εκείνος το έμαθε, πήγε στα δικαστήρια και κέρδισε το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδί του, παρότι η σύζυγός του δεν ήθελε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «New York Post», τον Σεπτέμβριο του 2020 η Άσλεϊ μετακόμιζε και ο Νταγκ πήγε σπίτι της, για να τη βοηθήσει με τα πράγματα. Η γυναίκα τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, με δύο σφαίρες να βρίσκουν τον στόχο τους. Τότε, ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία.

Στις Αρχές ισχυρίστηκε πως ήταν σε αυτοάμυνα και πως όλα ξεκίνησαν, επειδή εκείνος καβγάδισε μαζί της για το γεγονός ότι μετακόμιζε. Στη συνέχεια, ανέφερε πως τη χτύπησε και εκείνη άφησε το παιδί μαζί του, τρέχοντας στο δωμάτιο της να κρυφτεί. Αυτός την ακολούθησε και όπως πήγε να ορμήσει πάνω της, εκείνη έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε σε αυτοάμυνα.

Οι αστυνομικοί, όμως, δεν βρήκαν κανένα σημάδι πάλης ή χτύπημα πάνω στην Άσλεϊ, παρότι εκείνη υποστήριξε πως δέχτηκε χαστούκια και μπουνιές. Επίσης, το πτώμα βρισκόταν σε τέτοια θέση που έμοιαζε να αιφνιδιάστηκε και όχι να έκανε κάποια κίνηση. Οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν προσχεδιασμένη τη δολοφονία, αναφέροντας ότι η γυναίκα ήθελε αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού, ειδικά από τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έδινε σε εκείνη κάποιο ποσό στο μέλλον, ανεξαρτήτως αν έμεναν μαζί ή όχι.

«Επιτέλους ο πατέρας μου βρήκε δικαίωση», είπε η κόρη του θύματος, που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο, η οποία υποστήριξε ότι ο πατέρας της ουδέποτε υπήρξε κακοποιητικός άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.

Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Κατέληξε ένας από τους εργαζόμενους που είχαν τραυματιστεί στη μεγάλη φωτιά

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης από έκρηξη σε επιχείρηση ανταλλακτικών και συνεργείο βαρέων οχημάτων στη βιομηχανική ζώνη

Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της Καρολάιν γίνεται σειρά ‑ Πότε και πού κάνει πρεμιέρα

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Σε διεθνή συνδρομητική πλατφόρμα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο η σειρά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά από 14 ημέρες γυρισμάτων σε Αλόννησο και Αττική

Απειλητικά συνθήματα έξω από το σπίτι της Βολουδάκη ‑ Μαρινάκης: «Έχουμε απέναντί μας εγκληματίες»

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: Η στοχοποίηση ανθρώπων και οικογενειών, η απειλή βίας και η καλλιέργεια μίσους δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία

Ιράν: «Ελέγχουμε τα Στενά του Ορμούζ» – Χτύπημα σε κυπριακό πλοίο και επιθέσεις σε κράτη του Κόλπου μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
«Και θα διατηρήσουμε τον έλεγχο με την ισχύ μας» λέει ο εκπρόσωπος της επιτροπής Εθνικής Ασφαλείας της Βουλής - Αγνοείται ένας Ινδός, μέλος του πληρώματος του M/V GFS Galaxy - Αυστηρές οδηγίες στα πλοία που πλέουν στα Στενά

Ανατροπή στο θανατηφόρο δυστύχημα της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ – Ο 48χρονος αρνείται ότι οδηγούσε το απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, ενώ ο πατέρας της ανήλικης ζητά εξηγήσεις για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι Αρχές

Καιρός: Σημάδια απότομης ανόδου της θερμοκρασίας μετά τις 15 Ιουλίου – Γιατί δεν μιλάμε ακόμα για καύσωνα

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η διάρκεια του φαινομένου και οι ελάχιστες νυχτερινές θερμοκρασίες θα κρίνουν αν πληρούνται τα κριτήρια χαρακτηρισμού του ως καύσωνα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νέο «σκάνδαλο» στο Μουντιάλ; Τι λέει η FIFA για τον αμφιλεγόμενο αποκλεισμό της Νορβηγίας και τι διαμαρτύρονται οι Νορβηγοί

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η Νορβηγία ισχυρίζεται ότι η μπάλα άγγιξε το καλώδιο της spidercam πριν από το γκολ του Μπέλιγχαμ, με τη FIFA να απαντά μέσω των δεδομένων του αισθητήρα.