E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Πηνελόπη Πλάκα πόζαρε με παραπάνω κιλά ‑ Όταν δεν είμαι καλά τρώω, έγραψε»

«Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική ή ινσταγκραμική;» πρόσθεσε σε ανάρτηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/4/2024 | 12:50

H Πηνελόπη Πλάκα πόζαρε με παραπάνω κιλά ‑ Όταν δεν είμαι καλά τρώω, έγραψε»

Η Πηνελόπη Πλάκα ανέβασε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό από το 2022 και άφησε ένα μήνυμα για τα κιλά που πήρε και όσα δεν της άρεσαν στο σώμα της.

Μέσω Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε δύο καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την ίδια μέρα και στο ένα, έχει επισημάνει με γραμμές, τα σημεία που δεν της άρεσαν πάνω της, εκείνη την περίοδο, που είχε πάρει 8 κιλά, τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι και στα πιο «γεμάτα» της.

Δείτε τις φωτογραφίες

plaka22

pinelopiplaka
Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμική γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαίρι. Γραμμούλα σε ό,τι δεν μ' άρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια. Όταν δεν είμαι καλά τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συνεννόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρουχα. Το χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής. Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί τις ανεβάζω τώρα; Γιατί έτσι μ' αρέσει. Κι εσένα ότι σ' αρέσει. Με τα + σου , με τα - σου. Κανείς δεν θα σου πει. Μοναχά εσύ. Άντε κι η στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!