Ίλιον: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για δεύτερη φορά με όπλο
Είχε συλληφθεί ξανά στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/4/2023 | 15:15

Ο γνωστός 29χρονος τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Ίλιον κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο, έχοντας στην κατοχή του όπλο.
Πώς έγινε η σύλληψη
Ειδικότερα, οι άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο στη συμβολή των οδών Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου περίπου στις 4:30 π.μ. Στον έλεγχο εντόπισαν ένα 9αρι πιστόλι, τύπου Glock και σφαίρες των 9 χιλιοστών. Ο μουσικός είχε συλληφθεί ξανά στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, με παρόμοιο τρόπο για τον ίδιο λόγο, στην Ιονία Οδό στο Αγρίνιο. Τότε του είχε επιβληθεί ποινή 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα ασκούσε έφεση υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για αμέλεια, καθώς συνέχισε να φέρει το όπλο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής αγνοώντας το νόμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά
Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές
Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.
Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.
Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.
Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους
Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.
Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Εκκένωση στο Μουσικό Σχολείο – Μήνυμα 112
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Σαράντα πυροσβέστες, 12 οχήματα και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή, όπου ενεργοποιήθηκε και Ανακριτικό Κλιμάκιο για διερεύνηση εμπρησμού.
Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.
Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.






