E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου

Δημοσίευση 8/2/2023 | 14:21

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Την δική της εκδοχή δίνει η τραβεστί που κατηγορείται ότι βίασε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε κλείσει ερωtικό ραντεβού μαζί της μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε αυτοβούλως, ο 22χρονος άδικα την κατηγορεί ότι τον βίασε και πως οι κατηγορίες ήταν αποτέλεσμα της απόρριψης για σχέση μαζί του.

Συγκεκριμένα η τραβεστί αναφέρει στην κατάθεσή της: «Είμαι τρανς και νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκα. Διατηρώ κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με τις οποίες αναζητώ και παρέχω συντροφιά. Στις 29-01-2023 δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κύριο “Ανδρέα” ο οποίος μου ζήτησε να με συναντήσει για να γνωριστούμε και να υπάρξει πιο σοβαρή εξέλιξη με την προοπτική να συναφθεί σχέση μεταξύ μας. Γνώριζε ότι είμαι τρανς και έπειτα από λίγη ώρα που συνομιλούσαμε τηλεφωνικώς μου ζήτησε παρακαλώντας με να με επισκεφτεί στο χώρο μου» λέει αρχικά στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

«Αφού περάσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας, του είπα να κατευθυνθεί στην τουαλέτα να κάνει μπάνιο γιατί μύριζε άσχημα. Μετά από αυτό προβήκαμε σε σeξουαλική επαφή ενεργοπαθητικά τόσο ο ένας όσο και ο άλλος και αφού ολοκληρώθηκε η πράξη εκείνος μου ζήτησε να συνεχιστεί η μεταξύ μας σχέση. Θέλω να τονίσω ότι όλο αυτό έγινε άνευ οικονομικού ανταλλάγματος καθώς ούτε εγώ ζήτησα χρήματα ούτε εκείνoς μου προσέφερε. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι και οι δυο ήρθαμε σε οpγασμό και δεν έδειξε κάποια δυσφορία από την ερωtική πράξη. Μετά από μια ώρα αποχώρησε από το διαμέρισμα».

Σύμφωνα με την τραβεστί ο 22χρονος την κάλεσε τουλάχιστον 10 φορές την επόμενη ημέρα. «Την επομένη μέρα με ξανακάλεσε περίπου δέκα φορές και αφού απάντησα την τελευταία εξ αυτών με αποκάλεσε “μωρό μου” και σε στιχομυθία με τη μητέρα του με αποκάλεσε σε εκείνη ως “κοπέλα του”. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονταν αλλοπρόσαλλα και ενοχλητικά του είπα να μη με ξαναπάρει τηλέφωνο και πως αν ήθελα να επικοινωνούμε περαιτέρω θα επικοινωνούσα εγώ μαζί του».

Στην κατάθεση, η τραβεστί αναφέρει ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι μια τρανς βίασε έναν 22χρονο και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, ενώ προσήλθε αυτοβούλως για να παρέχει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: «Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς. Η θέση της εντολέως μου είναι ότι υπήρξε ερωtική συνεύρεση ενεργοπαθητικά με τον 22χρονο κατόπιν θελήσεώς του. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τρανς. Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης και η εντολέας μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη. Τις επόμενες μέρες θα κινηθούμε νομικά εναντίον του 22χρονου, ο οποίος με την ψευδή κατάθεσή του συκοφάντησε και στιγμάτισε όχι μόνο την εντολέα μου αλλά και ολόκληρη την τρανς κοινότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στην Τήνο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Boeing 777 της Kalitta Air ξύνει με την ουρά τον διάδρομο στο Σινσινάτι, πετά σπίθες και επανασηκώνεται – Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Κατά την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης, η ουρά του αεροσκάφους ήρθε σε επαφή με τον διάδρομο

Νέα τηλεφωνική απάτη: Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος – Ποια τακτική χρησιμοποιούν οι δράστες

Τζον Ντουράν: Μόλις 22 ετών και ήδη στην 7η μεταγραφή της καριέρας του

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο Κολομβιανός φορ δανείστηκε από την Αλ Νασρ στη Μπενφίκα και κινδυνεύει να γκρεμίσει κάθε ρεκόρ μεταγραφών σε νεαρή ηλικία

Δύο τουρίστες κατέρρευσαν από τη ζέστη στην Κνωσό – Προσωρινό «λουκέτο» στον αρχαιολογικό χώρο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Και οι δύο επισκέπτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις

Red Code στη μισή Ελλάδα για φωτιά ‑ Έρχονται ιδιαίτερα δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Οι ιδιαίτερα δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες που θα επικρατήσουν δημιουργούν συνθήκες ακραίας επικινδυνότητας για την εκδήλωση και την ταχεία εξάπλωση δασικών πυρκαγιών

ΗΠΑ: Αεροπλάνο σέρνεται με την ουρά στον διάδρομο πετώντας σπίθες, δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Κανένα μέλος του πληρώματος δεν τραυματίστηκε

Επίθεση με τρανσφοβικό κίνητρο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου – Στο νοσοκομείο δύο Βραζιλιάνες

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε τρανς γυναίκα και τη φίλη της στις 5 τα χαράματα – Προανάκριση για έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά

Τραμπ «ξεσπά» για τις εκτελέσεις στο Ιράν: «Αγριοι»

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις στο Truth Social μετά τον απαγχονισμό δύο νεαρών διαδηλωτών στις φυλακές Νταστγκέρντ της Ισφαχάν.

Θεσσαλονίκη: 84χρονος έφτιαξε τσιμεντένιο φράγμα στον Αξιό ποταμό για να ποτίζει τα χωράφια του

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο ηλικιωμένος κατασκεύαζε κάθε χρόνο από το 2021 ανάχωμα στην κοίτη του ποταμού για να αρδεύει τα χωράφια του, προκαλώντας σοβαρές επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Γυμνός τουρίστας στη Μύκονο: Συνελήφθη αφού πόζαρε στο άγαλμα Καραμανλή – Χρειάστηκαν τρεις αστυνομικοί

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο άνδρας προέβαλε έντονη αντίσταση κατά τη σύλληψή του, με τρεις αστυνομικούς να χρειαστούν για να τον ακινητοποιήσουν.

Τύρναβος: Η «έξυπνη» παγίδα που εξαφάνισε τα θηλυκά κουνούπια από την πόλη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο Δήμος Τυρνάβου υιοθέτησε τη συσκευή Mosquitaire, μια οικολογική λύση που προσελκύει και παγιδεύει τα έντομα αξιοποιώντας τη φυσική τους συμπεριφορά