E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου

Δημοσίευση 8/2/2023 | 14:21

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Την δική της εκδοχή δίνει η τραβεστί που κατηγορείται ότι βίασε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε κλείσει ερωtικό ραντεβού μαζί της μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε αυτοβούλως, ο 22χρονος άδικα την κατηγορεί ότι τον βίασε και πως οι κατηγορίες ήταν αποτέλεσμα της απόρριψης για σχέση μαζί του.

Συγκεκριμένα η τραβεστί αναφέρει στην κατάθεσή της: «Είμαι τρανς και νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκα. Διατηρώ κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με τις οποίες αναζητώ και παρέχω συντροφιά. Στις 29-01-2023 δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κύριο “Ανδρέα” ο οποίος μου ζήτησε να με συναντήσει για να γνωριστούμε και να υπάρξει πιο σοβαρή εξέλιξη με την προοπτική να συναφθεί σχέση μεταξύ μας. Γνώριζε ότι είμαι τρανς και έπειτα από λίγη ώρα που συνομιλούσαμε τηλεφωνικώς μου ζήτησε παρακαλώντας με να με επισκεφτεί στο χώρο μου» λέει αρχικά στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

«Αφού περάσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας, του είπα να κατευθυνθεί στην τουαλέτα να κάνει μπάνιο γιατί μύριζε άσχημα. Μετά από αυτό προβήκαμε σε σeξουαλική επαφή ενεργοπαθητικά τόσο ο ένας όσο και ο άλλος και αφού ολοκληρώθηκε η πράξη εκείνος μου ζήτησε να συνεχιστεί η μεταξύ μας σχέση. Θέλω να τονίσω ότι όλο αυτό έγινε άνευ οικονομικού ανταλλάγματος καθώς ούτε εγώ ζήτησα χρήματα ούτε εκείνoς μου προσέφερε. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι και οι δυο ήρθαμε σε οpγασμό και δεν έδειξε κάποια δυσφορία από την ερωtική πράξη. Μετά από μια ώρα αποχώρησε από το διαμέρισμα».

Σύμφωνα με την τραβεστί ο 22χρονος την κάλεσε τουλάχιστον 10 φορές την επόμενη ημέρα. «Την επομένη μέρα με ξανακάλεσε περίπου δέκα φορές και αφού απάντησα την τελευταία εξ αυτών με αποκάλεσε “μωρό μου” και σε στιχομυθία με τη μητέρα του με αποκάλεσε σε εκείνη ως “κοπέλα του”. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονταν αλλοπρόσαλλα και ενοχλητικά του είπα να μη με ξαναπάρει τηλέφωνο και πως αν ήθελα να επικοινωνούμε περαιτέρω θα επικοινωνούσα εγώ μαζί του».

Στην κατάθεση, η τραβεστί αναφέρει ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι μια τρανς βίασε έναν 22χρονο και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, ενώ προσήλθε αυτοβούλως για να παρέχει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: «Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς. Η θέση της εντολέως μου είναι ότι υπήρξε ερωtική συνεύρεση ενεργοπαθητικά με τον 22χρονο κατόπιν θελήσεώς του. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τρανς. Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης και η εντολέας μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη. Τις επόμενες μέρες θα κινηθούμε νομικά εναντίον του 22χρονου, ο οποίος με την ψευδή κατάθεσή του συκοφάντησε και στιγμάτισε όχι μόνο την εντολέα μου αλλά και ολόκληρη την τρανς κοινότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της

Ελλάδα 06.02.2026
Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος

Ελλάδα 06.02.2026
Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Τσικνοπέμπτη: Πότε δεν θα γίνεται ντελίβερι ‑ Απεργούν διανομείς

Ελλάδα 06.02.2026
24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι διανομείς στην efood για την Τσικνοπέμπτη - Ποιοι θα συμμετάσχουν

Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η έρευνα της πυροσβεστικής

Ελλάδα 06.02.2026
Σε τρία σημεία είχε διάβρωση ο σωλήνας του προπανίου

Σκάνδαλο σε ξενοδοχεία: Μετέδιδαν live σε παγκόσμια μετάδοση ζευγάρια σε προσωπικές στιγμές χωρίς να το γνωρίζουν

Κόσμος 06.02.2026
Οι διαχειριστές των εφαρμογών ισχυρίζονταν ότι μετέδιδαν ζωντανά εικόνα από περισσότερες από 180 κάμερες σε ξενοδοχεία

Υπουργείο Μεταφορών: 100 ευρώ το πρόστιμο για το εισιτήριο – Όσοι συλλαμβάνονται για γκράφιτι, θα τα καθαρίζουν οι ίδιοι

Ελλάδα 06.02.2026
Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών

Σεισμός: 4,9 Ρίχτερ χτύπησαν την Τουρκία στην επέτειο της φονικής δόνησης του 2023

Κόσμος 06.02.2026
Ο Εγκέλαδος έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του στη γειτονική χώρα

Θρίλερ στην Πιερία: Εντοπίστηκε σορός μέσα σε καμένο αυτοκίνητο ‑ Βρέθηκε μπιτόνι με βενζίνη

Ελλάδα 06.02.2026
Κάτοικοι αναφέρουν πως μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μπιτόνι με βενζίνη - Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε η πυρκαγιά

Αυξήθηκε το επίδομα ασθένειας ‑ Πόσα χρήματα θα παίρνουν πλέον οι εργαζόμενοι

Οικονομία 06.02.2026
Το ημερήσιο επίδομα ασθένειας ανέρχεται στα 18,61 ευρώ για τις πρώτες 15 ημέρες επιδότησης

Σφραγισμένη για αιώνες: Η μεσαιωνική σήραγγα που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει

Κόσμος 06.02.2026
Κλειστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια κάτω από τη Γερμανία, ξανανοίγει ένα μυστήριο που αντιστέκεται στον χρόνο

Την ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος της Nestle αποφάσισε ο ΕΟΦ

Ελλάδα 06.02.2026
«Να μη το χρησιμοποιουν», καλεί τους γονείς