Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο
Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου
Δημοσίευση 8/2/2023 | 14:21

Την δική της εκδοχή δίνει η τραβεστί που κατηγορείται ότι βίασε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε κλείσει ερωtικό ραντεβού μαζί της μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε αυτοβούλως, ο 22χρονος άδικα την κατηγορεί ότι τον βίασε και πως οι κατηγορίες ήταν αποτέλεσμα της απόρριψης για σχέση μαζί του.
Συγκεκριμένα η τραβεστί αναφέρει στην κατάθεσή της: «Είμαι τρανς και νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκα. Διατηρώ κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με τις οποίες αναζητώ και παρέχω συντροφιά. Στις 29-01-2023 δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κύριο “Ανδρέα” ο οποίος μου ζήτησε να με συναντήσει για να γνωριστούμε και να υπάρξει πιο σοβαρή εξέλιξη με την προοπτική να συναφθεί σχέση μεταξύ μας. Γνώριζε ότι είμαι τρανς και έπειτα από λίγη ώρα που συνομιλούσαμε τηλεφωνικώς μου ζήτησε παρακαλώντας με να με επισκεφτεί στο χώρο μου» λέει αρχικά στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.
«Αφού περάσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας, του είπα να κατευθυνθεί στην τουαλέτα να κάνει μπάνιο γιατί μύριζε άσχημα. Μετά από αυτό προβήκαμε σε σeξουαλική επαφή ενεργοπαθητικά τόσο ο ένας όσο και ο άλλος και αφού ολοκληρώθηκε η πράξη εκείνος μου ζήτησε να συνεχιστεί η μεταξύ μας σχέση. Θέλω να τονίσω ότι όλο αυτό έγινε άνευ οικονομικού ανταλλάγματος καθώς ούτε εγώ ζήτησα χρήματα ούτε εκείνoς μου προσέφερε. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι και οι δυο ήρθαμε σε οpγασμό και δεν έδειξε κάποια δυσφορία από την ερωtική πράξη. Μετά από μια ώρα αποχώρησε από το διαμέρισμα».
Σύμφωνα με την τραβεστί ο 22χρονος την κάλεσε τουλάχιστον 10 φορές την επόμενη ημέρα. «Την επομένη μέρα με ξανακάλεσε περίπου δέκα φορές και αφού απάντησα την τελευταία εξ αυτών με αποκάλεσε “μωρό μου” και σε στιχομυθία με τη μητέρα του με αποκάλεσε σε εκείνη ως “κοπέλα του”. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονταν αλλοπρόσαλλα και ενοχλητικά του είπα να μη με ξαναπάρει τηλέφωνο και πως αν ήθελα να επικοινωνούμε περαιτέρω θα επικοινωνούσα εγώ μαζί του».
Στην κατάθεση, η τραβεστί αναφέρει ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι μια τρανς βίασε έναν 22χρονο και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, ενώ προσήλθε αυτοβούλως για να παρέχει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: «Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς. Η θέση της εντολέως μου είναι ότι υπήρξε ερωtική συνεύρεση ενεργοπαθητικά με τον 22χρονο κατόπιν θελήσεώς του. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τρανς. Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης και η εντολέας μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη. Τις επόμενες μέρες θα κινηθούμε νομικά εναντίον του 22χρονου, ο οποίος με την ψευδή κατάθεσή του συκοφάντησε και στιγμάτισε όχι μόνο την εντολέα μου αλλά και ολόκληρη την τρανς κοινότητα».
Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεφωνικών απατεώνων
Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις του Ιράν – Συναγερμός στο Μπαχρέιν και το Κουβέιτ
Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος – Μίλησαν στα παιδιά για ατύχημα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






