E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: «Δεν άφηνε την ιατροδικαστή να το ακουμπήσει»

«Ήταν καταβεβλημένο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας

Δημοσίευση 5/2/2023 | 10:17

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: «Δεν άφηνε την ιατροδικαστή να το ακουμπήσει»

Σοκ στο πανελλήνιο έχει φέρει η είδηση για βιασμό ενός τετράχρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα. Καθημερινά στο «φως» βγαίνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα βίωσε το παιδί.

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Βόρεια Ελλάδα που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα του, είπε ότι το παιδί της βιώνει μεγάλο σοκ, σε βαθμό που έβαλε τα κλάματα και ούρλιαζε όταν το εξέτασε ιατροδικαστής. Ο δικηγόρος της μητέρας Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο MΕGA και είπε πως δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης, παρότι ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

«Όσες φορές κι αν διαβάσω τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε. Η μητέρα θεωρώντας ότι έχει εξισορροπήσει έως ένα βαθμό τις σχέσεις με τον πατέρα, συμφώνησε να έχουν την συνεπιμέλεια το παιδί. Από την απέναντι πλευρά, άκουσα πολύ προσεκτικά την τοποθέτηση του πατέρα, ότι δηλαδή αυτό είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα, εδώ έχει συμβεί το αντίθετο», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

«Η μητέρα πριν από ένα χρόνο είχε επιλέξει να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του πατέρα του παιδιού και συμφωνήθηκε η συνεπιμέλεια του παιδιού. Στα πλαίσιο αυτό, το παιδάκι έμεινε και με τον μπαμπά και την γιαγιά μέχρι την 1η Ιουλίου 2022», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν το παρέλαβε η μητέρα, ενώ ο πατέρας δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε πέσει από το ποδήλατο.

«Το παιδί ήταν καταβεβλημένο σε σχέση με το πώς είχε παραδοθεί στον πατέρα, είχε χάσει βάρος και μέσα στην ίδια ημέρα που το παρέλαβε η μητέρα είδε σημάδια στο σώμα του παιδιού, στα πόδια, στα χέρια και σε άλλα σημεία. Όταν κυλήσαν οι επόμενες μέρες ζήτησε η μητέρα εξηγήσεις από τον πατέρα, η αιτιολογία ήταν ότι το παιδί έπεσε από το ποδήλατο. Όταν πέρασαν οι μέρες και το παιδί εκδήλωνε αυτή την απόκοσμη σεξουαλική συμπεριφορά, θορύβησε την μητέρα» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί»
Μάλιστα, ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο μικρός δεν άφηνε τον ιατροδικαστή να τον εξετάσει στα επίμαχα σημεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ, Μαρακάκης: «Κατά την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί. Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να ακουμπήσει τα επίμαχα σημεία η ιατροδικαστής. Στη συνέχεια συνέστησε στην μητέρα να πάει αμέσως στο εισαγγελέα να δείξει το οπτικό υλικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα περί μη καταβολής δεδουλευμένων ‑ Προαναγγέλλει μηνύσεις

Ελλάδα Χτες
«Ενεργό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και απόπειρα πολιτικής εξόντωσης» – Όσα είπε για τις καταγγελίες

Συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Προκλητική παραγγελία ‑ εμπαιγμός για τις εκταφές

Ελλάδα Χτες
Δικηγόρος κάνει λόγο για διάταγμα «δικτατορικού τύπου» με τελεσίγραφα και διαδικασίες άρον-άρον

«Μαζεύανε τα πτώματα και τα ρίχνανε σαν τσουβάλια» – Συγκλονίζει μάρτυρας της εκτέλεσης των 200 Ελλήνων από τους ναζί στην Καισαριανή

Ελλάδα Χτες
Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή μεγάλωσαν με το τραύμα εκείνης της ημέρας. Ο πόνος μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές, ως ζωντανή υπενθύμιση μιας βαρβαρότητας που έμεινε ατιμώρητη.

Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»

Ελλάδα Χτες
Θάψαμε τους σωλήνες προπανίου χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας ισχυρίζεται ένας από τους υδραυλικούς λέγοντας ότι αυτές ήταν οι εντολές του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΔΥΠΑ: Επίδομα 200 ευρώ για 12 μήνες – Σε ποιους απευθύνεται

Οικονομία Χτες
Ποια είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δίκη για τα Τέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα οδηγούσε ένα πατίνι σε δρόμο στην Κρήτη και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

Κακοκαιρία: Οδηγός εγκλωβίστηκε στο ρέμα Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη ‑ Δείτε βίντεο

Καιρός Χτες
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί, για να βοηθήσουν τον οδηγό

Φρένο στις ενοχλητικές κλήσεις: 50.000 ευρώ αποζημίωση για τηλεφωνικό μάρκετινγκ

Ελλάδα Χτες
Κατώτατη αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά παράβαση και σαφές μήνυμα συμμόρφωσης στην αγορά

Νέα απεργία στα θέατρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ‑ Ποιοι εξαιρούνται

Ελλάδα Χτες
Κύριο αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή Συλλογκών Συμβάσεων Εργασίας

Θλίψη στο Mega: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κοσμίδης

Ελλάδα Χτες
Ο 52χρονος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ προδομένος από την καρδιά του