E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: «Δεν άφηνε την ιατροδικαστή να το ακουμπήσει»

«Ήταν καταβεβλημένο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας

Δημοσίευση 5/2/2023 | 10:17

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: «Δεν άφηνε την ιατροδικαστή να το ακουμπήσει»

Σοκ στο πανελλήνιο έχει φέρει η είδηση για βιασμό ενός τετράχρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα. Καθημερινά στο «φως» βγαίνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα βίωσε το παιδί.

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Βόρεια Ελλάδα που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα του, είπε ότι το παιδί της βιώνει μεγάλο σοκ, σε βαθμό που έβαλε τα κλάματα και ούρλιαζε όταν το εξέτασε ιατροδικαστής. Ο δικηγόρος της μητέρας Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο MΕGA και είπε πως δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης, παρότι ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

«Όσες φορές κι αν διαβάσω τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε. Η μητέρα θεωρώντας ότι έχει εξισορροπήσει έως ένα βαθμό τις σχέσεις με τον πατέρα, συμφώνησε να έχουν την συνεπιμέλεια το παιδί. Από την απέναντι πλευρά, άκουσα πολύ προσεκτικά την τοποθέτηση του πατέρα, ότι δηλαδή αυτό είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα, εδώ έχει συμβεί το αντίθετο», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

«Η μητέρα πριν από ένα χρόνο είχε επιλέξει να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του πατέρα του παιδιού και συμφωνήθηκε η συνεπιμέλεια του παιδιού. Στα πλαίσιο αυτό, το παιδάκι έμεινε και με τον μπαμπά και την γιαγιά μέχρι την 1η Ιουλίου 2022», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν το παρέλαβε η μητέρα, ενώ ο πατέρας δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε πέσει από το ποδήλατο.

«Το παιδί ήταν καταβεβλημένο σε σχέση με το πώς είχε παραδοθεί στον πατέρα, είχε χάσει βάρος και μέσα στην ίδια ημέρα που το παρέλαβε η μητέρα είδε σημάδια στο σώμα του παιδιού, στα πόδια, στα χέρια και σε άλλα σημεία. Όταν κυλήσαν οι επόμενες μέρες ζήτησε η μητέρα εξηγήσεις από τον πατέρα, η αιτιολογία ήταν ότι το παιδί έπεσε από το ποδήλατο. Όταν πέρασαν οι μέρες και το παιδί εκδήλωνε αυτή την απόκοσμη σεξουαλική συμπεριφορά, θορύβησε την μητέρα» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί»
Μάλιστα, ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο μικρός δεν άφηνε τον ιατροδικαστή να τον εξετάσει στα επίμαχα σημεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ, Μαρακάκης: «Κατά την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί. Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να ακουμπήσει τα επίμαχα σημεία η ιατροδικαστής. Στη συνέχεια συνέστησε στην μητέρα να πάει αμέσως στο εισαγγελέα να δείξει το οπτικό υλικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανείπωτη τραγωδία με 32χρονη μητέρα: Πέθανε από ανεύρισμα πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η άτυχη γυναίκα είχε, μόλις, ολοκληρώσει την προπόνησή της στο γυμναστήριο όταν συνέβη το τραγικό συμβάν

Χαλκιδική: Έκλεψαν ξαπλώστρες από beach bar με φορτηγό ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διάρρηξη σε γνωστό beach bar στην Καλλιθέα Χαλκιδικής τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου, με τους δράστες να αποχωρούν φορτωμένοι με ξαπλώστρες και εξοπλισμό.

Μπόνι Τάιλερ: Εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Πορτογαλία ‑ Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια διαθέτει σπίτι στην Πορτογαλία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Έκθεση αποκαλύπτει το πιθανό κίνητρο του δράστη της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ύποπτος επέκρινε τις ενέργειες των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν σε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χανταϊός: Έφτασαν στα Κανάρια οι πρώτοι ασθενείς από το Πράσινο Ακρωτήρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αεροασθενοφόρο, η άφιξη του οποίου στο αρχιπέλαγος αυτό δεν είχε γνωστοποιηθεί προηγουμένως, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στα νότια της πόλης Λας Πάλμας γύρω στις 18.30

Θεσσαλονίκη ‑ Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ενιαίο μέτωπο για το θέμα Ryanair και Fraport

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο» ζήτησαν Στ. Αγγελούδης και Κ. Γκιουλέκας

Reuters: Το Τελ Αβίβ προετοιμάζεται για κλιμάκωση με το Ιράν

Κόσμος Χτες
Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ

Σκοτεινό το παρελθόν με τις«εξαφανίσεις» επιστημόνων ‑ Από τη δεκαετία 1940 μυστηριώδεις αυτοκτονίες

Ελλάδα Χτες
Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι εκατοντάδες τέτοιοι θάνατοι συνέβησαν όταν αναφέρθηκαν αρχικά θεάσεις UFO, και ότι παρουσιάστηκαν ως ατυχήματα ή αυτοκτονίες

Εφιαλτική συνάντηση για 8χρονο ‑ Λυσσασμένος κάστορας του όρμησε και τον δάγκωσε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ζώο είχε κάνει και άλλες επιθέσεις, πριν βρεθεί θετικό στη λύσσα - Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει συναντήσει τον κάστορα να επικοινωνήσει μαζί τους

Χανταϊός: Πώς ζουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου – Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του πλοίου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μάσκες, τήρηση των αποστάσεων και απαγόρευση των συγκεντρώσεων

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός άνδρας έπειτα από ανατροπή μπετονιέρας

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε παραλιακό κρηπίδωμα στο Ηραίο, όταν το όχημα ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες