E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: «Δεν άφηνε την ιατροδικαστή να το ακουμπήσει»

«Ήταν καταβεβλημένο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας

Δημοσίευση 5/2/2023 | 10:17

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: «Δεν άφηνε την ιατροδικαστή να το ακουμπήσει»

Σοκ στο πανελλήνιο έχει φέρει η είδηση για βιασμό ενός τετράχρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα. Καθημερινά στο «φως» βγαίνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα βίωσε το παιδί.

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Βόρεια Ελλάδα που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα του, είπε ότι το παιδί της βιώνει μεγάλο σοκ, σε βαθμό που έβαλε τα κλάματα και ούρλιαζε όταν το εξέτασε ιατροδικαστής. Ο δικηγόρος της μητέρας Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο MΕGA και είπε πως δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης, παρότι ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

«Όσες φορές κι αν διαβάσω τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε. Η μητέρα θεωρώντας ότι έχει εξισορροπήσει έως ένα βαθμό τις σχέσεις με τον πατέρα, συμφώνησε να έχουν την συνεπιμέλεια το παιδί. Από την απέναντι πλευρά, άκουσα πολύ προσεκτικά την τοποθέτηση του πατέρα, ότι δηλαδή αυτό είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα, εδώ έχει συμβεί το αντίθετο», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

«Η μητέρα πριν από ένα χρόνο είχε επιλέξει να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του πατέρα του παιδιού και συμφωνήθηκε η συνεπιμέλεια του παιδιού. Στα πλαίσιο αυτό, το παιδάκι έμεινε και με τον μπαμπά και την γιαγιά μέχρι την 1η Ιουλίου 2022», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν το παρέλαβε η μητέρα, ενώ ο πατέρας δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε πέσει από το ποδήλατο.

«Το παιδί ήταν καταβεβλημένο σε σχέση με το πώς είχε παραδοθεί στον πατέρα, είχε χάσει βάρος και μέσα στην ίδια ημέρα που το παρέλαβε η μητέρα είδε σημάδια στο σώμα του παιδιού, στα πόδια, στα χέρια και σε άλλα σημεία. Όταν κυλήσαν οι επόμενες μέρες ζήτησε η μητέρα εξηγήσεις από τον πατέρα, η αιτιολογία ήταν ότι το παιδί έπεσε από το ποδήλατο. Όταν πέρασαν οι μέρες και το παιδί εκδήλωνε αυτή την απόκοσμη σεξουαλική συμπεριφορά, θορύβησε την μητέρα» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί»
Μάλιστα, ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο μικρός δεν άφηνε τον ιατροδικαστή να τον εξετάσει στα επίμαχα σημεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ, Μαρακάκης: «Κατά την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί. Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να ακουμπήσει τα επίμαχα σημεία η ιατροδικαστής. Στη συνέχεια συνέστησε στην μητέρα να πάει αμέσως στο εισαγγελέα να δείξει το οπτικό υλικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Κόσμος Χτες
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Κόσμος Χτες
Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Κόσμος Χτες
Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Ελλάδα Χτες
Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Κόσμος Χτες
Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Κόσμος Χτες
Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Ελλάδα Χτες
Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Ρωσία: «Γαλλία και Βρετανία θέλουν να δώσουν μυστικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία» – Απειλές Πούτιν για αντίποινα

Κόσμος Χτες
Η έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών «άνοιξε» μια επικίνδυνη κουβέντα στην επέτειο συμπλήρωσης 4 ετών από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία