E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Καταδικάστηκε πατέρας που πέταξε έξω από το σπίτι μάνα και μωρό

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για ανάλογο αδίκημα

Δημοσίευση 3/2/2023 | 09:03

Λάρισα: Καταδικάστηκε πατέρας που πέταξε έξω από το σπίτι μάνα και μωρό

Ο νεαρός καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα, αλλά δεν έβαλε μυαλό. Συνέχισε τα ίδια και βρέθηκε ξανά στο εδώλιο για το ίδιο αδίκημα. Η νέα καταδίκη του προβληματίζει, με τις περιγραφές της σύζυγου του, για αυτά που έζησε να προκαλούν απέχθεια.

Ο νεαρός άντρας την χτύπησε και κάποια στιγμή αποφάσισε να βγάλει έξω από το σπίτι τόσο την ίδια, όσο και το μωρό που έχουν αποκτήσει, μόλις 5 μηνών, που βρισκόταν στο καροτσάκι του.

Σε καταγγελία για κακοποίηση προχώρησε μία μητέρα από τη Λάρισα, εις βάρος του συντρόφου της. Ειδικότερα, η γυναίκα κατέθεσε στην Ασφάλεια πως ο σύντροφος και πατέρας του μόλις 5 μηνών παιδιού της, τη χαστούκισε και την πέταξε έξω από το διαμέρισμά της, μαζί με το μωρό.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άντρας πακιστανικής καταγωγής πήγε στο σπίτι της, για να δει το παιδί. Τότε ο κατηγορούμενος τη χαστούκισε και στη συνέχεια την έβγαλε έξω από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας, μαζί με το πέντε μηνών βρέφος που ήταν στο καρότσι.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και τόνισε ότι η γυναίκα δεν τον άφηνε να δει το παιδί του. Παραδέχτηκε ότι τη χτύπησε, όχι όμως με δύναμη, ενώ αρνήθηκε την κατηγορία ότι άφησε την ίδια και το παιδί τους έξω από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο εισαγγελέας της έδρας επεσήμανε στον κατηγορούμενο ότι είχε καταδικαστεί πάλι πριν μερικές μέρες για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και στη συνέχεια πρότεινε την ενοχή του για τις πράξεις της σωματικής βλάβης και παράνομης βίας αλλά για τη πράξη της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο πρότεινε την αθώωση του.

Το δικαστήριο συντάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα και επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή και ενώ εκκρεμεί η απέλαση του από τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΟΚ: Επαναπατρίστηκε και ο τρίτος Έλληνας τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου

Αθλητικά Νέα 04.02.2026
Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Τιμισοάρα με αεροσκάφος των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νάπολη: 22χρονη κοπέλα μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον αδελφό της

Κόσμος 04.02.2026
Η δολοφονία μίας 22χρονης κοπέλας από τον αδελφό της συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Νάπολης και όχι μόνο

Γρίπη: «Καμπανάκι» από Τζανάκη ‑ Θα κάνουμε Πάσχα με τον ιό

Κόσμος 04.02.2026
Θα νοσήσουν φέτος με γρίπη Α, περισσότεροι από 2 εκατ. άνθρωποι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη

Σοκ στη Γερμανία: Έλληνας χωρίς εισιτήριο ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

Κόσμος 04.02.2026
Του ζήτησε να αποβιβαστεί, γιατί δεν είχε εισιτήριο - «Κατηγορείται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας»

Πέθανε η Ασπασία Παπαδάκη ‑ Ποια ήταν η πρώτη λυράρισσα

Ελλάδα 04.02.2026
Η γυναίκα που έσπασε τα στερεότυπα και έγραψε ιστορία στη κρητική μουσική

Νέες ανακλήσεις βρεφικού γάλακτος

Ελλάδα 04.02.2026
Διευρύνει τις ανακλήσεις βρεφικού γάλακτος σε νέα παρτίδα των προϊόντων της μάρκας Guigoz η εταιρεία Nestlé

Οχήματα της Google βγαίνουν στους δρόμους της Ελλάδας: Δες πότε και πού θα σε «καταγράψουν»

Tech + Science 04.02.2026
Πρόσωπα και πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων θα εμφανίζονται θολωμένα

Τραγωδία στη Χίο: Το σκάφος του Λιμενικού είχε κάμερα, αλλά δεν είχε τεθεί σε λειτουργία

Ελλάδα 04.02.2026
Η κάμερα που υπήρχε στο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού δεν είχε ενεργοποιηθεί από το πλήρωμα – Οι Αρχές ερευνούν αν ο Μαροκινός διασωθείς ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου.

Συνελήφθη δασκάλα γιόγκα στα βόρεια προάστια που ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών της

Ελλάδα 04.02.2026
Το 2016 φέρεται να είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο του πατέρα της