E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφησαν το καρότσι με το μωρό τους στο γκισέ του αεροδρομίου για να προλάβουν την πτήση

Τι κάνεις όταν δεν έχεις βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για το μωρό σου; Σίγουρα δεν το εγκαταλείπεις με το καρότσι του στο αεροδρόμιο.

Δημοσίευση 1/2/2023 | 20:21

Αφησαν το καρότσι με το μωρό τους στο γκισέ του αεροδρομίου για να προλάβουν την πτήση

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ένα ζευγάρι φέρεται να έκανε αυτό ακριβώς. Εγκατέλειψε το μωρό του στο check in του αεροδρομίου Ben Gurion του Ισραήλ, πριν προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες.

Τι κάνεις όταν δεν έχεις βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για το μωρό σου; Σίγουρα δεν το εγκαταλείπεις με το καρότσι του στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ένα ζευγάρι φέρεται να έκανε αυτό ακριβώς. Εγκατέλειψε το μωρό του στο check in του αεροδρομίου Ben Gurion του Ισραήλ, πριν προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες.

Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ την Τρίτη με τα βελγικά διαβατήριά του και εισιτήρια για την πτήση της Ryanair προς τη βελγική πρωτεύουσα, αλλά δεν είχαν εισιτήριο για το παιδί τους.

Όταν το προσωπικό του αεροδρομίου τους είπε ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο για το μωρό, απλά το άφησαν στο γκισέ του check in και έτρεξαν για τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Βίντεο από την ανακάλυψη του μωρού στο γκισέ του αεροδρομίου
Το σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει την στιγμή που το προσωπικό του αεροδρομίου εμβρόντητο βλέπει το καρότσι και τραβάει την κουβέρτα, ανακαλύπτοντας το εγκαταλελειμμένο μωρό από κάτω. Στο κλιπ ακούγονται τα επιφωνήματα έκπληξης όταν το προσωπικό συνειδητοποιεί ότι ένα μωρό έχει μείνει μόνο του σε ένα καροτσάκι, χωρίς να βρίσκονται δίπλα του οι γονείς του.

Φυσικά, το προσωπικό αρνήθηκε την είσοδο στον έλεγχο διαβατηρίων των γονιών, καλώντας την αστυνομία, η οποία τους συνέλαβε αμέσως. Τελικά οδηγήθηκαν για ανάκριση.

Σύμφωνα με του διευθυντή του γραφείου της Ryanair στην Jerusalem Post: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η Αρχή Αεροδρομίου του Ισραήλ, εξηγώντας πως το ζευγάρι είχε φτάσει αργά για την πτήση του και άφησε το μωρό στο γκισέ σε μια προσπάθεια να περάσει εγκαίρως από τον έλεγχο ασφαλείας.

«Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια έφτασε για μια πτήση της Ryanair στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς εισιτήριο για το μωρό. Άφησαν το μωρό και πήγαν στον έλεγχο ασφαλείας προκειμένου να φτάσουν στην πύλη αναχώρησης. Ένας υπεύθυνος βάρδιας των επίγειων υπηρεσιών πήγε το ζευγάρι πίσω στα γκισέ της πτήσης για να πάρει το μωρό και κάλεσε την αστυνομία και έναν φρουρό ασφαλείας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτοκτονία 13χρονου στην Κηφισιά: Τα τελευταία του λόγια πριν κρεμαστεί στο σπίτι

Ελλάδα 02.07.2025
«Το καλούσανε για μπάλα και δεν πήγαινε κανένας, το δουλεύανε»

Οι ένορκοι στη δίκη του Diddy κατέληξαν σε ετυμηγορία ‑ Ένοχος για δύο κατηγορίες o ράπερ

Κόσμος 02.07.2025
Οι ένορκοι κατέληξαν σε απόφαση, έπειτα από μια κρίσιμη και μακρά διαδικασία διαβουλεύσεων

Σοκ στην Iταλία: Αδέλφια «φαντάσματα» ζούσαν απομονωμένα μέσα στο δάσος ‑ Δεν μιλούν, φοράνε πάνες

Κόσμος 02.07.2025
Ο πατέρας των δύο παιδιών φοβόταν υπερβολικά τους ιούς

Οργή στην Ιαπωνία με τις δηλώσεις Τραμπ για τα πυρηνικά ‑ Τον προσκάλεσαν στη Χιροσίμα

Κόσμος 02.07.2025
Έντονες αντιδράσεις από τον δήμαρχο και επιζώντες μετά τη σύγκριση των αμερικανικών πληγμάτων στο Ιράν με τις βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Κέιτ Μίντλετον: Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα της Ουαλίας ‑ Η κατάσταση της υγείας της

Κόσμος 02.07.2025
Η Κέιτ Μίντλετον δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και ένα χρόνο

Απίστευτη πρόταση γάμου στις ΗΠΑ: Της ζήτησε να τον παντρευτεί... μέσα σε ανεμοστρόβιλο

Κόσμος 02.07.2025
Δύο κυνηγοί καταιγίδων, λάτρεις της αδρεναλίνης, αρραβωνιάστηκαν, με φόντο έναν απειλητικό ανεμοστρόβιλο, με την απίστευτη πρόταση γάμου να κάνει τον γύρο του κόσμου

Το παρασκήνιο με τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών που η ΕΛ.ΑΣ μπέρδεψε με μικροπωλητές ‑

Ελλάδα 02.07.2025
Θέμα συζήτησης έχει γίνει η σύλληψη των δύο πρωταγωνιστών ερωτικών ταινιών στην Χαλκιδική από την Αστυνομία

Ισχυρός σεισμός στην Προύσα

Κόσμος 02.07.2025
Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος αστυνομικός για ενδοοικογενειακή βία ‑ Τον κατήγγειλε η σύζυγός του

Ελλάδα 02.07.2025
Ο 53χρονος υπέβαλε και ο ίδιος μήνυση σε βάρος της συζύγου του, με αποτέλεσμα η 51χρονη να συλληφθεί για ενδοοικογενειακή απειλή

Θρήνος στην Ισπανία: Πέθανε 2χρονο αγόρι από θερμοπληξία ‑ Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Ελλάδα 02.07.2025
Ένα νήπιο πέθανε στην Ισπανία αφού το «ξέχασαν» μέσα σε ένα αυτοκίνητο, καθώς η χώρα δοκιμάζεται από ένα φρικτό κύμα καύσωνα που πλήττει τη νότια Ευρώπη

Μεγάλη φωτιά τώρα στον Μαραθώνα ‑ Ήχησε το 112

Ελλάδα 02.07.2025
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση