E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: DJ τραυματίστηκε από «όπλο» με κομφετί ‑ Έπαθε εγκαύματα πρώτου βαθμού

Η DJ Flavinha υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού

Δημοσίευση 27/1/2023 | 08:58

Βραζιλία: DJ τραυματίστηκε από «όπλο» με κομφετί ‑ Έπαθε εγκαύματα πρώτου βαθμού

Σοβαρό τραυματισμό σε μια DJ από την Βραζιλία προκάλεσε το «όπλο» με κομφετί που χρησιμοποίησε η ίδια σε πάρτι στην πόλη Σάντα Καταρίνα. Στο βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού φαίνεται η Φλάβια Ριμπέιρο, η οποία είναι γνωστή ως DJ Flavinha, να κρατάει στα χέρια το «όπλο» και να τραυματίζεται στο πρόσωπο όταν πατάει τη σκανδάλη.

Μετά τον τραυματισμό της η DJ αρχικά έφυγε από τη σκηνή αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε παρά τους μεγάλους πόνους.

Τελικά, όμως, χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο καθώς, όπως εξήγησε η ίδια, «οι πόνοι ήταν ανυπόφοροι».

Σύμφωνα με την Daily Mail ο τραυματισμός της DJ προκλήθηκε από το γεγονός ότι κρατούσε ανάποδα το «όπλο».

Σε βίντεο που ανήρτησε μετά τον τραυματισμό της η DJ από τη Βραζιλία εμφανίστηκε με επιδέσμους στο λαιμό και εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό της.

«Παρά τον πόνο και το αρκετό αίμα εγώ συνέχισα. Οι συνεργάτες μου ήθελαν να αποσυρθώ αλλά εγώ δεν ήθελα να φύγω» εξήγησε η Ριμπέιρο την απόφασή της να μείνει για άλλα 20 λεπτά στη σκηνή πριν τελικά να την «λυγίσουν» οι πόνοι.

«Τώρα αναρρώνω και όλα είναι καλά. Δημοσιεύω το βίντεο αυτό για να δείτε τι μου συνέβη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» λέει η DJ.


Σημειώνεται ότι το «όπλο» που χρησιμοποίησε η Βραζιλιάνα DJ είχε ανακοινωθεί ότι είναι επικίνδυνο από την πυροσβεστική, όπως μεταδίδει η Globo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα.

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Αραγτσί σε Γουίτκοφ: «Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε σε συνέντευξή του το κλίμα της αντιπαράθεσης με τον απεσταλμένο του Τραμπ, περιγράφοντας εχθρικές ανταλλαγές και αμείλικτες δηλώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.