E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν» λέει η 23χρονη που κατηγορεί τον Ντάνι Αλβες για βιασμό

Ο Ντάνι Αλβες βρίσκεται υπό κράτηση από την περασμένη Παρασκευή

Δημοσίευση 26/1/2023 | 20:16

«Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν» λέει η 23χρονη που κατηγορεί τον Ντάνι Αλβες για βιασμό

Η 23χρονη που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό, κατέθεσε ότι δέχθηκε επίθεση από τον παίκτη όταν ήταν κλεισμένη μαζί του στο μπάνιο του νυχτερινού κέντρου Sutton, στη Βαρκελώνη, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη γυναίκα -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας O’ Globo-, ο Βραζιλιάνος τη «χτυπούσε στο πρόσωπο», ενώ την εμπόδιζε ακόμα να βγει από την τουαλέτα.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό κράτηση από την περασμένη Παρασκευή. Ανακρίνεται ως ύποπτος για σeξουαλική επίθεση, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η πράξη ήταν συναινετική.

Στην κατάθεσή της, που «αποκαλύπτει» η ισπανική εφημερίδα "ABC", η νεαρή ανέφερε ότι ο Ντάνι Άλβες της έκανε νόημα να πλησιάσει. Εκείνη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, πίστευε ότι θα έμπαινε σε άλλο χώρο VIP του νυχτερινού κέντρου. Όμως όταν η πόρτα έκλεισε κατάλαβε ότι ήταν κλειδωμένη στο μπάνιο.

«Του είπα ότι ήθελα να φύγω και μου είπε ότι δεν μπορούσα να φύγω», είπε στις τοπικές αρχές. «Με έπιασε από το λαιμό, δεν ξέρω αν και από τα μαλλιά και με πέταξε κάτω, πόνεσα», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος φέρεται να ανάγκασε τη νεαρή να του κάνει στοματικό σeξ. «Αντιστάθηκα, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα», είπε. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνέχεια άρχισε να της επιτίθεται. «Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν, όχι γιατί με έσφιγγε, αλλά εξαιτίας της αγωνίας που ένιωθα», πρόσθεσε. «Μετά απομακρύνθηκε και άρχισε να ντύνεται, οπότε σηκώθηκα κι εγώ και γύρισα να ανοίξω την πόρτα, αλλά μου είπε, «δεν θα φύγεις από εδώ, θα φύγω πρώτος», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να αναφέρει με ακρίβεια πόσο χρόνο χρειάστηκε να φύγει από το μπάνιο, καθώς ήταν νευρική και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Μια φίλη της φερόμενης ως θύματος του Ντάνι Άλβες είπε σε δήλωση στο ισπανικό δικαστήριο ότι ο Βραζιλιάνος την κακοποίησε.

Το τελευταίο διάστημα, αστυνομικοί από τη Μονάδα κατά της Σeξουαλικής Βίας (UCAS) έχουν συλλέξει αναφορές από δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τη νύχτα της 30ης Δεκεμβρίου και εξακολουθούν να προσπαθούν να εντοπίσουν περισσότερους πιθανούς μάρτυρες. Οι ερευνητές ανέλυσαν επίσης πλάνα από κάμερες ασφαλείας.

Καθώς προετοιμάζει την υπεράσπισή του, ο 39χρονος θα πρέπει να αντιμετωπίσει στοιχεία που βαραίνουν πολύ την εκδοχή του για τα γεγονότα. Από τις αντιφάσεις του μέχρι τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα στοιχεία φαίνεται να βαρύνουν τον παίκτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "El Periodico", ο Βραζιλιάνος παίκτης άλλαξε την εκδοχή του για την υπόθεση, σε κατάθεση στο Δικαστήριο. Μέρες πριν, είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε το θύμα, τόσο στην αστυνομία όσο και σε συνέντευξή του σε ισπανικό πρόγραμμα. Στην κατάθεση, όμως, δήλωσε ότι υπήρχε πράξη, αλλά υποστηρίζει ότι ήταν συναινετική. Σύμφωνα με το ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena Ser», η υπεράσπιση του παίκτη ζητά νέα κατάθεση.

«Το ένταλμα σύλληψης δίνει πλήρη αξιοπιστία στη γυναίκα, η δήλωση της οποίας ήταν «ισχυρή και επίμονη», χωρίς αντιφάσεις. Στο δικαστήριο εξήγησε τα ίδια που είχε αναφέρει στις 2 Ιανουαρίου, τρεις μέρες μετά τα γεγονότα, όταν κατέθεσε την καταγγελία», εξηγεί η εφημερίδα "El País".

Εκτός από τις μαρτυρίες, το φερόμενο θύμα υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις μετά την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο. Οι ιατρικές γνωματεύσεις και το φόρεμα δόθηκαν στους ανακριτές. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, στο φόρεμά της εντοπίστηκε η παρουσία σπέρματος.

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία της υπόθεσης αποκάλυψε η εφημερίδα "El Mundo". Σύμφωνα με αυτή, η περιγραφή ενός οικείου τατουάζ του παίκτη από το φερόμενο ως θύμα ήταν σημαντικό στοιχείο για τη σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακριβότερα τα διόδια σε Αττική Οδό και αυτοκινητοδρόμους από την 1η Ιανουαρίου

Ελλάδα Χτες
Οι εταιρείες διαχείρισης ανακοίνωσαν αυξήσεις από 5-10 λεπτά στην Αττική Οδό και από 10 έως 40 λεπτά στις εθνικές οδούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Η προκλητική κατάθεση, οι απειλές στην Κωνσταντοπούλου και το live τηλεφώνημα στο «100»

Ελλάδα Χτες
Επικαλέστηκε δεκάδες φορές το δικαίωμα της σιωπής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορούμενου

Βόλος: Καταδικάστηκε 51χρονος που χτύπησε την κόρη και τη γυναίκα του με πατερίτσα

Ελλάδα Χτες
Ο 51χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών

Γαλλία: Και οι Γάλλοι αγρότες στα μπλόκα

Κόσμος Χτες
Σε αποκλεισμούς οδικών αξόνων προχώρησαν Γάλλοι αγρότες που αντιτίθενται στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών,

Συνελήφθη στο Ιράν η βραβευθείσα με Νόμπελ Ειρήνης, Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος Χτες
Η 53χρονη Ναργκίς Μοχαμαντί έλαβε το Νόμπελ το 2023 για τον «αγώνα της κατά της καταπίεσης των γυναικών στο Ιράν» -

Πανελλαδική απεργία 16/12: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ελλάδα Χτες
Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα που έχουν στηθεί από τους αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας

«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»

Αθλητικά Νέα Χτες
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με την υπόθεση του trade του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αμερική με τον Κέντρικ Πέρκινς να τον χαρακτηρίζει δειλό λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes

Ελλάδα Χτες
Δεν αναγραφόταν στα ελληνικά ότι «μπορεί να περιέχει ίχνη από καρπούς με κέλυφος»

Η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030

Κόσμος Χτες
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να απονείμει σε κάθε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα χρηματικό βραβείο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ως αναγνώριση της ποιότητας της προετοιμασίας και του πολιτιστικού σχεδιασμού της

Προσοχή απάτη! Μηνύματα SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

Οικονομία Χτες
Alert από τον Δήμο Αθηναίων για νέα απάτη