E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στην Ξάνθη: Προκαλεί ο πατέρας που βίαζε την 28χρονη κόρη του

Όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της

Δημοσίευση 25/1/2023 | 17:15

Φρίκη στην Ξάνθη: Προκαλεί ο πατέρας που βίαζε την 28χρονη κόρη του

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 62χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 28χρονης κόρης του, στην ορεινή Ξάνθη.Η έρευνα των Αστυνομικών ξεκλείδωσε το παζλ

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

Η καταγγελία έγινε από τρίτο πρόσωπο, ενώ οι Αστυνομικοί ενεργώντας μεθοδικά και προσεκτικά προχώρησαν στη σύλληψή του 62χρονου, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του.

Συνοδεία Αστυνομικών ο κατηγορούμενος πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, και αμέσως μετά την προθεσμία που έλαβε για την απολογία του επέστρεψε στα κρατητήρια όπου και θα παραμείνει προσωρινά.

Η έρευνα των Αστυνομικών ξεκλείδωσε το παζλ
Η επιμονή και υπομονή που επέδειξαν οι Αστυνομικές Αρχές στην εν λόγω υπόθεση ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να ξεκλειδώσει το παζλ των αποτρόπαιων αποκαλύψεων.

Αξιολογώντας την καταγγελία που είχαν στα χέρια τους, οι Αστυνομικοί σχημάτισαν τη δικογραφία, συλλέγοντας προσεκτικά τις καταθέσεις και μια σειρά από μαρτυρίες και στοιχεία.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο 62χρονος φαίνεται πως παραδέχθηκε την πράξη, αλλά δήλωσε πως αυτή γινόταν με τη συγκατάθεση του θύματος. Τόσο η 28χρονη όσο και ο πατέρας της κατέθεσαν πως δεν ασκήθηκε βία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή γυναίκα είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, πάλι από συγγενικό της πρόσωπο.

Την 28χρονη εξέτασε και ιατροδικαστής, ενώ είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα.

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

Ελλάδα Χτες
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος