E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 25/1/2023 | 09:59

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο. Η παρακολούθηση κάθε κίνησης μέσα στο σπίτι που έμενε, έγινε γρήγορα αντιληπτή…. Η σύντομη σχέση που κατέληξε σε εφιάλτη.

Η καταδίκη του 42χρονου στο Ηράκλειο, ήρθε να ρίξει την αυλαία σε μια υπόθεση που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε στην πόλη της Κρήτης και όχι μόνο. Οι σκηνές ζηλοτυπίας κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης τους, έδωσε θέση σε μια εμμονική παρακολούθηση, που οδήγησε την 50χρονη μέχρι στο να αλλάξει τα τζάμια του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Καταδικάστηκε με αναστολή και υποσχέθηκε ότι δεν θα ενοχλήσει ποτέ ξανά την πρώην του.

Καταστάσεις παράνοιας περιγράφεται ότι έζησε μία 50χρονη στο Ηράκλειο μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθούσε με εμμονικό τρόπο, ακόμα και μέσα στο σπίτι της, από το απέναντι μπαλκόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα αναφέρονται στη δικογραφία που χειρίστηκε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, κατά την εκδίκαση του αυτοφώρου, προκαλούν αίσθηση.

Το ζευγάρι είχε μία σύντομη σχέση και στο διάστημα αυτό συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της καταγγέλλουσας είχαν γνωρίσει τον 42χρονο. Όμως οι συνεχείς σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια.

Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε στη διακοπή της σχέσης και εν τέλει «πυροδότησε», όπως περιγράφεται, ένα παρανοϊκό σκηνικό αφού ο 42χρονος άρχισε να παρακολουθεί την πρώην σύντροφο του παντού, στο δρόμο, στη δουλειά, στις συναντήσεις που είχε, ακόμα και μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα αναγκάστηκε να βάλει μεμβράνες στα τζάμια για να μην μπορεί ο πρώην να βλέπει μέσα, από το απέναντι μπαλκόνι.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για την κατηγορία της απειλής υπό τη μορφή της επίμονης καταδίωξης ή παρακολούθησης κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστούγεννα 2025: Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα

Ελλάδα 19.11.2025
Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 19.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Οι διάλογοι που καίνε τη σπείρα με τις τηλεφωνικές απάτες: «Το τσιμπήσαμε το διχίλιαρο;»

Ελλάδα 19.11.2025
Γιγαντιαία εγκληματική οργάνωση, με λεία που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας στη ΒΔ Ελλάδα

Καιρός 19.11.2025
Πού χρειάζεται προσοχή

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος Χτες
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος Χτες
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια