E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 25/1/2023 | 09:59

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο. Η παρακολούθηση κάθε κίνησης μέσα στο σπίτι που έμενε, έγινε γρήγορα αντιληπτή…. Η σύντομη σχέση που κατέληξε σε εφιάλτη.

Η καταδίκη του 42χρονου στο Ηράκλειο, ήρθε να ρίξει την αυλαία σε μια υπόθεση που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε στην πόλη της Κρήτης και όχι μόνο. Οι σκηνές ζηλοτυπίας κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης τους, έδωσε θέση σε μια εμμονική παρακολούθηση, που οδήγησε την 50χρονη μέχρι στο να αλλάξει τα τζάμια του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Καταδικάστηκε με αναστολή και υποσχέθηκε ότι δεν θα ενοχλήσει ποτέ ξανά την πρώην του.

Καταστάσεις παράνοιας περιγράφεται ότι έζησε μία 50χρονη στο Ηράκλειο μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθούσε με εμμονικό τρόπο, ακόμα και μέσα στο σπίτι της, από το απέναντι μπαλκόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα αναφέρονται στη δικογραφία που χειρίστηκε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, κατά την εκδίκαση του αυτοφώρου, προκαλούν αίσθηση.

Το ζευγάρι είχε μία σύντομη σχέση και στο διάστημα αυτό συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της καταγγέλλουσας είχαν γνωρίσει τον 42χρονο. Όμως οι συνεχείς σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια.

Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε στη διακοπή της σχέσης και εν τέλει «πυροδότησε», όπως περιγράφεται, ένα παρανοϊκό σκηνικό αφού ο 42χρονος άρχισε να παρακολουθεί την πρώην σύντροφο του παντού, στο δρόμο, στη δουλειά, στις συναντήσεις που είχε, ακόμα και μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα αναγκάστηκε να βάλει μεμβράνες στα τζάμια για να μην μπορεί ο πρώην να βλέπει μέσα, από το απέναντι μπαλκόνι.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για την κατηγορία της απειλής υπό τη μορφή της επίμονης καταδίωξης ή παρακολούθησης κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.