E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 25/1/2023 | 09:59

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο. Η παρακολούθηση κάθε κίνησης μέσα στο σπίτι που έμενε, έγινε γρήγορα αντιληπτή…. Η σύντομη σχέση που κατέληξε σε εφιάλτη.

Η καταδίκη του 42χρονου στο Ηράκλειο, ήρθε να ρίξει την αυλαία σε μια υπόθεση που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε στην πόλη της Κρήτης και όχι μόνο. Οι σκηνές ζηλοτυπίας κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης τους, έδωσε θέση σε μια εμμονική παρακολούθηση, που οδήγησε την 50χρονη μέχρι στο να αλλάξει τα τζάμια του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Καταδικάστηκε με αναστολή και υποσχέθηκε ότι δεν θα ενοχλήσει ποτέ ξανά την πρώην του.

Καταστάσεις παράνοιας περιγράφεται ότι έζησε μία 50χρονη στο Ηράκλειο μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθούσε με εμμονικό τρόπο, ακόμα και μέσα στο σπίτι της, από το απέναντι μπαλκόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα αναφέρονται στη δικογραφία που χειρίστηκε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, κατά την εκδίκαση του αυτοφώρου, προκαλούν αίσθηση.

Το ζευγάρι είχε μία σύντομη σχέση και στο διάστημα αυτό συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της καταγγέλλουσας είχαν γνωρίσει τον 42χρονο. Όμως οι συνεχείς σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια.

Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε στη διακοπή της σχέσης και εν τέλει «πυροδότησε», όπως περιγράφεται, ένα παρανοϊκό σκηνικό αφού ο 42χρονος άρχισε να παρακολουθεί την πρώην σύντροφο του παντού, στο δρόμο, στη δουλειά, στις συναντήσεις που είχε, ακόμα και μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα αναγκάστηκε να βάλει μεμβράνες στα τζάμια για να μην μπορεί ο πρώην να βλέπει μέσα, από το απέναντι μπαλκόνι.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για την κατηγορία της απειλής υπό τη μορφή της επίμονης καταδίωξης ή παρακολούθησης κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ο Μόρνος γεμίζει: Οι βροχές έφεραν «θεαματική άνοδο της στάθμης» και έπεται συνέχεια...

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τη σημαντική «ανάσα» που έδωσαν στον Μόρνο οι βροχοπτώσεις.

«Εξαφανίστηκε» η Θεσσαλονίκη: Πέπλο ομίχλης κάλυψε την πόλη

Ελλάδα 07.02.2026
Μικρές καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο

Τα φετινά μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων είναι τα πιο ακριβά στην ιστορία: Πόσο κοστίζουν

Αθλητικά Νέα 07.02.2026
Πρόκειται για τα πιο ακριβά μετάλλια που έχουν απονεμηθεί ποτέ

Σμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας: Ο ιδανικός κατάσκοπος που διέρρεε πληροφορίες στην Κίνα ‑ Το δεύτερο πρόσωπο «κλειδί»

Ελλάδα 07.02.2026
Γιατί θεωρείται περάνω πάσης υποψίας ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.