E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 25/1/2023 | 09:59

Έκανε σχέση στο Ηράκλειο με τον λάθος άντρα: Η παρακολούθηση στο σπίτι και οι μεμβράνες στα τζάμια

Αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η γυναίκα με τον 42χρονο να καταδικάζεται στο Ηράκλειο. Η παρακολούθηση κάθε κίνησης μέσα στο σπίτι που έμενε, έγινε γρήγορα αντιληπτή…. Η σύντομη σχέση που κατέληξε σε εφιάλτη.

Η καταδίκη του 42χρονου στο Ηράκλειο, ήρθε να ρίξει την αυλαία σε μια υπόθεση που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε στην πόλη της Κρήτης και όχι μόνο. Οι σκηνές ζηλοτυπίας κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης τους, έδωσε θέση σε μια εμμονική παρακολούθηση, που οδήγησε την 50χρονη μέχρι στο να αλλάξει τα τζάμια του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Καταδικάστηκε με αναστολή και υποσχέθηκε ότι δεν θα ενοχλήσει ποτέ ξανά την πρώην του.

Καταστάσεις παράνοιας περιγράφεται ότι έζησε μία 50χρονη στο Ηράκλειο μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθούσε με εμμονικό τρόπο, ακόμα και μέσα στο σπίτι της, από το απέναντι μπαλκόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα αναφέρονται στη δικογραφία που χειρίστηκε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, κατά την εκδίκαση του αυτοφώρου, προκαλούν αίσθηση.

Το ζευγάρι είχε μία σύντομη σχέση και στο διάστημα αυτό συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της καταγγέλλουσας είχαν γνωρίσει τον 42χρονο. Όμως οι συνεχείς σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια.

Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε στη διακοπή της σχέσης και εν τέλει «πυροδότησε», όπως περιγράφεται, ένα παρανοϊκό σκηνικό αφού ο 42χρονος άρχισε να παρακολουθεί την πρώην σύντροφο του παντού, στο δρόμο, στη δουλειά, στις συναντήσεις που είχε, ακόμα και μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα αναγκάστηκε να βάλει μεμβράνες στα τζάμια για να μην μπορεί ο πρώην να βλέπει μέσα, από το απέναντι μπαλκόνι.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για την κατηγορία της απειλής υπό τη μορφή της επίμονης καταδίωξης ή παρακολούθησης κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε πως τη βiασε 21χρονος – Είχε καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ στον Εύοσμο

Ελλάδα 18.04.2026
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές

Δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα – Θα χάσουμε το 1/3 του πληθυσμού μας έως το τέλος του 2099

Ελλάδα 18.04.2026
Σοκάρουν τα στοιχεία της Eurostat για τη γήρανση του πληθυσμού και τη συρρίκνωση της Ε.Ε.

Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Όσκαρ Σμιντ, σε ηλικία 68 χρονών

Αθλητικά Νέα 18.04.2026
Ο μεγαλύτερος Βραζιλιάνος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών

Η Αθήνα στις πιο αγχωτικές πόλεις για οδήγηση

Ελλάδα 18.04.2026
Τι προτείνει συγκοινωνιολόγος

Γνωστός ράπερ συνελήφθη από μέλη της ΟΠΚΕ

Ελλάδα 18.04.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κοζάνη, όπου μετέβη για επαγγελματικές υποχρεώσεις

Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές

Πολιτισμός 18.04.2026
Eντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε πισίνα κι έκτοτε νοσηλευόταν σε κώμα

Τέξας: Σύλληψη μοντέλου OnlyFans, μητέρας τριών παιδιών για υπόθεση μαστροπείας

Κόσμος 18.04.2026
Eκδιδόταν κι η ίδια από τον σύζυγό της

Αθώα για τους βiασμούς των παιδιών η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Ελλάδα 18.04.2026
Λόγω «αδυναμίας αντίληψης του αδίκου»

Κολωνός: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Ελλάδα 18.04.2026
Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA