E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Jeremy Ruehlemann: Έφυγε από τη ζωή στα 27 του χρόνια το μοντέλο

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του

Δημοσίευση 24/1/2023 | 11:47

Jeremy Ruehlemann: Έφυγε από τη ζωή στα 27 του χρόνια το μοντέλο

Σοκ στον χώρο της μόδας από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου μοντέλου Jeremy Ruehlemann. Ο νεαρός ήταν το μοντέλο και πρόσωπο του «Siriano» και η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο Jeremy Ruehlemann καταγόταν από το Mahwah του Νιου Τζέρσεϊ, εργάστηκε ως σύμβουλος και σπούδασε ψυχολογία, πριν κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Στον χώρο της μόδας ήταν πολύ πετυχημένος και είχε συνεργαστεί ως μοντέλο με σχεδιαστές όπως οι John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy’s, Zara, Nick Graham και Atelier Cillian. Εμφανίστηκε επίσης στο GQ και στο Playhaus Magazine και συνεργάστηκε με τις φίρμες Superdry και Perry Ellis.

Η τελευταία ανάρτηση του Ruehlemann στο Instagram ήταν μια εικόνα από τα παρασκήνια από μια φωτογράφιση με ρούχα Tommy Hilfiger, με λεζάντα «Bts with Tommy».

Θρήνος στα social media

«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά το να χάσεις έναν φίλο που ήταν τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στην μνήμη του μοντέλου ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano, συνοδεύοντάς την από μία σειρά φωτογραφιών. «Αυτό είναι για τον Jeremy, τον πιο όμορφο άνδρα που έδωσε τόση αγάπη σε όλους όσους γνώρισε. Με ενέπνευσε και θα τον αγαπώ για πάντα» πρόσθεσε.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν κάποιον τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να τον αγκαλιάσω. Καλά ξεκούραση J σε αγαπάμε όλοι πολύ! Στείλτε αγάπη στην οικογένειά του σήμερα παρακαλώ», κατέληξε.

Ο μικρότερος αδερφός του Hilfiger, Andy Hilfiger, έγραψε «Λυπάμαι», μαζί με ένα emoji με χέρια που προσεύχονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ο Μόρνος γεμίζει: Οι βροχές έφεραν «θεαματική άνοδο της στάθμης» και έπεται συνέχεια...

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τη σημαντική «ανάσα» που έδωσαν στον Μόρνο οι βροχοπτώσεις.

«Εξαφανίστηκε» η Θεσσαλονίκη: Πέπλο ομίχλης κάλυψε την πόλη

Ελλάδα 07.02.2026
Μικρές καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο

Τα φετινά μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων είναι τα πιο ακριβά στην ιστορία: Πόσο κοστίζουν

Αθλητικά Νέα 07.02.2026
Πρόκειται για τα πιο ακριβά μετάλλια που έχουν απονεμηθεί ποτέ

Σμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας: Ο ιδανικός κατάσκοπος που διέρρεε πληροφορίες στην Κίνα ‑ Το δεύτερο πρόσωπο «κλειδί»

Ελλάδα 07.02.2026
Γιατί θεωρείται περάνω πάσης υποψίας ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.

Κρήτη: Νέες μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό ‑ Εντοπίστηκε ενεργός στα social media

Ελλάδα 07.02.2026
Ένας φίλος και μία συνάδελφος του Αλέξη Τσικόπουλου δίνουν νέα στοιχεία για τον θρίλερ της εξαφάνισής του

Σχολεία: Το ωράριο στα Ολοήμερα από τον Σεπτέμβριο ‑ Τι ώρα θα σχολάνε οι μαθητές

Ελλάδα 07.02.2026
Η νέα ρύθμιση προσφέρει σαφήνεια σχετικά με τις ώρες αποχώρησης, εξυπηρετώντας γονείς και εκπαιδευτικούς

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης

Αθλητικά Νέα 07.02.2026
Η Ελλάδα έκανε την αρχή στην παρέλαση των χωρών στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Πικέρμι: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Μαραθώνος

Ελλάδα 07.02.2026
Στο τροχαίο συμβάν τραυματίστηκε και ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον πεζό

Απέλαση στο 5χρονο παιδί που συνελήφθη στη Μινεσότα ζητά το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας

Κόσμος 07.02.2026
Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τις ενέργειές της