E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Παππάς: Έπεσε θύμα της απατεώνισσας που χρέωνε ξενοδοχεία – «880 ευρώ πιστόλι»

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις απάτες σε ξενοδοχεία, κατάστημα και σε βάρος ιδιοκτήτη ταξί στην Πάτρα και στο Αγρίνιο

Δημοσίευση 9/12/2022 | 19:55

Νίκος Παππάς: Έπεσε θύμα της απατεώνισσας που χρέωνε ξενοδοχεία – «880 ευρώ πιστόλι»

Θύμα της γυναίκας με καταγωγή από την Σλοβακία, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για σειρά από απάτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έπεσε και ο Νίκος Παππάς.Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, μέσα από stories, αποκάλυψε ότι χρεώθηκε και ο ίδιος με το ποσό των 880 ευρώ.

«880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην αστυνομία. Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι η ψυχούλα» έγραψε στις αναρτήσεις του ο Νίκος Παππάς.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης χάρη σε έναν οδηγό ταξί που επιχείρησε να εξαπατήσει. Εντός των επόμενων ημερών, η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας για απάτες κατ΄ εξακολούθηση και σε βάρος της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εξιχνιάστηκαν τέσσερις απάτες σε ξενοδοχεία, κατάστημα και σε βάρος ιδιοκτήτη ταξί στην Πάτρα και στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της 34χρονης

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μια αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απατών.

Παράλληλα, σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Σλοβακικών Αρχών, για υποθέσεις απατών.

Ειδικότερα, στις 4/12/2022 αργά το βράδυ, η κατηγορούμενη επικοινώνησε τηλεφωνικά με ραδιοταξί, για να τη μεταφέρει στις 5/12/2022 τα ξημερώματα, από τη Ναύπακτο στην Κόρινθο, έναντι αμοιβής 200 ευρώ.

Η κατηγορούμενη φτάνοντας στον προορισμό της, με το πρόσχημα ότι αδυνατούσε να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο σε μετρητά ή μέσω κάρτας, απέστειλε σε κινητό τηλέφωνο του υιού του οδηγού, εικονικό παραστατικό, πείθοντας τον ότι έχει γίνει μεταφορά του χρηματικού ποσού των (250) ευρώ.

Στο πλαίσιο καταγγελίας από τον παθόντα στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου η αλλοδαπή εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς προχθές στην Κόρινθο και συνελήφθη.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας προέκυψε ότι η αλλοδαπή είχε διαπράξει ακόμα τρεις περιπτώσεις απατών σε ξενοδοχεία και σε μίνι μάρκετ ως εξής:

Από τις 30/11/2022 έως και 5/12/2022, στη Ναύπακτο, η κατηγορούμενη διέμεινε σε ξενοδοχείο και με το πρόσχημα ότι θα πληρώσει ο σύντροφος της και ακολούθως προφασιζόμενη καταβολή των χρημάτων μέσω e-banking, απέστειλε μέσω email, εικονικό παραστατικό ότι έχει γίνει μεταφορά του χρηματικού ποσού των εξακοσίων (600) ευρώ, προς το λογαριασμό του ξενοδοχείου.

Από 26-11-2022 έως και 30-11-2022, στην Πάτρα, η κατηγορούμενη εξαπάτησε με τον ίδιο τρόπο δράσης, υπαλλήλους ξενοδοχείου, στους οποίους απέστειλε εικονικές και ψευδείς αποδείξεις και δεν κατέβαλλε το αντίτιμο για τις διανυκτερεύσεις της και της συμπληρωματικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες, που της είχαν παρασχεθεί.

Στις 01-12-2022 στην Πάτρα, η κατηγορούμενη παρήγγειλε προϊόντα αξίας 150 ευρώ από μίνι μάρκετ στην Πάτρα, τα οποία παρέλαβε, εξαπατώντας τους υπεύθυνους του καταστήματος και χωρίς να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Από δακτυλοσκοπική εξέταση της συλληφθείσας, προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, δηλώνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος της οι περιοριστικοί όροι της εγγύησης 10.000 ευρώ, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της και της απαγόρευσης εξόδου από την Χώρα, για υποθέσεις διάπραξης απατών κατ΄ επανάληψη.

Επιπλέον, σε βάρος της συλληφθείσας, εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις απατών, που είχε διαπράξει στη Σλοβακία.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, για την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Ακυρα τα διόδια 20% στα Στενά του Ορμούζ ‑ Αντικαθίστανται με συμφωνίες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Πλήρης αποκλεισμός στα ιρανικά πλοία

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του ‑ Τι είπε στον εισαγγελέα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον σύντροφό της στη Ρόδο για 5,5 ώρες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Αν θέλει σφαλιάρα κανείς για να συνέλθει, είναι οκ να του τη ρίξεις»

Η παμπ στη Μπανγκόκ που έγινε παγίδα θανάτου: Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τους 30 νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Παράνομες κατασκευές, εύφλεκτα υλικά και άδεια εστιατορίου αντί διασκέδασης αποκαλύπτονται ως τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Μπανγκόκ.

Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με πρόστιμο 250 ευρώ: Τι πρέπει να θυμάστε πριν ανεβείτε στη σανίδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Πρόστιμο 250 ευρώ επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε αναβάτη στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λήμνο, επειδή δεν φορούσε το υποχρεωτικό ατομικό σωσίβιο.

Αφησε τον υπολογιστή ανοιχτό για 309 ώρες και ζήτησε υπερωρίες ‑ Τι αποφάσισε το δικαστήριο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αξίωση εργαζόμενης για 309 ώρες υπερωριακής απασχόλησης εξ αποστάσεως, κρίνοντας ότι η ενεργή σύνδεση υπολογιστή δεν αποδεικνύει πραγματική εργασία.

Προφυλακίστηκαν ο 29χρονος και η 26χρονη για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

Ελλάδα 14.07.2026
Η 26χρονη όσο και ο 29χρονος φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οποιαδήποτε συμμετοχή στην πράξη κάνοντας λόγο για σκευωρία των αρχών και επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής

Γιατί το αναμμένο αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ μπορεί να αποβεί μοιραίο ‑ Tι πρέπει να γνωρίζετε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Το τραγικό περιστατικό στον Πειραιά με δύο νεκρούς επαναφέρει στο προσκήνιο τους κινδύνους του μονοξειδίου του άνθρακα και τις απλές συνήθειες που μπορούν να σώσουν ζωές.