E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φωτιά στο Μάτι: «Έβλεπα να λιώνουν τα πόδια του γιου μου και δεν του είπα τίποτα ως μαμά»

Σοκαριστική περιγραφή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 17:28

Φωτιά στο Μάτι: «Έβλεπα να λιώνουν τα πόδια του γιου μου και δεν του είπα τίποτα ως μαμά»

Συγκλόνισε ξανά η Κάλλι Αναγνώστου, η οποία υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα μαζί με τον 5,5 -τότε- ετών γιο της, για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της φονικής φωτιάς στο Μάτι.

Η μία εκ των επιζόντων μαρτύρων της φονικής φωτιάς στο Μάτι, μίλησε για το πώς ο γιος της έζησε τον πύρινο εφιάλτη, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. «Έπεσε πάνω μου, δεν πρόλαβα να τον πιάσω εκείνη την ώρα. Έπεσε κάτω. Άρχισε να ουρλιάζει, γιατί καιγόταν η πλάτη του. Εγώ δεν κατάλαβα ότι δεν είχε βάλει τη μπλούζα κι έτσι όπως πήγα να τον πιάσω από πίσω, έμπηξα τα χέρια μου μέσα στο σώμα του κι άρχισε να σκίζεται», διηγήθηκε αρχικά.

Συνεχίζοντας την ανατριχιαστική της περιγραφή, είπε: «Εκείνη την ώρα δεν έπρεπε να αντιδράσω σαν μαμά. Δεν έπρεπε να σκεφτώ τι γίνεται. Έπρεπε να τον σηκώσω και να του πω: "τρέξε"! Κι αυτό κάναμε. Έβλεπα να λιώνουν τα πόδια του και δεν του είπα τίποτα ως μαμά. Γιατί αν έκανα κάτι, θα ήταν να τον πάρω αγκαλιά. Κάθε μαμά αυτό δεν θα έκανε; Θα έπαιρνε το παιδί της αγκαλιά… και δεν έπρεπε».

Μετά τη φωτιά στο Μάτι «το παιδί μου ωρίμασε απότομα»

Η Κάλλι Αναγνώστου μίλησε και για τον Γολγοθά που ανεβαίνει με τις πολλαπλές πλαστικές εγχειρήσεις που καλείται να κάνει, αλλά και για τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ωρίμασε απότομα ο γιος της, μετά την τραυματική εμπειρία που είχε με τη φωτιά στο Μάτι. «Έχει αποκτήσει έναν χαρακτήρα που θα σε καθηλώσει, με ένα τραυματισμένο σώμα και μια τραυματισμένη ψυχή», όπως τόνισε.

Για εκείνη είπε: «Μου έχουν πει ότι έπρεπε να κάνω τουλάχιστον πέντε με έξι χειρουργεία. Να γίνουν σε βάθος ετών, γιατί πρέπει να γίνουν μόνο με αυτομοσχεύματα. Που σημαίνει και πολύ χρόνο αποκατάστασης. Προς το παρόν δεν θα το κάνω. Είναι μια απόφαση που έχω λάβει για το παιδί», εξηγώντας ότι δεν θα ήθελε ο γιος της να τη βλέπει να ταλαιπωρείται σε αυτήν τη διαδικασία.

Πηγή: iefimerida.gr - Φωτιά στο Μάτι -Σοκαριστική περιγραφή: Έβλεπα να λιώνουν τα πόδια του γιου μου και δεν του είπα τίποτα ως μαμά - iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιράν: Επικήρυξε με 60.000 ευρώ τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο

Κόσμος 04.04.2026
Το Ιράν δίνει 60.000 ευρώ σε όποιον συλλάβει ζωντανό τον πιλότο και τον παραδώσει στις ιρανικές δυνάμεις

Το διαδίκτυο μας «καταπίνει»: Περνάμε 44 χρόνια μπροστά από τις οθόνες και πέντε χρόνια μόνο σε feeds, notifications και scrolling

Tech + Science 04.04.2026
Περνάμε πέντε φορές περισσότερο χρόνο στα social media απ` ό,τι σε πραγματικές κοινωνικές επαφές - Τι δείχνει μελέτη της Bank of America

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια στις ρυθμίσεις της ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.04.2026
Τροπολογία-ανάσα για οφειλέτες - Σταθερές δόσεις έως το 2027 για χρέη στην εφορία

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος Χτες
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία Χτες
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος Χτες
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα Χτες
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας