E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

My Radio 104,6 ‑ The Mappes Show: Μεγάλος ραδιομαραθώνιος για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Ένας Ραδιομαραθώνιος που εκπέμπει αγάπη για όλα τα παιδιά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 11:22

My Radio 104,6 ‑ The Mappes Show: Μεγάλος ραδιομαραθώνιος για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ
My Radio

Ένας μεγάλος ραδιομαραθώνιος, που εκπέμπει αγάπη για όλα τα παιδιά, έρχεται από τον 104.6 My Radio, από τις 15 έως την 21η Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του «The Mappes Show» θα μείνει άγρυπνη για 7 ημέρες, προκειμένου να αφυπνίσει το ευρύ κοινό για την παραμέληση και την κακομεταχείριση των παιδιών και τη σωτήρια πρόληψή της.

Και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, από τις 15 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη θα παραμείνουν στο studio του 104.6 Μy Radio και θα εκπέμπουν από εκεί ασταμάτητα, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα για πολύ καλό σκοπό: τη στήριξη και την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ».

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, θα σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ και θα παραμείνουν στον αέρα για 155 συνεχόμενες ώρες στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΙΖΑ», το οποίο εργάζεται για να προλάβει ή να παρέμβει πρώιμα και να σταματήσει το φαινόμενο της κακοποίησης παιδιών, προτού αυτό τραυματίσει για πάντα την ψυχή και την ενήλικη ζωή τους. Σκοπός του Σωματείου είναι η πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών.

Πολλοί καλεσμένοι, δημοφιλείς ηθοποιοί, παρουσιαστές και όχι μόνο, θα στηρίξουν τη γενναιόδωρη προσπάθεια με τη live παρουσία τους στο στούντιο. Οι ακροατές θα κάνουν αφιερώσεις που θα παίζονται στον αέρα της εκπομπής και τα μηνύματά τους θα συμβάλουν την επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού σκοπού.

15 – 21 Δεκεμβρίου – Μεγάλος ραδιομαραθώνιος από το «ΤΗΕ MAPPES SHOW» στο 104.6 Μy Radio για το Σωματείο «ΕΛΙΖΑ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left Χτες
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος