E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο που την κακοποιούσε σeξουαλικά

Η κοπέλα γέννησε σε ηλικία 14 ετών

Δημοσίευση 8/12/2022 | 19:42

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο που την κακοποιούσε σeξουαλικά

Αποκαλύφθηκε μια αδιανόητη υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στην Τουρκία όπου ένας πατέρας πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο που την κακοποιούσε καθημερινά. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε αφού πλέον η ίδια κατήγγειλε, το 2020, ό,τι της συνέβαινε.

Όπως έγινε γνωστό από την τουρκική εφημερίδα «Bir Gun», ο Γιουσούφ Ζιγιά Γκιουμουσέλ, που ήταν αρχηγός της ισλαμικής σέκτας «Ισμαïλαγά» αποφάσισε να παντρέψει την κόρη του σε ηλικία 6 ετών με έναν άνδρα 29 χρονών, με θρησκευτικό γάμο. Η κοπέλα μάλιστα, γέννησε σε ηλικία 14 ετών ενώ να σημειωθεί πως η σύζυγος του ιμάμη ήταν αντίθετη με τον γάμο της κόρης της σε αυτή την ηλικία αλλά ο πατέρας της έστελνε την κόρη του στο διαμέρισμα του νεαρού Καντίρ Ιστεκλί, όταν η γυναίκα του απουσίαζε από το σπίτι.

Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία

Αν και το κατηγορητήριο που ετοίμασε η εισαγγελία ζήτησε να καταδικαστούν οι τρεις κατηγορούμενοι σε κάθειρξη τουλάχιστον 27 ετών, δεν συνελήφθη κανείς και η υπόθεση δεν προχώρησε, παρά μόνο τώρα που έγινε η αποκάλυψη από την τουρκική εφημερίδα προκαλώντας μεγάλη οργή από χθες στα social media. Οι φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού με νυφικό κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και προκαλούν αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της γειτονικής χώρας, αναγκάζοντας όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν και να καταδικάσουν.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι θα σταθούν στο πλευρό του θύματος. «Παρακολουθούμε στενά τις ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης ότι ένα παιδί κακοποιήθηκε σeξουαλικά όταν ήταν 6 ετών. Καταδικάζουμε την κακοποίηση παιδιών. Η κακοποίηση παιδιών είναι καταραμένο έγκλημα που δεν θα συγχωρεθεί ποτέ».

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι όσοι κακοποίησαν σeξουαλικά το εξάχρονο παιδί θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Η αρχηγός του Καλού Κόμματος IYI, Μεράλ Ακσενέρ «αυτό που έγινε σε ένα 6χρονο κοριτσάκι μας υπό την κάλυψη μιας θρησκευτικής κοινότητας είναι μια μεγάλη διαστροφή, κακοποίηση και ξεκάθαρος βιασμός. Θα προστατεύουμε πάντα τα παιδιά μας από όλα τα βρώμικα χέρια».

Ο ηγέτης του Κόμματος Ανάπτυξης και Προόδου DEVA, Αλί Μπαμπατζάν, είπε ότι πρόκειται για βιασμό, όχι για κακοποίηση παιδιών.

Ο ηγέτης του Κόμματος του Μέλλοντος, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η σeξουαλική επίθεση σε ένα εξάχρονο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Όγια Ερσόι, υπέβαλε σχετικό ερώτημα στον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι και στα Υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε 20χρονη μέσα σε μπαρ κι εκείνη τον έδειρε μαζί με τον σύντροφό της

Ελλάδα 02.01.2026
Σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Σοκ: Κάλεσε τον εραστή στο σπίτι για Πρωτοχρονιά ‑ Τον ευνούχισε επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί

Κόσμος 02.01.2026
Η άρνησή του να την παντρευτεί μετά από 7 χρόνια σχέσης προκάλεσε την οργή της

Νεκρός ένας 23χρονος από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο, ένας σοβαρά τραυματίας στο Ίλιον

Ελλάδα 02.01.2026
Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στη μπάρες του δρόμου

Η έφηβη κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο οικογενειακό μαυσωλείο

Κόσμος 02.01.2026
Ειδικοί εξέλαβαν την εμφάνιση της νεαρής ως ακόμη μια ένδειξη πως ο κ. Κιμ ετοιμάζει την κόρη του για τη διαδοχή του

Νεκρή σε πολυτελές ξενοδοχείο εντοπίστηκε η 34χρονη κόρη του Τόμι Λι Τζόουνς, Βικτόρια

Κόσμος 02.01.2026
Τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Πώς λειτουργούν σήμερα καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες

Ελλάδα 02.01.2026
Τα περισσότερα καταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ είναι κλειστά λόγω της καθιερωμένης απογραφής

Κραν Μοντανά: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον εφιάλτη, «παγίδα θανάτου» η μια έξοδος διαφυγής

Κόσμος 02.01.2026
Η ταυτοποίηση των θυμάτων συνεχίζεται μετά την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κραν Μοντανά, έχουν καταμετρηθεί πάνω από σαράντα νεκροί

Λουτράκι: Kαρχαρίας κολυμπάει σε ρηχά νερά δίπλα στην παραλία

Ελλάδα Χτες
Συχνές πλέον οι εμφανίσεις καρχαριών στις ελληνικές θάλασσες κοντά στις ακτές

Τι είναι το flashover που οδήγησε στον όλεθρο του Κραν Μοντανά;

Κόσμος Χτες
Ενώ αρχικά μαρτυρίες ανέφεραν για κερί, για πυροτέχνημα μίλησε αργότερα από την πλευρά του ο Ιταλός πρέσβης

Καιρός: Δυσάρεστα νέα για το 2026 ‑ Αναμένεται να είναι από τις θερμότερες χρονιές της Ιστορίας

Κόσμος Χτες
Η άνοδος της θερμοκρασίας συνδέεται άμεσα με τις ανθρώπινες δραστηριότητες και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Χάος στο Ιράν: Ο λαός στους δρόμους κατά των Αγιατολάχ, τρεις νεκροί και εσωτερικές ρωγμές στο καθεστώς

Κόσμος Χτες
Οι πρώτες κοινωνικές εκρήξεις έκαναν την εμφάνισή τους την περσινή άνοιξη

Πρωτοχρονιάτικος πολιτικός καφές Μητσοτάκη‑Τασούλα στο Κολωνάκι – Με ευχές και συνομιλίες με πολίτες ξεκίνησε το 2026

Πολιτική Χτες
Η παρέα συμπληρώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη και τον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη