E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο που την κακοποιούσε σeξουαλικά

Η κοπέλα γέννησε σε ηλικία 14 ετών

Δημοσίευση 8/12/2022 | 19:42

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο που την κακοποιούσε σeξουαλικά

Αποκαλύφθηκε μια αδιανόητη υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στην Τουρκία όπου ένας πατέρας πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο που την κακοποιούσε καθημερινά. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε αφού πλέον η ίδια κατήγγειλε, το 2020, ό,τι της συνέβαινε.

Όπως έγινε γνωστό από την τουρκική εφημερίδα «Bir Gun», ο Γιουσούφ Ζιγιά Γκιουμουσέλ, που ήταν αρχηγός της ισλαμικής σέκτας «Ισμαïλαγά» αποφάσισε να παντρέψει την κόρη του σε ηλικία 6 ετών με έναν άνδρα 29 χρονών, με θρησκευτικό γάμο. Η κοπέλα μάλιστα, γέννησε σε ηλικία 14 ετών ενώ να σημειωθεί πως η σύζυγος του ιμάμη ήταν αντίθετη με τον γάμο της κόρης της σε αυτή την ηλικία αλλά ο πατέρας της έστελνε την κόρη του στο διαμέρισμα του νεαρού Καντίρ Ιστεκλί, όταν η γυναίκα του απουσίαζε από το σπίτι.

Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία

Αν και το κατηγορητήριο που ετοίμασε η εισαγγελία ζήτησε να καταδικαστούν οι τρεις κατηγορούμενοι σε κάθειρξη τουλάχιστον 27 ετών, δεν συνελήφθη κανείς και η υπόθεση δεν προχώρησε, παρά μόνο τώρα που έγινε η αποκάλυψη από την τουρκική εφημερίδα προκαλώντας μεγάλη οργή από χθες στα social media. Οι φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού με νυφικό κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και προκαλούν αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της γειτονικής χώρας, αναγκάζοντας όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν και να καταδικάσουν.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι θα σταθούν στο πλευρό του θύματος. «Παρακολουθούμε στενά τις ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης ότι ένα παιδί κακοποιήθηκε σeξουαλικά όταν ήταν 6 ετών. Καταδικάζουμε την κακοποίηση παιδιών. Η κακοποίηση παιδιών είναι καταραμένο έγκλημα που δεν θα συγχωρεθεί ποτέ».

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι όσοι κακοποίησαν σeξουαλικά το εξάχρονο παιδί θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Η αρχηγός του Καλού Κόμματος IYI, Μεράλ Ακσενέρ «αυτό που έγινε σε ένα 6χρονο κοριτσάκι μας υπό την κάλυψη μιας θρησκευτικής κοινότητας είναι μια μεγάλη διαστροφή, κακοποίηση και ξεκάθαρος βιασμός. Θα προστατεύουμε πάντα τα παιδιά μας από όλα τα βρώμικα χέρια».

Ο ηγέτης του Κόμματος Ανάπτυξης και Προόδου DEVA, Αλί Μπαμπατζάν, είπε ότι πρόκειται για βιασμό, όχι για κακοποίηση παιδιών.

Ο ηγέτης του Κόμματος του Μέλλοντος, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η σeξουαλική επίθεση σε ένα εξάχρονο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Όγια Ερσόι, υπέβαλε σχετικό ερώτημα στον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι και στα Υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Εχουμε πλαίσιο συμφωνίας για τη Γροιλανδία – «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου

Κόσμος Χτες
Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι, βάσει της παρούσας συνθήκης, δεν θα επιβληθούν οι δασμοί που επρόκειτο να τεθούν σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου

Βίντεο – σοκ από την Ανω Γλυφάδα: Χείμαρροι οι δρόμοι παρασύρουν αυτοκίνητα

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με οδηγούς που βρέθηκαν στην περιοχή, η κατάσταση είναι κρίσιμη

Νεκρή γυναίκα στη Γλυφάδα από την κακοκαιρία

Ελλάδα Χτες
Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 56 ετών στην Ανω Γλυφάδα

Κακοκαιρία στην Αττική: Μπήκαν νερά στον Ηλεκτρικό, προβλήματα και στο ΤΡΑΜ ‑ Ποιοι σταθμοί είναι εκτός λειτουργίας

Ελλάδα Χτες
Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί προσωρινά οι σταθμοί Μοσχάτο και Καλλιθέα του Ηλεκτρικού.

Ένταση στο Νταβός: Η Λαγκάρντ αποχώρησε από δείπνο μετά από υποτιμητικά σχόλια υπουργού του Τραμπ

Κόσμος Χτες
Η Λαγκάρντ αποχώρησε όταν ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Χάουαρντ Λούτνικ, άρχισε να μιλάει για την Ευρώπη

Ευρωκοινοβούλιο: Αναστέλλονται οι εμπορικές συμφωνίες ΕΕ‑ΗΠΑ μέχρι να σταματήσουν οι απειλές Τραμπ

Κόσμος Χτες
Η Ουάσινγκτον υπονομεύει τη σταθερότητα και την προβλεψιμότητα των εμπορικών σχέσεων ΕΕ-ΗΠΑ

Αστρος: Λιμενικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Ελλάδα Χτες
Χωρίς τις αισθήσεις του λιμενικός στο Παράλιο Αστρος

Σενεγάλη: Λεφτά και από ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο το πριμ για τους θριαμβευτές του Κόπα Αφρικα

Αθλητικά Νέα Χτες
Η αποστολή της Εθνικής Σνεγάλης γνώρισε αποθεωτική υποδοχή μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τον πρόεδρο της χώρας να μοιράζει λεφτά και οικόπεδα

Ο Μάριο Μπανούσι βραβεύτηκε με Αργυρό Λέοντα στην Μπιενάλε Θεάτρου Βενετίας 2026

Πολιτισμός Χτες
Ο νεαρός σκηνοθέτης και performer διακρίθηκε χάρη στο ιδιαίτερο έργο του

Από το «Star Wars» στον Χρυσό Θόλο: Το νέο αμυντικό δόγμα του Τραμπ και γιατί η Γροιλανδία βρίσκεται στον πυρήνα του

Κόσμος Χτες
Η ιδέα δεν είναι καινούργια, ξεκίνησε από το περίφημο «Star Wars» του Ρόναλντ Ρίγκαν - Κομβική στο σχέδιο του Τραμπ η Γροιλανδία, πώς θέλει να κάνει άτρωτες τις Ηνωμένες Πολιτείες

«Όχι» από τους Ευρωπαίους στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ ‑ Ενδεχομένως αύριο στο Νταβός ο Μητσοτάκης λόγω καιρού

Κόσμος Χτες
Oι Γερμανοί είπαν και επισήμως «όχι», μοναδική εξαίρεση θα είναι η Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν