E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέτρος Φιλιππίδης: «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;»

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου

Δημοσίευση 7/12/2022 | 21:00

Πέτρος Φιλιππίδης: «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;»

Στην κατάθεση που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια για την υπόθεση όπου πρωταγωνιστής είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε, μέσα από το T live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού. Σε αυτήν, η πρωταγωνίστρια έκανε μία περιγραφή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος .

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση. Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο. Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα; Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»