E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κιβωτός: Ψυχρή και αμίλητη η πρεσβυτέρα κατά την επίσκεψή της στη δομή στον Κολωνό

Η Σταματία Γεωργαντή έμεινε για περίπου δύο ώρες στα γραφεία της δομής της Κιβωτού του Κόσμου

Δημοσίευση 5/12/2022 | 14:36

Κιβωτός: Ψυχρή και αμίλητη η πρεσβυτέρα κατά την επίσκεψή της στη δομή στον Κολωνό

Στην δομή του Κολωνού της Κιβωτού του Κόσμου στην οποία βρίσκεται και ο χώρος που χρησιμοποιούσαν ως διαμέρισμα με τον πατέρα Αντώνιο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Κατά πληροφορίες η πρεσβυτέρα έμεινε για δύο ώρες στα γραφεία της Κιβωτού στον Κολωνό συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της και μάζεψε κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Κατά την έξοδό της η Σταματία Γεωργαντή είχε βαλίτσες στα χέρια και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους ενώ βαλίτσες κρατούσαν και τα άλλα δύο άτομα που τη συνόδευαν στο αμάξι.

Η πρεσβυτέρα με βαλίτσες φεύγει από την κιβωτό συνοδευόμενη από τους δυο δικηγόρους της

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, από τον οποίο ζήτησαν να τηρηθεί η νομιμότητα.

Τον κ. Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι δικηγόροι Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος και του έθεσαν ζητήματα που συνδέονται με την υπόθεση.

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Βασικό αίτημα είναι να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα από το χώρο της Κιβωτού του Κόσμου από τον οποίο απομακρύνθηκε με εισαγγελική παραγγελία.

Η απαγόρευση αφορά στον ιδρυτή της Κιβωτού με αποτέλεσμα να του απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του. Παράλληλα η εισαγγελική εντολή αφορά και τρία ακόμη στελέχη της οργάνωσης, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στα πέντε που χθες με απόφασή της η νέα διοίκηση αποφάσισε να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον Ιρακινό, που ήταν ο γενικός διευθυντής της Κιβωτού και... προκαλούσε με την χλιδάτη ζωή του, αλλά και τον διαβόητο «Πασχάλη», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις. Ο ίδιος μάλιστα θεωρείται, μαζί με τον «Πέτρο» και τον «Αναστάση», ως ένας από τους τρεις «υπηρέτες» του πατέρα Αντώνιου.

Η εισαγγελική εντολή έχει διάρκεια 90 μέρες. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος για να ανανεωθεί θα χρειαστεί δικαστική απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.