E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλλονή με μαύρο σκυλάκι έχει εξαπατήσει ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα

Οι μαρτυρίες για το διάστημα της παραμονής της άγνωστης καλλονής στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αναφέρουν ότι ερχόταν μαζί με άγνωστους άνδρες που... εναλλάσσονταν καθημερινά

Δημοσίευση 5/12/2022 | 12:03

Καλλονή με μαύρο σκυλάκι έχει εξαπατήσει ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα

«Επαγγελματίας» απατεώνισσα, αλλά και περιζήτητη... escort επωνύμων φαίνεται πως είναι η εντυπωσιακή καλλονή που αναζητείται για απάτες σε βάρος επιχειρηματιών στην Πάτρα, καθώς η δράση της έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας όπου επίσης συστήνεται ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και περνάει... ζωή και κότα «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διαμένει.

Η πανέμορφη γυναίκα που κυκλοφορεί με ένα μαύρο σκυλάκι στην αγκαλιά της έχει καταγωγή από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, φέρεται μάλιστα να βρίσκεται στις λίστες καταζητούμενων της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, αν και δεν είναι σαφές για τι κατηγορείται. Όμως, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και η δράση της αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όπου κατέλυσε επί τέσσερις ημέρες στην σουίτα γνωστού ξενοδοχείου και την «κοπάνησε» χωρίς να πληρώσει!

Η εντυπωσιακή κοκινομάλλα, που ισχυριζόταν ότι τη λένε Mia και μιλούσε μόνο αγγλικά, έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και η καλλονή ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει.

Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί, καθώς η γυναίκα τους είχε αντιγράψει. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα την 30χρονη στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει για την διαμονή της και τα γεύματα που κατανάλωσε!

Όμως, όταν γνωστοποιήθηκαν οι δυο καταγγελίες -της ιδιοκτήτριας του μίνι μάρκετ και του ξενοδόχου- πολλοί επιχειρηματίες και από άλλα μέρη της χώρας αντιλήφθηκαν από τις περιγραφές ότι η ίδια μυστηριώδης γυναίκα είχε εξαπατήσει και τους ίδιους!

Ήδη, επικοινώνησαν με το protothema.gr δυο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αττική και σε κοντινό της νησί, στους οποίους φόρεσε... "φέσι" η καλλίγραμμη αγγλόφωνη με το μαύρο σκυλάκι αλλοδαπή (που συστήθηκε με διαφορετικά ονόματα) και θεωρείται βέβαιο ότι, όσο γίνεται γνωστή η δράση της, τόσο θα πληθαίνουν οι καταγγελίες.

Το περίεργο είναι ότι οι μαρτυρίες για το διάστημα της παραμονής της άγνωστης καλλονής στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αναφέρουν ότι ερχόταν μαζί με άγνωστους άνδρες που... εναλλάσσονταν καθημερινά, με αποτέλεσμα να γεννάται η υπόνοια ότι έκλεινε "ροζ" ραντεβού, πιθανότατα μέσω διαδικτύου!

Το ερώτημα στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση, μέχρι στιγμής, αφορά στην σχέση της -αν υπάρχει- με το στέλεχος του μεγάλο οργανισμού, τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιεί η εντυπωσιακή καλλονή για να κλείνει τα δωμάτια. Το σχετικό e-mail φέρεται ότι είχε σταλεί από τον συγκεκριμένο -βρετανικής υπηκοότητας- άνδρα, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι ψεύτικο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας νωπής μυζήθρας λόγω ανίχνευσης σταφυλοκοκκικών εντεροτοξινών

Ελλάδα 28.11.2025
Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Τέμπη ‑ Καρυστιανού / Οργή στη δίκη για τα «χαμένα» βίντεο ‑ «Ο Μπακαϊμης είναι ο πρώτος που έβαλε χέρι»

Ελλάδα 28.11.2025
Οι κατηγορούμενοι διώκονται για την υπεξαίρεση και εξαφάνιση του βιντεοληπτικού υλικού που φέρεται να απεικόνιζε τη φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Εξεταστική: Στις 11 Δεκέμβρη καταθέτει ο «Φραπές» – Ποιος ο σχεδιασμός για τα πολιτικά πρόσωπα

Ελλάδα 28.11.2025
Μια μέρα αργότερα τη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στην εξεταστική θα καταθέσουν οι Χρήστος Μπουκώρος και Μανώλης Χνάρης

Ελεύθερη η πρώην επόπτρια Δυτικής Αττικής για την υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα 28.11.2025
Η κατηγορούμενη επανέλαβε ότι δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό, υποστηρίζοντας πως είδε την Κυριακή μόνο όταν έφευγε

Ανησυχία στην Ισπανία: Εμφανίστηκαν έπειτα από 31 χρόνια κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων

Κόσμος 28.11.2025
Ο ιός, που είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο αλλά φονικός για τους χοίρους, επεκτείνεται στη δυτική Ευρώπη τα τελευταία χρόνια

Θεσσαλονίκη: 37χρονος έδωσε τέλος στη ζωή μου με όπλο – Τον βρήκε μέσα στο ΙΧ του περαστικός

Ελλάδα 28.11.2025
Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε πολίτης το πρωί της περασμένης Κυριακής σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη

Πολιτικό σκάνδαλο στη Ρουμανία: Ο υπουργός Αμυνας παραιτήθηκε επειδή είπε ψέματα στο βιογραφικό του

Κόσμος 28.11.2025
Το βιογραφικό του Ιονούτ Μοστεάνου περιείχε εσφαλμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε αποφοίτησε και από ποιο πανεπιστήμιο

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα ‑ Τι αναφέρει η παραδοσιακή μέθοδος

Ελλάδα 28.11.2025
Τα Μερομήνια αποτελούν την παραδοσιακή μέθοδο πρόβλεψης του καιρού

Αντρες δολοφόνησαν και πέταξαν σε βάλτο την έφηβη αδερφή τους, επειδή «αμαύρωσε την τιμή τους»

Κόσμος 28.11.2025
Φρικτό έγκλημα στην Ολλανδία, ακόμα ένα, το οποίο έγινε στο όνομα της «τιμής» μουσουλμανικής οικογένειας

Οι ηλικιωμένοι στη Νότια Κορέα ξορκίζουν τη μοναξιά με «εγγόνια» ρομπότ ‑ «Σε περίμενα όλη μέρα»

Κόσμος 28.11.2025
Κάθε μέρα, περίπου 10 ηλικιωμένοι ενήλικες στη Νότια Κορέα αυτοκτονούν. Στην Ασία έχουν την τιμητική τους τα ρομπότ φροντίδας ηλικιωμένων, μία αγορά που αναμένεται να φτάσει τα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030

Πολίτες ύψωσαν σταυρό 10 μέτρων στο όρος Αυγό στην Ξάνθη: Κλήθηκαν σε απολογία από τη δασική υπηρεσία

Ελλάδα 28.11.2025
Η Δασική Υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα για τη διαδικασία τοποθέτησης και το εάν είχαν ληφθεί οι απαραίτητες άδειες