E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης

Αγνοείται για 74 ημέρες

Δημοσίευση 4/12/2022 | 19:15

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης

Εβδομήντα τέσσερις μετά και το θρίλερ με την αγνοούμενη 48χρονη στην Ευρυτανία συνεχίζεται χωρίς να υπάρχουν νεότερα στοιχεία.

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Ευρυδίκης Τσιτουρή στην Ευρυτανία εδώ και εβδομήντα τέσσερις ημέρες. Η οικογένεια της εξακολουθεί να μην έχει κανένα νεότερο, όταν το αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης βρέθηκε κλειδωμένο στη μέση της γέφυρας Τατάρνας στη Λίμνη Κρεμαστών.

Οι έρευνες, που είχαν ξεκινήσει στη λίμνη, έχουν σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ ανοιχτό τον φάκελο της εξαφάνισης έχει η Αστυνομία, χωρίς όμως να έχει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα εξεταστεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της, όπως αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η δικηγόρος και φίλη της αγνοουμένης, η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε η 48χρονη πριν εξαφανιστεί.

«Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν»
Η δικηγόρος Βαλεντίνη Μέτου ανέφερε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση. Οι έρευνες έχουν σταματήσει στη λίμνη, αφού δεν βρέθηκε κάτι. Τον Ιανουάριο θα εκπροσωπήσω την Ευρυδίκη στο δικαστήριο για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας που είχε κάνει». Οπως είχε αναφέρει η κ. Μέτου λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της φίλης της, η Ευρυδίκη ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της και να μείνει στην Αθήνα. «Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη ήταν μιας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα. Ενδιαφερόταν για τα περιουσιακά και οικονομικά της και ζητούσε συμβουλές.

Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν, πράγμα δύσκολο σε μια κλειστή κοινωνία. Μου είχε κλείσει ραντεβού για δύο ημέρες μετά στην Αθήνα για να συναντηθούμε και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε με τις υποθέσεις της σε περίπτωση επικείμενης λύσης του γάμου της. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μια φίλη της, που θα τη φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς, όλα αυτά δεν μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Ολα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση. Περιμένω κι εγώ με αγωνία, όπως όλος ο ευρύτερος κύκλος της, να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα έλεγα να συνεχίσουν τις έρευνες όσο γίνεται πιο σοβαρά, προκειμένου να έχουμε μια απάντηση για το τι συμβαίνει».

Τι ανέφερε η μητέρα της 48χρονης
Η μητέρα της 48χρονης αγνοουμένης, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, εξήγησε πως δεν έχει καμία ενημέρωση, αλλά δεν περιμένει και κάτι, μιας και θεωρεί ότι το παιδί της πνίγηκε μόνο του στη λίμνη.

«Οι έρευνες έχουν σταματήσει. Αν βρουν κάτι τα τοπικά καραβάκια που πάνε για ψάρεμα. Αλλιώς, τίποτα… Τα συνεργεία που μας εξυπηρέτησαν σταμάτησαν και αυτά. Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι το παιδί μου πνίγηκε. Δεν πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια, αφού δεν είχαμε με κανέναν άνθρωπο κάτι ούτε η Ευρυδίκη είχε», Οπως εξήγησε, η ίδια έχει κουραστεί ψυχολογικά και το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να σταθεί δυνατή, παρά τα 75 της χρόνια, για να φροντίζει το εγγόνι της, που άφησε η 48χρονη κόρη της, αλλά και τη μητέρα της, που είναι 102 ετών.

Όσον αφορά στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, η μητέρα της Ευρυδίκης είναι κατηγορηματική ότι ουδέποτε υπήρξε βία από τον γαμπρό της στο παιδί της και αυτήν τη στιγμή και εκείνος, που την αγαπούσε επί χρόνια, πονά με την εξαφάνισή της. «Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Δεν υπήρξε βία ποτέ. Δεν μπορεί ο άνδρας της να άσκησε βία, που την αγαπούσε και την αγαπά και τώρα υποφέρει».

Άκαρπες οι έρευνες στη λίμνη
Οι δύτες της Πυροσβεστικής, που επιχείρησαν να φτάσουν σε βάθος 90 μέτρων για να ερευνήσουν στο νερό τα σημεία όπου ενδεχομένως να βρίσκεται η σορός της 48χρονης, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι, καθώς τα ρεύματα, οι δίνες και ο μεγάλος όγκος φερτών υλικών κατέστησαν απαγορευτική την προσέγγιση ενός ίχνους που έμοιαζε με σορό και είχε καταγραφεί από σόναρ.

Αλλά και οι δύτες του Λιμενικού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι και οι έρευνες στη λίμνη σταμάτησαν. Και παρόλο που το σενάριο της αυτοκτονίας θεωρείται το πιο πιθανό, οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Αγγελου στην Κρήτη

Ελλάδα 17.03.2026
Κατηγορούμενοι για τα ακραία βασανιστήρια που υπέστη το παιδάκι η μητέρα και ο πατριός του

Με αυξήσεις 12% στους μισθούς η νέα κλαδική σύμβαση για 500.000 εργαζομένους σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες

Οικονομία 17.03.2026
Ο επισιτισμός είναι ο πολυπληθέστερος κλάδος στην Ελλάδα μετά το εμπόριο - Τι ισχύει για τριετίες και επιδόματα

Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια

Οικονομία 17.03.2026
«Απλά μαθηματικά. Αν οι τιμές των καυσίμων παραμείνουν υψηλές, οι ναύλοι θα αυξηθούν»

Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 17.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν περίμενε και δεν υπολόγισε ότι τα Στενά θα κλείσουν και παλεύει να βρει διέξοδο συναντώντας την ευρωπαϊκή απροθυμία

Ο Έλληνας που έζησε τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία και τώρα τα χτυπήματα στο Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Είχε μιλήσει το 2022 για τη ρωσική εισβολή και τώρα έγινε αυτόπτης μάρτυρας βομβαρδισμών σε διυλιστήρια στο Ντουμπάι

OpenAI ξεκλειδώνει το «adult mode»: Πόσο απέχουμε από τις ερωτικές σχέσεις με την τεχνητή νοημοσύνη

Κόσμος Χτες
Η OpenAI σχεδιάζει ένα «adult mode» στο ChatGPT, με ερωτικές συνομιλίες για ενήλικες, προκαλώντας συναγερμό σε συμβούλους ευημερίας που μιλούν για κίνδυνο «sexy suicide coach»

Telegraph ‑ Ηχητικό ντοκουμέντο: Πώς ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ γλίτωσε τον θάνατο για λίγα δευτερόλεπτα

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για μία ομιλία του Μαζαχέρ Χοσεϊνί, επικεφαλής πρωτοκόλλου για το γραφείο του Αλί Χαμενεΐ, σε ανώτερους κληρικούς και διοικητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), στις 12 Μαρτίου

Γουατεμάλα: Νεκροί εκατομμυριούχος εκδότης και η έγκυος σύζυγός του σε αεροπορικό δυστύχημα

Κόσμος Χτες
Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στη Villa Hermosa στη Γουατεμάλα - Τέσσερις συνολικά οι νεκροί

Πέθανε ο ηθοποιός Ματ Κλαρκ από την ταινία Back to the Future III

Κόσμος Χτες
Ο Κλαρκ είχε συμμετάσχει σε αρκετά γουέστερν, δίπλα σε θρύλους, όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Τζον Γουέιν