E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης

Αγνοείται για 74 ημέρες

Δημοσίευση 4/12/2022 | 19:15

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης

Εβδομήντα τέσσερις μετά και το θρίλερ με την αγνοούμενη 48χρονη στην Ευρυτανία συνεχίζεται χωρίς να υπάρχουν νεότερα στοιχεία.

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Ευρυδίκης Τσιτουρή στην Ευρυτανία εδώ και εβδομήντα τέσσερις ημέρες. Η οικογένεια της εξακολουθεί να μην έχει κανένα νεότερο, όταν το αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης βρέθηκε κλειδωμένο στη μέση της γέφυρας Τατάρνας στη Λίμνη Κρεμαστών.

Οι έρευνες, που είχαν ξεκινήσει στη λίμνη, έχουν σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ ανοιχτό τον φάκελο της εξαφάνισης έχει η Αστυνομία, χωρίς όμως να έχει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα εξεταστεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της, όπως αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η δικηγόρος και φίλη της αγνοουμένης, η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε η 48χρονη πριν εξαφανιστεί.

«Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν»
Η δικηγόρος Βαλεντίνη Μέτου ανέφερε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση. Οι έρευνες έχουν σταματήσει στη λίμνη, αφού δεν βρέθηκε κάτι. Τον Ιανουάριο θα εκπροσωπήσω την Ευρυδίκη στο δικαστήριο για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας που είχε κάνει». Οπως είχε αναφέρει η κ. Μέτου λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της φίλης της, η Ευρυδίκη ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της και να μείνει στην Αθήνα. «Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη ήταν μιας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα. Ενδιαφερόταν για τα περιουσιακά και οικονομικά της και ζητούσε συμβουλές.

Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν, πράγμα δύσκολο σε μια κλειστή κοινωνία. Μου είχε κλείσει ραντεβού για δύο ημέρες μετά στην Αθήνα για να συναντηθούμε και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε με τις υποθέσεις της σε περίπτωση επικείμενης λύσης του γάμου της. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μια φίλη της, που θα τη φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς, όλα αυτά δεν μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Ολα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση. Περιμένω κι εγώ με αγωνία, όπως όλος ο ευρύτερος κύκλος της, να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα έλεγα να συνεχίσουν τις έρευνες όσο γίνεται πιο σοβαρά, προκειμένου να έχουμε μια απάντηση για το τι συμβαίνει».

Τι ανέφερε η μητέρα της 48χρονης
Η μητέρα της 48χρονης αγνοουμένης, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, εξήγησε πως δεν έχει καμία ενημέρωση, αλλά δεν περιμένει και κάτι, μιας και θεωρεί ότι το παιδί της πνίγηκε μόνο του στη λίμνη.

«Οι έρευνες έχουν σταματήσει. Αν βρουν κάτι τα τοπικά καραβάκια που πάνε για ψάρεμα. Αλλιώς, τίποτα… Τα συνεργεία που μας εξυπηρέτησαν σταμάτησαν και αυτά. Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι το παιδί μου πνίγηκε. Δεν πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια, αφού δεν είχαμε με κανέναν άνθρωπο κάτι ούτε η Ευρυδίκη είχε», Οπως εξήγησε, η ίδια έχει κουραστεί ψυχολογικά και το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να σταθεί δυνατή, παρά τα 75 της χρόνια, για να φροντίζει το εγγόνι της, που άφησε η 48χρονη κόρη της, αλλά και τη μητέρα της, που είναι 102 ετών.

Όσον αφορά στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, η μητέρα της Ευρυδίκης είναι κατηγορηματική ότι ουδέποτε υπήρξε βία από τον γαμπρό της στο παιδί της και αυτήν τη στιγμή και εκείνος, που την αγαπούσε επί χρόνια, πονά με την εξαφάνισή της. «Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Δεν υπήρξε βία ποτέ. Δεν μπορεί ο άνδρας της να άσκησε βία, που την αγαπούσε και την αγαπά και τώρα υποφέρει».

Άκαρπες οι έρευνες στη λίμνη
Οι δύτες της Πυροσβεστικής, που επιχείρησαν να φτάσουν σε βάθος 90 μέτρων για να ερευνήσουν στο νερό τα σημεία όπου ενδεχομένως να βρίσκεται η σορός της 48χρονης, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι, καθώς τα ρεύματα, οι δίνες και ο μεγάλος όγκος φερτών υλικών κατέστησαν απαγορευτική την προσέγγιση ενός ίχνους που έμοιαζε με σορό και είχε καταγραφεί από σόναρ.

Αλλά και οι δύτες του Λιμενικού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι και οι έρευνες στη λίμνη σταμάτησαν. Και παρόλο που το σενάριο της αυτοκτονίας θεωρείται το πιο πιθανό, οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός Αμερικανός σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά των Χανίων

E-Daily 2.TopNews Χτες
69χρονος επιβάτης από τις ΗΠΑ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πλοίο με σημαία Μάλτας

Τελετή αποφοίτησης νηπιαγωγείου στο Οχάιο: Βίαιο μαλλιοτράβηγμα μαμάδων μέσα στην αίθουσα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι βίαιες εικόνες από τη συμπλοκή έθεσαν σε κίνδυνο την αποφοίτηση των μικρών παιδιών

22χρονος κατέγραψε με κινητό τη στιγμή που προκάλεσε καραμπόλα ‑ το βίντεο που τον έκαψε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με αποδεικτικό υλικό από το ίδιο του το κινητό, ο νεαρός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών και υποχρεωτική επανάληψη εξετάσεων οδήγησης μετά από σχεδόν τρία χρόνια

«Σύγχρονη Μήδεια» στην Αριζόνα: Πυροβόλησε σύζυγο και ερωμένη, σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το χρονικό μιας ανείπωτης τραγωδίας: διπλή παιδοκτονία και αυτοκτονία μετά από επίθεση σε μπαρ του Γκλέντεϊλ

Πυροβολισμοί στην Πατησίων: Τραυματίστηκε καταστηματάρχης – Τρεις ύποπτοι πιάστηκαν μετά από καταδίωξη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση μετά το αιματηρό περιστατικό – Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία

Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ αναλαμβάνει η Θεώνη Κουφονικολάκου ‑ Ποιοι ορίζονται αναπληρωτές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα γνωστοποίησε τους εκπροσώπους Τύπου της ΕΛΑΣ

Ο Oleksandr Usyk έγινε ξανά viral με εμφάνιση Βυζαντινού πολεμιστή στο ρινγκ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο αήττητος πρωταθλητής βαρέων βαρών προκάλεσε παγκόσμιο σάλο με την έντονη θρησκευτική και ιστορική συμβολισμό της ενδυμασίας του στον αγώνα τίτλου κόντρα στον θρύλο του kickboxing Rico Verhoeven

Ταύρος εισέβαλε σε κουρείο στην Κωνσταντινούπολη και σκόρπισε τον πανικό, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Ένας ταύρος που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του εισέβαλε στο κατάστημα, σπέρνοντας τον τρόμο σε κουρείς και πελάτες - Το ζώο τέθηκε υπό έλεγχο μετά από καταδίωξη, χωρίς τραυματισμούς

Πέθανε ο ηθοποιός του «Emily in Paris», Πιερ Ντενί, έπειτα από μάχη με το σύνδρομο ALS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός έχασε τη μάχη σε ηλικία 69 ετών

Real Polls: Νέα δημοσκόπηση με εκπλήξεις

Πολιτική Χτες
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και Πλεύση Ελευθερίας οι μεγάλοι χαμένοι - Τι βγάζουν τα σενάρια δεύτερων εκλογών που εξέτασε η εταιρεία

Conference League: Πεδίο μάχης η Λειψία από οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας και της Ράγιο Βαγιεκάνο, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Από το βράδυ της Τρίτης υπήρξαν εστίες έντασης, αλλά το κλίμα στην πόλη της Γερμανίας όπου διεξάγεται ο τελικός παραμένει τεταμένο

Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Γιώργος Δριτσάκος

Ελλάδα Χτες
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Μπουρνάζι