E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης

Αγνοείται για 74 ημέρες

Δημοσίευση 4/12/2022 | 19:15

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης

Εβδομήντα τέσσερις μετά και το θρίλερ με την αγνοούμενη 48χρονη στην Ευρυτανία συνεχίζεται χωρίς να υπάρχουν νεότερα στοιχεία.

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Ευρυδίκης Τσιτουρή στην Ευρυτανία εδώ και εβδομήντα τέσσερις ημέρες. Η οικογένεια της εξακολουθεί να μην έχει κανένα νεότερο, όταν το αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης βρέθηκε κλειδωμένο στη μέση της γέφυρας Τατάρνας στη Λίμνη Κρεμαστών.

Οι έρευνες, που είχαν ξεκινήσει στη λίμνη, έχουν σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ ανοιχτό τον φάκελο της εξαφάνισης έχει η Αστυνομία, χωρίς όμως να έχει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα εξεταστεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της, όπως αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η δικηγόρος και φίλη της αγνοουμένης, η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε η 48χρονη πριν εξαφανιστεί.

«Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν»
Η δικηγόρος Βαλεντίνη Μέτου ανέφερε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση. Οι έρευνες έχουν σταματήσει στη λίμνη, αφού δεν βρέθηκε κάτι. Τον Ιανουάριο θα εκπροσωπήσω την Ευρυδίκη στο δικαστήριο για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας που είχε κάνει». Οπως είχε αναφέρει η κ. Μέτου λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της φίλης της, η Ευρυδίκη ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της και να μείνει στην Αθήνα. «Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη ήταν μιας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα. Ενδιαφερόταν για τα περιουσιακά και οικονομικά της και ζητούσε συμβουλές.

Είχε πάρει και το θάρρος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν, πράγμα δύσκολο σε μια κλειστή κοινωνία. Μου είχε κλείσει ραντεβού για δύο ημέρες μετά στην Αθήνα για να συναντηθούμε και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε με τις υποθέσεις της σε περίπτωση επικείμενης λύσης του γάμου της. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μια φίλη της, που θα τη φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς, όλα αυτά δεν μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Ολα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση. Περιμένω κι εγώ με αγωνία, όπως όλος ο ευρύτερος κύκλος της, να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα έλεγα να συνεχίσουν τις έρευνες όσο γίνεται πιο σοβαρά, προκειμένου να έχουμε μια απάντηση για το τι συμβαίνει».

Τι ανέφερε η μητέρα της 48χρονης
Η μητέρα της 48χρονης αγνοουμένης, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, εξήγησε πως δεν έχει καμία ενημέρωση, αλλά δεν περιμένει και κάτι, μιας και θεωρεί ότι το παιδί της πνίγηκε μόνο του στη λίμνη.

«Οι έρευνες έχουν σταματήσει. Αν βρουν κάτι τα τοπικά καραβάκια που πάνε για ψάρεμα. Αλλιώς, τίποτα… Τα συνεργεία που μας εξυπηρέτησαν σταμάτησαν και αυτά. Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι το παιδί μου πνίγηκε. Δεν πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια, αφού δεν είχαμε με κανέναν άνθρωπο κάτι ούτε η Ευρυδίκη είχε», Οπως εξήγησε, η ίδια έχει κουραστεί ψυχολογικά και το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να σταθεί δυνατή, παρά τα 75 της χρόνια, για να φροντίζει το εγγόνι της, που άφησε η 48χρονη κόρη της, αλλά και τη μητέρα της, που είναι 102 ετών.

Όσον αφορά στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, η μητέρα της Ευρυδίκης είναι κατηγορηματική ότι ουδέποτε υπήρξε βία από τον γαμπρό της στο παιδί της και αυτήν τη στιγμή και εκείνος, που την αγαπούσε επί χρόνια, πονά με την εξαφάνισή της. «Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Δεν υπήρξε βία ποτέ. Δεν μπορεί ο άνδρας της να άσκησε βία, που την αγαπούσε και την αγαπά και τώρα υποφέρει».

Άκαρπες οι έρευνες στη λίμνη
Οι δύτες της Πυροσβεστικής, που επιχείρησαν να φτάσουν σε βάθος 90 μέτρων για να ερευνήσουν στο νερό τα σημεία όπου ενδεχομένως να βρίσκεται η σορός της 48χρονης, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι, καθώς τα ρεύματα, οι δίνες και ο μεγάλος όγκος φερτών υλικών κατέστησαν απαγορευτική την προσέγγιση ενός ίχνους που έμοιαζε με σορό και είχε καταγραφεί από σόναρ.

Αλλά και οι δύτες του Λιμενικού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι και οι έρευνες στη λίμνη σταμάτησαν. Και παρόλο που το σενάριο της αυτοκτονίας θεωρείται το πιο πιθανό, οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταξί: Νέα 48ωρη απεργία ‑ Πότε θα πραγματοποιηθεί

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

Χάνεις χρήματα αν δεν το κάνεις! 27.000 δεν δήλωσαν ΙΒΑΝ για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία Χτες
Πιστώθηκαν κατά μέσο όρο 203 ευρώ σε κάθε δικαιούχο

Τέξας: Ζηλιάρα γυμνάστρια έριξε βαράκι 11 κιλών στο κεφάλι της ερωτiκής αντιπάλου της

Κόσμος Χτες
Της επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι, καθώς και χρηματική εγγύηση

Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Ελλάδα Χτες
Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Στη Βάρη το νέο ίχνος της 16χρονης Λόρας ‑ Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ανήλικη δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση στο οικογενειακό της περιβάλλον, στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας

Λιβυή: Ομαδικός τάφος μεταναστών ‑ Ήταν κρατούμενοι σε αγρόκτημα και είχαν υποστεί βασανιστήρια

Κόσμος Χτες
Φωτογραφίες και ένα βίντεο κυκλοφόρησαν ευρέως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης

Δένδιας: Οι 4 φρεγάτες θα είναι οι ισχυρότερες στον πλανήτη ‑ Τι είπε για τον πύραυλο ELSA

Πολιτική Χτες
«Θα δημιουργηθούν οι ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις στην ιστορία του ελληνισμού», είπε ο υπουργός

«Νομίζεις ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη αλλά δεν είστε» ‑ Παραλήρημα Ράμα εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε να πει ότι το Μαυροβούνιο των 13.810 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 623.000 κατοίκων «είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη χώρα της περιοχής»

Δείτε βίντεο: Ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Ουτρέχτης, πληροφορίες για τραυματίες

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό σε 10, δεν είναι σαφές σε τι κατάσταση βρίσκονται - Αγνωστα για την ώρα τα αίτια

Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης

Ελλάδα Χτες
Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας

Με κόκκινο μάτι ο Μακρόν στην επιθεώρηση του στρατεύματος

Κόσμος Χτες
Πείτε ότι είναι το «Eye of the Tiger», αστειεύτηκε