E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πειραιάς: «Μετανιωμένος» δηλώνει τώρα ο 25χρονος για τη δολοφονία της 19χρονης

Πήρε προθεσμία

Δημοσίευση 4/12/2022 | 13:30

Πειραιάς: «Μετανιωμένος» δηλώνει τώρα ο 25χρονος για τη δολοφονία της 19χρονης

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά λίγο μετά τις 10:30 το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερο από 2 ώρες.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ ο δικηγόρος του δράστη, σε δηλώσεις του, τόνισε πως ο 25χρονος είναι μετανιωμένος και συντετριμμένος από την τραγική κατάληξη.


«Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Είναι δεδομένο πως μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του. Είναι συντετριμμένος. Δεν θα ήθελα να κάνω μια πρόωρη τοποθέτηση για το αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών», δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, κ. Χρήστος Ντιβανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και το θύμα είχαν εκρήξεις ζήλιας και ότι αφορμή για το μοιραίο καβγά που κατέληξε στο φονικό ήταν ένα μήνυμα που είδε στο κινητό του η 19χρονη.

Μετανιωμένος και συντετριμμένος δηλώνει ο γυναικοκτόνος του Πειραιά

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι. «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα 31.01.2026
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός 31.01.2026
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα 31.01.2026
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία

Μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στα Ψαχνά Ευβοίας: Βρέθηκε δοχείο με καύσιμο κοντά στις σορούς τους

Ελλάδα 31.01.2026
Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεκρού ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ψαχνά Ευβοίας

Οι επιστήμονες χτυπούν το «καμπανάκι» – Δύο νέοι ιοί η επόμενη μεγάλη απειλή

Tech + Science 31.01.2026
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι ιοί με ζωική προέλευση μπορούν να μεταλλαχθούν

«Παγώνουν» οι κλήσεις από τις οκτώ AI κάμερες στην Αττική – Ο λόγος

Ελλάδα 31.01.2026
Γιατί δεν είναι δυνατή η αυτοματοποιημένη βεβαίωση και αποστολή προστίμων μέσω ψηφιακών ειδοποιήσεων από τις κάμερες AI

Νέο δημοσίευμα για την υγεία του Τραμπ: Γιατροί λένε ότι `είναι στα πρώτα στάδια άνοιας`

Κόσμος 31.01.2026
Ο Τραμπ `έχει πάθει εγκεφαλικό, κρατά το δεξί του χέρι με το αριστερό`

Βιολάντα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη φονική έκρηξη, οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν

Ελλάδα 31.01.2026
Στο επίκεντρο οι δεξαμενές προπανίου και οι καταγγελίες για οσμή αερίου πριν το δυστύχημα

Πέθανε η Κάθριν Ο’Χάρα, η μητέρα του Κέβιν από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Κόσμος Χτες
Έφυγε σε ηλικία 71 ετών έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Βιολάντα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Δύο εκρήξεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα

Ελλάδα Χτες
Nέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως σοβαρές παραλείψεις, αλλά και καταγγελίες για αδιαφορία απέναντι σε προειδοποιητικά σημάδια που –όπως φαίνεται– είχαν εκδηλωθεί πολύ πριν από τη φονική έκρηξη.