E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πιάστηκε στα Ιωάννινα ο 34χρονος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 11:07

Συνελήφθη καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Για την συμμετοχή του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 25χρονου που είχε γίνει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 34χρονου Αλβανού, όμως εκείνος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Ο αναζητούμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ιωαννίνων και, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή για τη μεταγωγή του στην Θεσσαλονίκη όπου θα απολογηθεί.

Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων σε όλη την χώρα

Στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 38χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Γ’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Στον Πύργο, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιώς με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή.


Στη Ρόδο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και ένας 39χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή από κοινού με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Στη Μεσσήνη, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 35χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διακεκριμένες κλοπές.

Στην Κυπαρισσία, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς του τμήματος Τριφυλίας ένας 32χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξιχνίαση του θανάτου του ιδρυτή της Mango: Τα καθοριστικά στοιχεία και τα μοιραία λάθη του κληρονόμου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Τζόναθαν Αντιτς έδωσε αντιφατικές πληροφορίες στην αστυνομία – ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του σταματούσε για φωτογραφίες

ΗΠΑ: Κατηγορείται για φόνο ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο

Κόσμος Χτες
Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πιέζει για αλλαγή καθεστώτος στο νησί, χαρακτήρισε την Κούβα κράτος-παρία που φιλοξενεί εχθρικές ξένες στρατιωτικές δυνάμεις

Σάλος στην Πορτογαλία: Τι είναι οι «Θηριανοί» που ζητούν να τους εξετάζουν κτηνίατροι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μια «κοινότητα» που συνεχώς μεγαλώνει - άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως ζώα και τώρα απαιτούν κτηνιατρική περίθαλψη

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν επικίνδυνα βρετανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα ρωσικά μαχητικά εκτέλεσαν επικίνδυνους ελιγμούς εναντίον του βρετανικού αεροσκάφους, που πετούσε χωρίς οπλισμό σε προγραμματισμένη αποστολή

Συναγερμός στον Όλυμπο: Επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου ορειβάτη

Ελλάδα Χτες
Ο ορειβάτης κατευθύνθηκε από το καταφύγιο προς την κορυφή του βουνού και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται

Καιρός: Καταιγίδες το επόμενο 24ωρο από ψυχρές αέριες μάζες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καιρός Χτες
Η μετεωρολογική πρόγνωση του Δημήτρη Ζιακόπουλου για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Γιγάντια λύρα 10 μέτρων στην Κρήτη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες

Ελλάδα Χτες
Στα Πιτσίδια Ηρακλείου, κοντά στα Μάταλα, η εντυπωσιακή κατασκευή του Μιχάλη Ζουριδάκη διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης κρητικής λύρας στον κόσμο

Θανατική ποινή σε άνδρα που δολοφόνησε ανήλικη influencer, επειδή τον απέρριψε

Κόσμος Χτες
Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ρουπίες ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος

Κηφισός: Καραμπόλα με επτά αμάξια στο ύψος της Λυκόβρυσης

Ελλάδα Χτες
Εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί

Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός παρά τη διεθνή κατακραυγή: «Δεν θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο»

Κόσμος Χτες
Με νέα ανάρτηση το Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ απάντησε στον Ισραηλινός ΥΠΕΞ ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις του σε βίντεο κατά ακτιβιστών

Τραμπ για Ιράν: Ο Νετανιάχου θα «κάνει ό,τι θέλω εγώ»

Κόσμος Χτες
Νέες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για το ενδεχόμενο επανέναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν