E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πιάστηκε στα Ιωάννινα ο 34χρονος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 11:07

Συνελήφθη καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Για την συμμετοχή του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 25χρονου που είχε γίνει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 34χρονου Αλβανού, όμως εκείνος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Ο αναζητούμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ιωαννίνων και, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή για τη μεταγωγή του στην Θεσσαλονίκη όπου θα απολογηθεί.

Μπαράζ συλλήψεων φυγόποινων σε όλη την χώρα

Στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 38χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Γ’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Στον Πύργο, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιώς με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή.


Στη Ρόδο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και ένας 39χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή από κοινού με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Στη Μεσσήνη, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 35χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διακεκριμένες κλοπές.

Στην Κυπαρισσία, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς του τμήματος Τριφυλίας ένας 32χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία‑Πράσινο Ακρωτήρι 0‑0: «Γκέλα» στην πρεμιέρα για τους «φούριας ρόχας» – Αήττητος ο 40χρονος Βοζίνια

Αθλητικά Νέα Χτες
Δοκάρι για την Ισπανία – Ιστορικός πρώτος βαθμός σε Μουντιάλ για το Πράσινο Ακρωτήρι

Κίνα: Χιλιάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ισχυρές βροχοπτώσεις στο νότιο τμήμα της χώρας έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές

Ένοχος για σeξουαλική κακοποίηση και δολοφονία του θετού βρέφους του ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος: «Σκοτώστε με…»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σαράντα τραύματα στον 13 μηνών Πρέστον και καταδίκη και για τους δύο συντρόφους

Μπόνι Τάιλερ: Εξήλθε από το τεχνητό κώμα – Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια, 75 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης

Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Με ταξί αποχώρησε από το σπίτι του και επέστρεψε στη φυλακή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο «Λάμπρος» της 17Ν επιστρέφει στο σωφρονιστικό κατάστημα

Η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Αταμάν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Βρετανία: Σύλληψη 44χρονου οκτώ χρόνια αφού έσπρωξε γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι πριν οκτώ χρόνια παρά λίγο να τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα την οποία έσπρωξε μέσα στον δρόμο

Πάτρα: Ανδρας έσπασε την πόρτα και επιτέθηκε στη μητέρα του ‑ Την περιέλουσε με οινόπνευμα

Ελλάδα Χτες
Ο 56χρονος κρατείται στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Το Ιράν «έχασε» τον πόλεμο αλλά κερδίζει στις διαπραγματεύσεις: Τα παγωμένα asset, τα 300 δισ. ανοικοδόμησης και τα διόδια

Κόσμος Χτες
ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προκαταρκτική συμφωνία για παύση των εχθροπραξιών, άνοιγμα του Ορμούζ και 60ήμερες διαπραγματεύσεις

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Ελλάδα Χτες
Ο Αρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση για αποφυλάκιση του πολυϊσοβίτη