E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Βόμβα» του ESPN για το μέλλον του Αντετοκούνμπο

Τι ακούγεται για τον δικό μας Γιάννη

Δημοσίευση 2/12/2022 | 10:29

«Βόμβα» του ESPN για το μέλλον του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έχει συνδέσει το όνομά του με τους Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο το ESPN έριξε «βόμβα» σχετικά με το μέλλον του στα ελάφια.

Το έγκυρο αμερικάνικο μέσο αναφέρθηκε στον Έλληνα σούπερ σταρ και το αν θα μείνει στο Μιλγουόκι λίγες ώρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση του στη Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει για λογαριασμό των Νικς. Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει στο μυαλό του να αποχωρήσει, παρά μόνο την κατάκτηση του τίτλου με τους Μπακς, όμως τα σενάρια γύρω από εκείνον και τους Νικς υπήρχαν πάντα και φαίνεται πως θα υπάρχουν.

Μάλιστα και οι ίδιοι οι Νικς θα προσπαθήσουν να κινηθούν στο μέλλον για την απόκτηση του, ενώ και ο ίδιος ο Γιάννης αν και έχει ένα πενταετές συμβόλαιο 228 εκατομμυρίων δολαρίων λέγεται πως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και μια νέα πρόκληση μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Το Garden έχει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα. Έχει μια διαφορετική ενέργεια και το νιώθεις όταν παίζεις εκεί. Δεν προσπαθώ να αφαιρέσω τον Γιάννη από τους Μπακς. Ξέρω πως έχει ένα πενταετές συμβόλαιο με 228 εκατομμύρια δολάρια συνολικές απολαβές. Πιστεύω όμως πως σε δύο χρόνια θα κάνει opt-out και υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο για τον Γιάννη και τον τρόπο που αγωνίζεται», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ και νυν παρουσιαστής της εκπομπής «Keyshawn, JWill, & Max», Τζέι Γουίλιαμς.

«Ο Γιάννης παίζει για την οικογένειά του και για κάτι μεγαλύτερο από εκείνον και μετά καταλαβαίνεις πως λειτουργεί η Νέα Υόρκη και το Madison Square Garden. Όταν σκέφτομαι τον Γιάννη, δεν φοβάται να πει «αυτό θέλω». Δεν τον ενοχλεί καθόλου το θέμα με τα media». τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορυφώνεται η έξοδος των Χριστουγέννων με τα τρακτέρ στην άκρη των δρόμων

Ελλάδα 24.12.2025
Ήδη από τις 6:00 το πρωί, το ρεύμα ανόδου της Εθνικής Οδού προς Λαμία θύμιζε ποτάμι αυτοκινήτων

Ιταλία: Η στιγμή της έκρηξης βυτιοφόρου με υγροποιημένο αέριο

Κόσμος 24.12.2025
Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στον οδικό άξονα Μιλάνου-Νάπολης

Παραμονή Χριστουγέννων: Τι ώρες θα είναι ανοιχτά σήμερα τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα

Ελλάδα 24.12.2025
Τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων όσο και τη δεύτερη ημέρα των γιορτών τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα

Ελλάδα 24.12.2025
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Τι αλλάζει το 2026 για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους το 2026

Οικονομία 24.12.2025
Ποιοι κερδίζουν από μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών και επιδόματα το 2026

Ανεστίδης: «Στο τηλέφωνο φαίνονται ποιοι με έπαιρναν από τη ΝΔ – Είχα ανοιχτή ακρόαση»

Ελλάδα Χτες
«Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για ευνόητους λόγους. Γι αυτά που έλεγα, μέσα από το δικό μου πρόσωπο προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα των αγροτών»

Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη ‑ Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές

Ελλάδα Χτες
Αρκετοί γονείς φώναζαν «ντροπή», καταγγέλλοντας ότι γινόταν φιέστα με τα παιδιά τους

Γιατί και ποια λέξη αφαίρεσε η Ιταλία από τον εθνικό ύμνο της;

Κόσμος Χτες
Πηγή της ιταλικής Προεδρίας διευκρίνισε ότι η τροποποίηση δεν υπαγορεύτηκε από πολιτικά κίνητρα

Ποιοι κάθονται και ποιοι δουλεύουν τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Κόσμος Χτες
Δείτε τη λίστα με όλες τις χώρες