E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλληνας εργοδότης επέβαλε στους εργαζομένους να κάνουν push ups

Αποκαλούσε τα στελέχη με στρατιωτικούς βαθμούς

Δημοσίευση 2/12/2022 | 10:08

Έλληνας εργοδότης επέβαλε στους εργαζομένους να κάνουν push ups
Φωτογραφία από Andrea Piacquadio

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή του Mega «Live News».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για απαράδεκτη τακτική Έλληνα εργοδότη προς τους εργαζομένους του.

«Να πούμε ότι για ένα θέμα τουλάχιστον παράδοξο, για μαι συμπεριφορά ιδιοκτήτη εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, με εργοστάσια και χώρους επαγγελματικούς και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεγάλη εταιρεία όπου εργάζονται 70-80 άτομα στα κεντρικά γραφεία. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ως εργοδότης, ούτε λίγο ούτε πολύ, φαίνεται να επιβάλλει στρατιωτική εκπαίδευση. Αυτό είναι το παράδοξο, να προχωράει, να έχει μια στρατιωτική δομή στην εταιρεία. Δηλαδή να έχει τα βασικά στελέχη, τα οποία αποκαλεί με στρατιωτικούς βαθμούς. Δηλαδή στην εταιρεία έχει "λοχαγό", "ταξίαρχο", "επιλοχία". Όταν γίνεται σύσκεψη λέει π.χ. "να μας μιλήσει ο επιλοχίας"», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες, ο συγκεκριμένος ζητούσε από τους εργαζόμενους και γυναίκες κυρίως, από τα ταμεία κλπ, να κάνουν push ups γαιτί έτσι είτε πίστευε, είτε θεωρούσε ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα. Με βάση την κοσμοθεωρία του ζητούσε να κάνουν γυμναστικές ασκήσεις, νεαρές κοπέλες, που έχουν οικογένειες, να κάνουν push ups, μέσα στα γραφεία, μπροστά του. Είναι πράγματα που τα έχουμε ερευνήσει. Έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες, αναστάτωση μέσα στην εταιρεία. Έχουν φύγει υπάλληλοι και γι αυτούς τους λόγους και για κάποια άλλα πράγματα οικονομικής δυσπραγίας», τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Διέκοπτε το meeting και όταν του έφταιγε κάτι έλεγε ότι "ο λοχαγός τάδε επιβάλλει στην ναυτίνα δέκα push ups" κι έπρεπε να σηκωθεί η κοπέλα να το κάνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη, υπάρχει και βίντεο με τα push ups κλπ», συμπλήρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Είχε προσλάβει και personal trainer

«Να πούμε ακόμη ότι είχε καλέσει και γυμναστή, έναν personal trainer και προχωρούσε σε εκγύμναση των υπαλλήλων σε διάφορα αθλήματα και μάλιστα η εταιρεία έδινε πτυχία για διάφορα αθλήματα σε υπαλλήλους που είχαν εκπαιδευτεί. Μιλάμε για μια πρωτοφανή κατάσταση, επαναλαμβάνω, το είχαμε κοιτάξει δεν το πιστεύαμε. Όπως δεν μπορεί να το πιστέψει εύκολα κάποιος. Είναι όμως έτσι τα πράγματα, είχαν προσπαθήσει πολλά άτομα να νουθετήσουν τον συγκεκριμένο εργοδότη και μέσα από την εταιρεία και εκτός. Είχε υπάρξει μεγάλη αναστάτωση από τα 70-80 άτομα πλέον έχουν μείνει ελάχιστοι υπάλληλοι», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Ryanair φεύγει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Εκφράζει έντονη διαφωνία στην αύξηση των τελών αεροδρομίου

Τραγωδία στην Αίγινα με νεκρό μωρό 1,5 έτους

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες της τραγωδίας

«Λευκά να βάλετε, όχι μαύρα»: Αύριο, Πέμπτη η κηδεία του 21χρονου Νικήτα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
«Όχι μαύρα για τον άγγελό μας» - Στο πένθος όλο το χωριό Χώνος Μυλοποτάμου

Νεκρός βρέθηκε δικαστής που επέβαλε βαρύτερη ποινή κάθειρξης στην πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Η 53χρονη Κιμ Κέον Χε είναι η σύζυγος του πρώην προέδρου της χώρας Γιουν Σουκ Γέολ

Παράσυρση 12χρονης από περιπολικό στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο Τραμπ ως «δάσκαλος χορού» για μαθητές στον Λευκό Οίκο είναι αυτό ακριβώς που περίμενες να δεις

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ «χάρισε» ακόμα μία στιγμή του λεγόμενου «Trump dance»

Axios: ΗΠΑ και Ιράν κοντά σε συμφωνία «μιας σελίδας» για τον τερματισμό του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν απαντήσεις επί σειρά σημαντικών θεμάτων εντός των προσεχών 48 ωρών

Φρίκη με το σαφάρι ανθρώπων στο Σαράγεβο: «Ήθελαν να σκοτώνουν όμορφες και εγκύους γυναίκες»

Κόσμος 06.05.2026
Ο αστικός μύθος για το σαφάρι ανθρώπων τελικά όχι απλά αποδεικνύεται πραγματικότητα αλλά έχει πάρει διαστάσεις πέρα από την πιο αρρωστημένη φαντασία

Πέθανε ο αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο γνωστός αθλητικογράφος έφυγε από τη ζωή