E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του

Το παιδάκι είχε μπει στο ποτάμι μέχρι τα γόνατα, όταν ξαφνικά ένας κροκόδειλος το άρπαξε

Δημοσίευση 30/11/2022 | 18:54

Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ο 8χρονος Ζούλιο Οτέρο Φερνάντες βρισκόταν με την οικογένειά του στην όχθη ενός ποταμού, όπου μαζί με συγγενείς είχαν πάει για ψάρεμα.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Κόστα Ρίκα, καθώς κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο παιδάκι μπροστά στα μάτια των γονιών του.

και αφού το αποκεφάλισε μπροστά στους γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του στη συνέχεια τον καταβρόχθισε.

Οι γονείς του έβλεπαν το τραγικό αυτό θέαμα ανήμποροι, ενώ αυτόπτης μάρτυρας είχε αναφέρει πως «άρπαξε το παιδί, το ταρακούνησε και του έκοψε το κεφαλάκι του. Τότε το άρπαξε ξανά και το έσυρε μέσα στο νερό»

Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου παιδιού ζήτησε από τις Αρχές της Κόστα Ρίκα να πυροβολήσουν το γιγάντιο ερπετό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό λόγω της νομοθεσίας που προστατεύει τα εν λόγω ζώα.

Κόστα Ρίκα: Άγνωστος σκότωσε έναν κροκόδειλο και στο στομάχι του βρέθηκαν ίχνη από μαλλιά και ανθρώπινα οστά

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, σχεδόν ένα μήνα μετά τον φρικτό θάνατο του παιδιού, ένας κυνηγός φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν κροκόδειλο στην περιοχή. Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν το στομάχι του ζώου, ανακάλυψαν μέσα τρίχες και θραύσματα οστών που πιστεύεται ότι ανήκουν στον 8χρονο.

Οι γονείς σχεδιάζουν τώρα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τη Νικαράγουα, με τα τέσσερα επιζώντα παιδιά τους, μεταξύ 3 και 16 ετών, για να τα κρατήσουν ασφαλή από τους κροκόδειλους.

«Δεν θα μείνω εδώ γιατί προστατεύουν αυτά τα ζώα και είναι ικανά να φύγουν από το ποτάμι για να επιτεθούν σε περισσότερους ανθρώπους», είπε η μητέρα του 8χρονου.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν ποιος σκότωσε τον κροκόδειλο το Σάββατο. Ο κυνηγός τράπηκε σε φυγή αφού πυροβόλησε το ερπετό, καθώς η θανάτωση κροκόδειλου θεωρείται έγκλημα στην Κόστα Ρίκα.

Η μητέρα του Julio επιβεβαίωσε την ανακάλυψη μαλλιών και οστών μέσα στο κουφάρι του νεκρού κροκόδειλου.

«Το ζώο είναι νεκρό. Για μένα είναι μεγάλη ανακούφιση που το σκότωσαν. Μακάρι να τους σκότωναν όλους, ώστε καμία οικογένεια να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να ζήσει τέτοιο πόνο», είπε η μάνα του αδικοχαμένου οκτάχρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική και στο ύψος των Μαλγάρων: Ένταση με οδηγούς, δείτε πού υπάρχουν μπλόκα

Ελλάδα 01.12.2025
Κλειστή από χθες η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Νίκαια Λάρισας και ο Ε65

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στον Κηφισό από τις 07:00 έως τις 10:00 συζητά το υπουργείο Μεταφορών

Ελλάδα 01.12.2025
«Αυτή την περίοδο μετράμε ήδη με drones την ακριβή αποτύπωση αυτού του προβλήματος»

Απεργία 3/12: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Ελλάδα 01.12.2025
Νέες συγκεντρώσεις ενώ συνεχίζονται και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

BBC: Η σφαγή αιγοπροβάτων στην Ελλάδα προκαλεί φόβους για έλλειψη φέτας

Ελλάδα 01.12.2025
Η ευλογιά ενδέχεται να επηρεάσει την παραγωγή

Δικηγόρος για τη 46χρονη που δολοφόνησε την πεθερά της στη Σαλαμίνα: «Απειλούσε εμένα, τα παιδιά μου»

Ελλάδα 01.12.2025
Τα «ανθρωποειδή που ενδύονται τον μανδύα του ηθικού ανθρώπου στο διαδίκτυο, είναι ακραία επικίνδυνες προσωπικότητες που κρύβουν το τέρας που ζει μέσα τους»

Τηλέφωνο για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ελλάδα 01.12.2025
Οι Αρχές σπεύδουν στο σημείο για τις απαραίτητες ενέργειες

Έρχονται τα ρομπότ που λένε τα… κάλαντα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 01.12.2025
Τα ρομπότ θα είναι έτοιμα και για την Πρωτοχρονιά, αφού γίνονται ήδη δοκιμές

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

Ελλάδα 01.12.2025
Οι θαμώνες αντιλήφθηκαν έντονη οσμή υγραερίου και απομακρύνθηκαν πριν σημειωθεί η έκρηξη – Βίντεο από το σημείο της φωτιάς στη Νεάπολη

Τέλος το «δέχομαι μόνο μετρητά»: Από σήμερα όλες οι επιχειρήσεις με IRIS

Οικονομία 01.12.2025
Οι πληρωμές IRIS διασυνδέονται πλήρως με την ΑΑΔΕ