E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του

Το παιδάκι είχε μπει στο ποτάμι μέχρι τα γόνατα, όταν ξαφνικά ένας κροκόδειλος το άρπαξε

Δημοσίευση 30/11/2022 | 18:54

Φρίκη: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο αγόρι μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ο 8χρονος Ζούλιο Οτέρο Φερνάντες βρισκόταν με την οικογένειά του στην όχθη ενός ποταμού, όπου μαζί με συγγενείς είχαν πάει για ψάρεμα.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Κόστα Ρίκα, καθώς κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο παιδάκι μπροστά στα μάτια των γονιών του.

και αφού το αποκεφάλισε μπροστά στους γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του στη συνέχεια τον καταβρόχθισε.

Οι γονείς του έβλεπαν το τραγικό αυτό θέαμα ανήμποροι, ενώ αυτόπτης μάρτυρας είχε αναφέρει πως «άρπαξε το παιδί, το ταρακούνησε και του έκοψε το κεφαλάκι του. Τότε το άρπαξε ξανά και το έσυρε μέσα στο νερό»

Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου παιδιού ζήτησε από τις Αρχές της Κόστα Ρίκα να πυροβολήσουν το γιγάντιο ερπετό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό λόγω της νομοθεσίας που προστατεύει τα εν λόγω ζώα.

Κόστα Ρίκα: Άγνωστος σκότωσε έναν κροκόδειλο και στο στομάχι του βρέθηκαν ίχνη από μαλλιά και ανθρώπινα οστά

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, σχεδόν ένα μήνα μετά τον φρικτό θάνατο του παιδιού, ένας κυνηγός φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν κροκόδειλο στην περιοχή. Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν το στομάχι του ζώου, ανακάλυψαν μέσα τρίχες και θραύσματα οστών που πιστεύεται ότι ανήκουν στον 8χρονο.

Οι γονείς σχεδιάζουν τώρα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τη Νικαράγουα, με τα τέσσερα επιζώντα παιδιά τους, μεταξύ 3 και 16 ετών, για να τα κρατήσουν ασφαλή από τους κροκόδειλους.

«Δεν θα μείνω εδώ γιατί προστατεύουν αυτά τα ζώα και είναι ικανά να φύγουν από το ποτάμι για να επιτεθούν σε περισσότερους ανθρώπους», είπε η μητέρα του 8χρονου.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν ποιος σκότωσε τον κροκόδειλο το Σάββατο. Ο κυνηγός τράπηκε σε φυγή αφού πυροβόλησε το ερπετό, καθώς η θανάτωση κροκόδειλου θεωρείται έγκλημα στην Κόστα Ρίκα.

Η μητέρα του Julio επιβεβαίωσε την ανακάλυψη μαλλιών και οστών μέσα στο κουφάρι του νεκρού κροκόδειλου.

«Το ζώο είναι νεκρό. Για μένα είναι μεγάλη ανακούφιση που το σκότωσαν. Μακάρι να τους σκότωναν όλους, ώστε καμία οικογένεια να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να ζήσει τέτοιο πόνο», είπε η μάνα του αδικοχαμένου οκτάχρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες ‑ Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

Ελλάδα 31.03.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα ‑ Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια

Tech + Science 31.03.2026
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Μαλδίβες: Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά και επισκέπτες τους παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής

Κόσμος 31.03.2026
Εντυπωσιακό βίντεο - Το τάισμα καρχαριών απαγορεύεται αυστηρά καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio ‑ Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό

Καιρός 31.03.2026
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.

Ακίνητα: Τι αλλάζει με το νέο Μητρώο της ΑΑΔΕ – Ποιοι πρέπει να κάνουν διορθώσεις

Οικονομία 31.03.2026
Σε πλήρη λειτουργία τίθεται τις επόμενες ημέρες από την ΑΑΔΕ το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων