E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ` ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο μυαλό της!

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ Δημοσίευση 29/11/2022 | 16:25

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Απίστευτη τροπή παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση της οικιακής βοηθού η οποία ισχυρίστηκε πως δολοφόνησε τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες στη Ρόδο, καθώς από την προανάκριση που συνεχίζει η Ασφάλεια προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ' ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο ταραγμένο μυαλό της!

Πρόκειται για τους θανάτους των δυο γυναικών ηλικίας 86 και 70 χρόνων, που η 45χρονη προσωρινά κρατούμενη για την δολοφονία της 75χρονης στις Καλυθιές ομολόγησε ότι σκότωσε, αλλά δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού που είχε υπογράψει τα πιστοποιητικά θανάτου. Ωστόσο, αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Για την 86χρονη που έπασχε από διαβήτη, η οικιακή βοηθός είχε ισχυριστεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο έβαλε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μέσα σε γιαούρτι που της έδωσε με σύριγγα από το στόμα και η ηλικιωμένη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από λίγες ημέρες. Για την 70χρονη παχύσαρκη που έπασχε από άνοια και ήταν κατάκοιτη, ισχυρίστηκε ότι την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πέντε ημέρες. Ωστόσο, συγγενείς της ηλικιωμένης κατέθεσαν ότι ο θάνατός της επήλθε πολύ μετά και ενώ είχαν απομακρύνει την 45χρονη.

Ως τώρα, η οικιακή βοηθός κατηγορείται για την δολοφονία της 75χρονης που φρόντιζε και φέρεται ότι έβαλε στο κεφάλι της ένα μαξιλάρι προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία, επειδή δεν την άφησε να κοιμηθεί. Η 45χρονη πάσχει από σχιζοφρένεια, για την οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, αλλά φέρεται να είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.