E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ` ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο μυαλό της!

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ Δημοσίευση 29/11/2022 | 16:25

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Απίστευτη τροπή παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση της οικιακής βοηθού η οποία ισχυρίστηκε πως δολοφόνησε τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες στη Ρόδο, καθώς από την προανάκριση που συνεχίζει η Ασφάλεια προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ' ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο ταραγμένο μυαλό της!

Πρόκειται για τους θανάτους των δυο γυναικών ηλικίας 86 και 70 χρόνων, που η 45χρονη προσωρινά κρατούμενη για την δολοφονία της 75χρονης στις Καλυθιές ομολόγησε ότι σκότωσε, αλλά δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού που είχε υπογράψει τα πιστοποιητικά θανάτου. Ωστόσο, αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Για την 86χρονη που έπασχε από διαβήτη, η οικιακή βοηθός είχε ισχυριστεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο έβαλε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μέσα σε γιαούρτι που της έδωσε με σύριγγα από το στόμα και η ηλικιωμένη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από λίγες ημέρες. Για την 70χρονη παχύσαρκη που έπασχε από άνοια και ήταν κατάκοιτη, ισχυρίστηκε ότι την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πέντε ημέρες. Ωστόσο, συγγενείς της ηλικιωμένης κατέθεσαν ότι ο θάνατός της επήλθε πολύ μετά και ενώ είχαν απομακρύνει την 45χρονη.

Ως τώρα, η οικιακή βοηθός κατηγορείται για την δολοφονία της 75χρονης που φρόντιζε και φέρεται ότι έβαλε στο κεφάλι της ένα μαξιλάρι προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία, επειδή δεν την άφησε να κοιμηθεί. Η 45χρονη πάσχει από σχιζοφρένεια, για την οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, αλλά φέρεται να είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές

11 τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, οι 3 διασωληνωμένοι

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ανησυχία για φορτηγό με δεξαμενή προπανίου που είναι μέσα στην επιχείρηση

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια

15χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια στην Ουαλία ‑ Η παιδική εγκληματικότητα έχει ξεφύγει

Κόσμος 09.07.2026
Καθηγήτρια στην Ουαλία κατέθεσε ότι μαθητής τη μαχαίρωσε στο κεφάλι μέσα σε τάξη. Ο 16χρονος αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πυρκαγιά τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο ‑ Με αναπνευστικά προβλήματα δύο ασθενείς

Ελλάδα 09.07.2026
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/7) στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο» σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν κλιματιστικό και πώς να κάνετε αίτηση

Οικονομία 09.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει δωρεάν 100 κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α σε ευάλωτα νοικοκυριά, με αιτήσεις έως τις 19 Ιουλίου 2026 αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.