E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ` ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο μυαλό της!

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ Δημοσίευση 29/11/2022 | 16:25

Ρόδος: Δολοφόνησε δύο, ομολόγησε τέσσερις η οικιακή βοηθός

Απίστευτη τροπή παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση της οικιακής βοηθού η οποία ισχυρίστηκε πως δολοφόνησε τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες στη Ρόδο, καθώς από την προανάκριση που συνεχίζει η Ασφάλεια προέκυψε ότι δύο από τις τέσσερις καθ' ομολογίαν δολοφονίες έγιναν μόνο στο ταραγμένο μυαλό της!

Πρόκειται για τους θανάτους των δυο γυναικών ηλικίας 86 και 70 χρόνων, που η 45χρονη προσωρινά κρατούμενη για την δολοφονία της 75χρονης στις Καλυθιές ομολόγησε ότι σκότωσε, αλλά δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού που είχε υπογράψει τα πιστοποιητικά θανάτου. Ωστόσο, αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Για την 86χρονη που έπασχε από διαβήτη, η οικιακή βοηθός είχε ισχυριστεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο έβαλε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μέσα σε γιαούρτι που της έδωσε με σύριγγα από το στόμα και η ηλικιωμένη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από λίγες ημέρες. Για την 70χρονη παχύσαρκη που έπασχε από άνοια και ήταν κατάκοιτη, ισχυρίστηκε ότι την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πέντε ημέρες. Ωστόσο, συγγενείς της ηλικιωμένης κατέθεσαν ότι ο θάνατός της επήλθε πολύ μετά και ενώ είχαν απομακρύνει την 45χρονη.

Ως τώρα, η οικιακή βοηθός κατηγορείται για την δολοφονία της 75χρονης που φρόντιζε και φέρεται ότι έβαλε στο κεφάλι της ένα μαξιλάρι προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία, επειδή δεν την άφησε να κοιμηθεί. Η 45χρονη πάσχει από σχιζοφρένεια, για την οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, αλλά φέρεται να είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.