E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: «Κοιμόμουν και άκουσα μπαμπά βοήθεια» λέει ο πατέρας του 5χρονου

«Δεν μπορούσα να πάω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» τόνισε ο πατέρας του 5χρονου

Δημοσίευση 28/11/2022 | 21:47

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: «Κοιμόμουν και άκουσα μπαμπά βοήθεια» λέει ο πατέρας του 5χρονου

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου «Αττικόν» το 5χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 5χρονου παιδιού περιέγραψε μιλώντας στο Star τις δραματικές στιγμές μετά το ξέσπασμα της φωτιάς. Ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν, ενώ η μητέρα των παιδιών είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι με τον μεγαλύτερο γιο τους.

«Κοιμάμαι ακούω φωνές στα αυτιά μου "μπαμπά βοήθεια, βοήθεια". Στο μεταξύ ξυπνάω και βλέπω μια φλόγα στον καναπέ. Ανεβάζω το ρολό, βλέπω τον μικρό έξω. "Τι έγινε παιδί μου; Ποιος άλλος είναι μέσα;" Πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» περιέγραψε ο πατέρας των.

Ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί την Τετάρτη.

Μόνο ένα θαύμα μπορεί να συνεφέρει το παιδί μου» λέει η μητέρα του 5χρονου

«Μόνο ένα θαύμα μπορεί να συνεφέρει το παιδί μου. Παρακαλάω το Θεό να τον ξαναπάρω στην αγκαλιά μου και να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης» τόνισε νωρίτερα στο protothema.gr η μητέρα του 5χρονου αγοριού.

«Ο αντρας μου είχε γυρίσει από τη δουλειά κουρασμένος και προφανώς τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Εγώ πήρα το μεγαλύτερο παιδί μας και πήγαμε να πάρουμε σουβλάκια για να φάμε. Τον πεντάχρονο γιο μου τον άφησα να κοιμάται στο κρεβατάκι του. Όταν γύρισα είδα να βγαίνουν καπνοί από το διαμέρισμα. Έδωσα μια κλωτσιά στην πόρτα για να μπω μέσα στο σπίτι για να σώσω τα παιδιά μου από τη φωτιά. Ο άντρας μου πρόλαβε να πάρει αγκαλιά το ένα παιδί και να βγει στο μπαλκόνι γιατί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τους καπνούς. Οι άνθρωποι της πολυκατοικίας προσπαθούσαν κι αυτοί να μας βοηθήσουν και φώναζαν "να σώσουμε τα παιδιά". Το τρίτο το παιδάκι μου το βρήκαν στο κρεβατάκι του οι πυροσβεστες, όπως το είχα αφήσει να κοιμάται. Πραγματικά δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η φωτιά αλλά αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να σωθεί το παιδί μου», κατέληξε η μητέρα του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Ανδρας πέταξε αγοράκι στο κλουβί με τους κροκόδειλους

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τις θερινές εκπτώσεις (καλοκαιρινές εκπτώσεις 2026)

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού, ούτε DNA και αποτύπωμα

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Νέα στοιχεία και πληροφορίες για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο

«Θα έρθουμε να σε σκοτώσουμε»: Νέα εφιαλτική απάτη στο Ρέθυμνο

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Η υπόθεση σήμανε συναγερμό στις αρχές, καθώς δείχνει ξεκάθαρη αλλαγή μεθόδου δράσης των απατεώνων

Καιρός: Το ECMWF «κλειδώνει» καύσωνα... εκτός Ελλάδας ‑ Ο ρόλος του αντικυκλώνα για τη χώρα μας

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Συνεχίζεται η θερμοκρασιακή ανωμαλία ανάμεσα στην Ευρώπη και τη χώρ αμας

Τσεχία – Νότια Αφρική 1‑1: Και οι δύο χαμένοι, και οι δύο ζωντανοί!

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν στη μάχη της πρόκρισης - όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του θρύλου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 83χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με μηχανική υποστήριξη αναπνοής λόγω πνευμονικής λοίμωξης.

Νεκρή για πάνω από 20 ημέρες η 83χρονη στο σπίτι της στη Νικήτη Χαλκιδικής ‑ Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 83χρονη, υπήκοος Γερμανίας με μόνιμη κατοικία στη Νικήτη, βρέθηκε από την κόρη της όταν εκείνη επισκέφθηκε το σπίτι

Μουντιάλ 2026: Οριστικά εκτός με Αϊτή ο Νεϊμάρ – Πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο στο Νιού Τζέρσεϊ

Γονείς καταγγέλλουν αστυνομική έφοδο σε σχολική γιορτή στα βόρεια προάστια ‑ Τι πραγματικά έγινε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έφτασαν 6 μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με 2 περιπολικά