E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθώ υπουργούς μου

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε υπουργούς του» είπε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/11/2022 | 19:29

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθώ υπουργούς μου

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ-1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μια κρίσιμη πολιτικά συγκυρία, με την τοξικότητα να κυριαρχεί, ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του και απαντά για όλα τα κρίσιμα ερωτήματα: Υποκλοπές, σκανδαλολογία, ελληνοτουρκικά, οικονομία, στο δρόμο προς τις κάλπες.

Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό, ζητώντας να έλθει στη Βουλή και να απαντήσει εάν οι 33 που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε οργισμένος και περνά στην αντεπίθεση για τη στοχοποίησή του στο θέμα των υποκλοπών.

Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθούσα υπουργούς

«Δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να παρακολουθεί τον υπουργό Εξωτερικών και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης» είπε οργισμένος, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Documento.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως πρόκειται περί ενός απίστευτου ψέματος. «Ντροπή και αίσχος να λέγεται ότι παρακολουθεί ο πρωθυπουργός τους υπουργούς του, τον υπουργό Εξωτερικών μου.

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε υπουργούς του» είπε και πρόθσεσε ότι το δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις προσομοιάζει με την υπόθεση της Novartis, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δέκα κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, από τους ίδιους υποκινητές».

Χαρακτήρισε «εθνικά επικίνδυνο» τον Κώστα Βαξεβάνη, λέγοντας ότι από πίσω του βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και μια εκστρατεία λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δική του στρατηγική είναι να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη. Και πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

«Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή του τόπου τόσο χαμηλά; Να καταγράφεται αυτό χωρίς κανένα στοιχείο;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός. «Καμία απόδειξη δεν υπάρχει γι’ αυτά τα οποία γράφονται. Ζητάω από τον εισαγγελέα να ζητήσει στοιχεία. Πίσω από τον Βαξεβάνη κρύβεται ο Τσίπρας. σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός που το 2016 εμπλέκεται στη ροή δέκα εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη για τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι τελευταίες στιγμές του εικονολήπτη του ΑΝΤ1

Ελλάδα 18.09.2025
«Σε έχασα ρε φίλε μέσα σε 15΄. Την πρώτη γύρισες, τη δεύτερη δεν σε πρόλαβα»

Τρόμος στη Χαλκιδική για τους λύκους – Νέα επίθεση σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

Ελλάδα 18.09.2025
«Ήταν πάρα πολύ επιθετικός, έτοιμος να τον αρπάξει, να τον φάει δηλαδή από την πείνα του»

Τέμπη: Και δεύτερος απεργός πείνας στην πλατεία Συντάγματος

Ελλάδα 18.09.2025
Δεύτερος απεργός πείνας στο πλευρό του πατέρα θύματος των Τεμπών

Σοκ στις ΗΠΑ: Το ABC αποσύρει την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «επ’ αόριστον» μετά από σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ

Κόσμος 18.09.2025
Τραμπ για διακοπή εκπομπής Κίλεμ: Εξαίρετη είδηση για την Αμερική

Γλυφάδα: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης

Ελλάδα 18.09.2025
Τα ξημερώματα εντοπίστηκε ο άνδρας μέσα σε κάδο ανακύκλωσης

Champions League: Συναρπαστική 2η αγωνιστική με γκολ, ανατροπές και ένταση (17/9)

Αθλητικά Νέα 18.09.2025
Η δεύτερη στροφή της League Phase πρόσφερε δυνατές μάχες, καθοριστικά αποτελέσματα και σημεία που αλλάζουν τις ισορροπίες

Ολυμπιακός – Πάφος 0‑0: Πρεμιέρα με γκέλα, χωρίς λύση στο αριθμητικό πλεονέκτημα

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνας

Ολυμπιακός – Πάφος 0‑0: Πρεμιέρα με γκέλα στο Champions League

Αθλητικά Νέα Χτες
Με 10 από νωρίς οι Κύπριοι

Πολωνία: Διεκδικεί 1,3 τρισ. ευρώ πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Κόσμος Χτες
Το θέμα έχει λήξει λέει το Βερολίνο