E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθώ υπουργούς μου

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε υπουργούς του» είπε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/11/2022 | 19:29

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθώ υπουργούς μου

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ-1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μια κρίσιμη πολιτικά συγκυρία, με την τοξικότητα να κυριαρχεί, ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του και απαντά για όλα τα κρίσιμα ερωτήματα: Υποκλοπές, σκανδαλολογία, ελληνοτουρκικά, οικονομία, στο δρόμο προς τις κάλπες.

Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό, ζητώντας να έλθει στη Βουλή και να απαντήσει εάν οι 33 που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε οργισμένος και περνά στην αντεπίθεση για τη στοχοποίησή του στο θέμα των υποκλοπών.

Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθούσα υπουργούς

«Δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να παρακολουθεί τον υπουργό Εξωτερικών και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης» είπε οργισμένος, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Documento.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως πρόκειται περί ενός απίστευτου ψέματος. «Ντροπή και αίσχος να λέγεται ότι παρακολουθεί ο πρωθυπουργός τους υπουργούς του, τον υπουργό Εξωτερικών μου.

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε υπουργούς του» είπε και πρόθσεσε ότι το δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις προσομοιάζει με την υπόθεση της Novartis, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δέκα κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, από τους ίδιους υποκινητές».

Χαρακτήρισε «εθνικά επικίνδυνο» τον Κώστα Βαξεβάνη, λέγοντας ότι από πίσω του βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και μια εκστρατεία λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δική του στρατηγική είναι να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη. Και πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

«Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή του τόπου τόσο χαμηλά; Να καταγράφεται αυτό χωρίς κανένα στοιχείο;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός. «Καμία απόδειξη δεν υπάρχει γι’ αυτά τα οποία γράφονται. Ζητάω από τον εισαγγελέα να ζητήσει στοιχεία. Πίσω από τον Βαξεβάνη κρύβεται ο Τσίπρας. σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός που το 2016 εμπλέκεται στη ροή δέκα εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη για τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη 30χρονη influencer στο αεροδρόμιο του Μαρακές επειδή δημοσίευσε βίντεο που παραπονιόταν για την οδήγηση των ντόπιων, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
«Δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους να οδηγούν έτσι. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα χωρίς κράνη, με παιδιά επιβάτες, που στρίβουν απότομα», είπε σε ένα βίντεο στα social media, το οποίο αργότερα διέγραψε

Βρετανία: Εργάτης κακοποιούσε αγριόχοιρους με δίκρανο και πλαστικό σωλήνα – «Σκηνές αδύνατο να ξεχαστούν»

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο 48χρονος Στίβεν Γούλγκερ παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου

Σοκάρει ο ψυχολόγος της Αντιγόνης που δολοφονήθηκε στη Δράμα: «Έβριζε, την υποτιμούσε. Δεν υπήρχε η κοπέλα στη σχέση»

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο ψυχολόγος της 45χρονης περιέγραψε τον σύζυγό της ως χειριστικό και αποκάλυψε ότι την είχε προτρέψει να αλλάξει κλειδαριές και να ζητήσει μετάθεση από την Αστυνομία.

Ένταση στην δίκη Λυγγερίδη: Μάρτυρας αναίρεσε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο μάρτυρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η προηγούμενη κατάθεσή του ήταν ψευδής και οφειλόταν σε πίεση και άγχος από τους αστυνομικούς

Με μαχαιριά στο στήθος δολοφονήθηκε ο τραγουδιστής Talay Riley

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε βρεθεί νεκρός σε κήπο σε περιοχή του Λονδίνου - Δύο άντρες και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι

Ταϊρίκ Τζόουνς: Η ποινή για το επεισόδιο με τον Ναν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Κέντρικ Ναν: Η ποινή για τον καυγά με τον Τζόουνς

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ

Αργίες 2026: Πότε «πέφτει» ο Δεκαπενταύγουστος και πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο Δεκαπενταύγουστος ανήκει στις υποχρεωτικές αργίες του έτους

Ρονάλντο για Μέσι: «Ώρα να αποδεχτεί ο κόσμος ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Ύμνοι του Βραζιλιάνου θρύλου Ρονάλντο για τον Λιονέλ Μέσι μετά την παράστασή του κόντρα στην Αλγερία με χατ τρικ

Πώς δρούσε το κύκλωμα πειρατικής τηλεόρασης με τους 80.000 συνδρομητές

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ακολουθώντας τη «ροή του χρήματος» οι αρχές διαπίστωσαν ότι τα μέλη της οργάνωσης ζούσαν σε καθεστώς απόλυτης χλιδής - Πώς ξέπλεναν τα μαύρα χρήματα