E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Γκάζωσε και με πάτησε σαν λυσσασμένη»

Έξω από τα όρια αυτός ο καυγάς νύφης-πεθεράς

Δημοσίευση 7/10/2022 | 19:48

«Γκάζωσε και με πάτησε σαν λυσσασμένη»

Ξεσπάει για πρώτη φορά, μιλώντας στο LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νύφη της, καθώς προσπαθούσε να την σταματήσει.

«Με χτύπησε με δόλο, με χτύπησε για να με βγάλει από τη μέση, για να πάει στην αστυνομία να πει ότι δεν είμαι ικανή να έχω την επιμέλεια του παιδιού», δήλωσε η γυναίκα στο MEGA.

«Γκάζωσε και με πάτησε σαν λυσσασμένη», λέει η πεθερά

Όλα έγιναν στις 17 Ιουνίου του 2022 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Η πεθερά βρισκόταν με την εγγονή της στην αυλή του σπιτιού τους, όταν ξαφνικά έχασε από το οπτικό της πεδίο το κοριτσάκι και βγήκε έντρομη έξω να την ψάξει.

Η μητέρα, που έχει χάσει προσωρινά την επιμέλεια των δύο παιδιών της, είχε πάρει το κορίτσι στο αυτοκίνητό της, μαζί με δύο φίλες του παιδιού.

«Κάποια στιγμή εμφανίζονται δύο παιδάκια από τη γειτονιά την παλιά της μικρής: ‘Ήθαμε να παίξουμε’, ‘Να παίξετε παιδιά’. Μπαίνοντας μέσα για να τις κοιτάξω από το παράθυρο, είχαν εξαφανιστεί και τότε συνειδητοποιώ ότι είναι δόλος και έχει βάλει τα παιδάκια πάλι να πάρουν τη μικρή».

Τα παιδιά είπαν στη γιαγιά ότι θα παίξουν κρυφτό. Μόλις συνειδητοποίησε η γιαγιά ότι δεν βλέπει κανένα παιδί, βγήκε στον δρόμο και είδε το αυτοκίνητο της πρώην νύφης της. Σύμφωνα με την ίδια, έκανε νοήματα στη μαμά του παιδιού από μακριά να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Όταν πλησίασε η γιαγιά για να πάρει πίσω την εγγονή της, η πρώην νύφη της έβαλε μπρος και την παρέσυρε με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

«Της κάνω σήμα από μακριά ‘σταμάτα’. Σταματάει. Ήμουν ένα μέτρο απόσταση από το αυτοκίνητο, αυτή μέσα στο αμάξι με τα τρία παιδιά και μου κάνει ‘φύγε, φύγε’, γιατί ήθελε να προλάβει να πάει να πει τα δικά της στην αστυνομία. Ξεκινάει, γκαζώνει και μου δίνει μία και με ξαπλώνει κατά γης. Έφυγε, σαν τη λυσσασμένη έφυγε».

«Είναι όλα ψέματα», λέει η νύφη

Η πλευρά της κατηγορούμενης μητέρας διαψεύδει τους ισχυρισμούς τής πρώην πεθεράς της και δίνει τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη.

«Αυτά που λέει η πεθερά μου είναι όλα ψέματα και προσπαθεί με τον πρώην άντρα μου να κρατήσει τα παιδιά μου μακριά από εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκα απειλητικά εναντίον της πρώην πεθεράς μου. Το περιστατικό έγινε μπροστά στο σπίτι μου και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού μου».

Η πεθερά ισχυρίζεται ότι ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο της μητέρας για να πάρει το παιδί μακριά τους. Αφού η νύφη της την παρέσυρε, φώναξε τους γονείς της να καλέσουν το ΕΚΑΒ και εκείνη κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα με τα παιδιά στο αυτοκίνητο, υποστηρίζει.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν: «Φεύγοντας αυτή, βγήκαν από το σπίτι οι γονείς της, η οποία η μάνα της άρχισε να με χτυπάει, εγώ να είμαι κάτω με αίματα στο κεφάλι να τρέχουνε ποτάμι, μετά άρχισαν να με κλωτσάνε και η μάνα της και ο πατέρας της και με σέρνανε. Δεν ξέρω γιατί, με σέρνανε από τη μία μεριά του δρόμο στην άλλη και είχε σχηματιστεί από το κεφάλι μου από το αίμα μία διαγώνια γραμμή στην άσφαλτο», δηλώνει η πεθερά της 42χρονης.

Η μητέρα των δύο παιδιών, θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για επικίνδυνη σωματική βλάβη στις 21 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο εδώλιο παιδίατρος για την απώλεια όρχεος 16χρονου ‑ Σε μόνιμη υπογονιμότητα ο έφηβος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ο γιατρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια μετά από μήνυση των γονιών

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με 20 άτομα σε ποντιακό γλέντι στα δυτικά ‑ Δύο τραυματίες από γυάλινα μπουκάλια

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Περίπου 20 άτομα πιάστηκαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο ο ένας τραυματίας

Από φέρετρο μέχρι... βάρκα στα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που μάζεψε ο δήμος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στον δήμο Θεσσαλονίκης το 2025 συγκεντρώθηκαν 12.500 τόνοι ογκωδών από όλες τις γειτονιές ενώ για τους πρώτους 4,5 μήνες του 2026 η «συγκομιδή» ανέρχεται στους 5.000 τόνους

Αστυνομικός έσωσε γυναίκα και τα δύο παιδιά της από φλεγόμενο σπίτι ‑ Viral το βίντεο από τη bodycam

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να βγάλει έξω με απόλυτη ασφάλεια τη μητέρα και τον 10χρονο γιο

Μήνυμα Τραμπ προς Ταϊβάν: «Μην προχωρήσετε σε επίσημη ανεξαρτησία από την Κίνα»

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ξεκάθαρο σήμα κατά μιας επίσημης ανακήρυξης ανεξαρτησίας

Προσήχθη ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που σκοτώθηκε στον Πειραιά

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Έπεσε από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά

ΑΑΔΕ: 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές ‑ Τεχνητή νοημοσύνη και ηλεκτρονικά μέσα στην μάχη

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Η φορολογική διοίκηση στοχεύει σε εισπράξεις δισεκατομμυρίων ευρώ το 2026

Χάος σε γάμο στην Πολωνία: Η νύφη σύρθηκε στη φυλακή με νυφικό για τον ξυλοδαρμό της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στη νύφη απαγορεύτηκε η επικοινωνία με τη μητέρα για δύο εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε νεκρή στο Τζάνειο νοσοκομείο

Νεκρή φάλαινα στη Δανία: Εξετάζουν αν είναι ο «Τίμι» που συγκίνησε τη Γερμανία

Κόσμος Χτες
Νεκρή μεγάπτερη φάλαινα εντοπίστηκε κοντά στο Ανχολτ της Δανίας, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για τον «Τίμι», τη φάλαινα που διασώθηκε από γερμανική παραλία και αφέθηκε στη Βόρεια Θάλασσα