E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 55χρονη για επεισοδιακό τσιγγάνικο γλέντι

Είχαν τραυματιστεί πέντε αστυνομικοί

Δημοσίευση 7/10/2022 | 17:24

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 55χρονη για επεισοδιακό τσιγγάνικο γλέντι

Με φυλάκιση 35 μηνών τιμώρησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 55χρονη, η οποία κατέστη κατηγορούμενη για εμπλοκή σε επεισοδιακό γλέντι στον οικισμό Ρομά του Δενδροποτάμου, τον περσινό Ιούνιο, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές σε δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απείθεια, διατάραξη κοινής ησυχίας, όπως επίσης για συνέργεια σε σωματική βλάβη και σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αποφασίστηκε να μην ανασταλεί ούτε να μετατραπεί η ποινή, αλλά δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερη έως τη δευτεροβάθμια δίκη.

Στις καταθέσεις τους, οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι μετέβησαν στον χώρο, ύστερα από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας, κάνοντας αρχικά συστάσεις και ζητώντας να διαλυθεί η συγκέντρωση (όπου συμμετείχαν τουλάχιστον 100 άτομα). Στη συνέχεια αποχώρησαν, αλλά επέστρεψαν τρεις ώρες αργότερα, καθώς δεν υπήρξε συμμόρφωση στις υποδείξεις τους.

«Τη δεύτερη φορά που πήγαμε, ήταν εριστικοί και αντιδραστικοί. Μας πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» κατέθεσε μάρτυρας αστυνομικός, ενώ συνάδελφός του, ο οποίος χρειάστηκε, όπως είπε, να κάνει τουλάχιστον 40 ράμματα στο κεφάλι για τραύμα από μπουκάλι ή τασάκι, πρόσθεσε: «Πήγαμε και μας είπαν ότι είχαν σφάξει δύο σφάγια και έχουν τάμα για γλέντι. Τους δώσαμε μία ώρα διορία, αλλά τη δεύτερη φορά ήταν πιο αντιδραστικοί. Μας επιτέθηκαν».

Απολογούμενη, η κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι υποκίνησε την επίθεση στους αστυνομικούς. «Όταν ήρθαν την πρώτη φορά, είπαμε χαλάσαμε τόσα λεφτά. Εγώ περίμενα ότι θα έρθει και πάλι η αστυνομία. Τους είπα: “σας παρακαλώ φύγετε, μεθυσμένοι είναι, θα την κλείσω τη μουσική”», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην απολογία της.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα 13.02.2026
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα 13.02.2026
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.

Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Στουρνάρα: Κομπάρσος στο μαύρο θέατρο της προπαγάνδας – Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο

Πολιτική 13.02.2026
«Η αλήθεια επίσης είναι ότι ο κος Στουρνάρας δεν υπήρξε ποτέ ένας αντικειμενικός τεχνοκράτης Διοικητής της Τράπεζας»

Ποια είναι η Φιλιππινέζα influencer που έφαγε το καβούρι του διαβόλου και πέθανε

Κόσμος 13.02.2026
Η ίδια και ο σύζυγός της ήταν έμπειροι ψαράδες στις Φιλιππίνες και προκαλεί εντύπωση το ότι δεν αντιλήφθηκαν το τοξικό μαλακόστρακο

Οι αγρότες φτάνουν στην Αθήνα: Μεταφέρουν τα τρακτέρ με φορτηγά, έρχονται με λεωφορεία, πλοία και ΙΧ

Ελλάδα 13.02.2026
Η άφιξη τους στην Αθήνα αναμένεται στις 15:00 το μεσημέρι - Σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα

Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ` Παγκόσμιος Πόλεμος

Κόσμος 13.02.2026
Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία

«Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»: Νέες αντιδράσεις στις ΗΠΑ για τη δήλωση του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Jr.

Κόσμος 13.02.2026
Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ μίλησε για τις εξαρτήσεις του και προκάλεσε αντιδράσεις και αιτήματα για παραίτηση

Νέα ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτούρκικα: Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως «θερμή υποδοχή»

Πολιτική 13.02.2026
Η Μαρία Καρυστιανού αμφισβητεί την επιλογή της προσφυγής στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για τη μοναδική διαφορά με την Τουρκία που αναγνωρίζει η Ελλάδα για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Οι ΗΠΑ στέλνουν το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο στη Μέση Ανατολή

Κόσμος 13.02.2026
Ένα ακόμη αμερικάνικο αεροπλανοφόρο βρίσκεται ήδη στην Αραβική Θάλασσα