E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραντεβού από ταινία τρόμου: Μετά το σeξ, τον έδεσε, τον τραυμάτισε με μαχαίρι και του έδεσε μια ζώνη στον λαιμό

Η 22χρονη μάλιστα παρήγγειλε φαγητό, το έφαγε και στη συνέχεια πήγε στο κρεβάτι, όπου ήταν ο τρομοκρατημένος 21χρονος

Δημοσίευση 7/10/2022 | 09:10

Ραντεβού από ταινία τρόμου: Μετά το σeξ, τον έδεσε, τον τραυμάτισε με μαχαίρι και του έδεσε μια ζώνη στον λαιμό

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα άντρας που είχε βγει ραντεβού με μια νεαρή γυναίκα που γνώρισε μέσω Tinder. Η 22χρονη από το Κολοράντο των ΗΠΑ συνελήφθη, καθώς φέρεται να έδεσε τον γυμνό άντρα με ταινία, να τον έπνιξε και να τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, παρήγγειλε φαγητό και το έφαγε δίπλα στον τρομοκρατημένο 21χρονο.

Η 22χρονη Lauren Marie Dooley βρίσκεται αντιμέτωπη με αρκετές κατηγορίες για την παράξενη επίθεση σε βάρος του 21χρονου άντρα στο διαμέρισμά της στο Κολοράντο Σπρινγκς, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα των αρχών.

Η Dooley κατηγορείται ότι δελέασε τον 21χρονο, τον οποίο είχε μόλις γνωρίσει μέσω της εφαρμογής για ραντεβού, του έβγαλε τα ρούχα και στη συνέχεια προχώρησε σε στοματικό σeξ στον καναπέ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ταινία για να δέσει τα πόδια και τα χέρια του, κάτι στο οποίο το θύμα συμφώνησε, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Το θύμα το βρήκε παράξενο, όμως συναίνεσε», σημειώνεται στο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα πράγματα έγιναν όμως τρομακτικά όταν η 22χρονη έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και απαίτησε να μεταφερθούν στην κρεβατοκάμαρα, όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς.

«Καθώς φοβόταν ότι θα τον χτυπήσει με το μαχαίρι, υπάκουσε και πήγε στο κρεβάτι. Εκείνη ανέβηκε πάνω του και άρχισε να χρησιμοποιεί το μαχαίρι για να τον κόψει στον αριστερό του ώμο». Τότε φέρεται να προσπάθησε να τον πνίξει και έλεγξε επανειλημμένως τον σφυγμό του.

«Η Lauren χρησιμοποίησε και τα δύο της χέρια για να ασκήσει πίεση στον λαιμό του θύματος για περίπου 20 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί να αναπνεύσει. Η Lauren σταμάτησε, αλλά μόνο για να πάρει μια ζώνη που έβαλε στη συνέχεια γύρω από τον λαιμό του θύματος».

«Έδεσε τη ζώνη για άλλα 20 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το δύσκολο για εκείνον να αναπνεύσει. Μετά την έβγαλε και τσέκαρε τον σφυγμό του».

Στη συνέχεια, η Dooley παρήγγειλε φαγητό και απείλησε το ραντεβού της ότι θα τον σκοτώσει αν προσπαθήσει να ουρλιάξει όταν θα έφτανε ο ντελιβεράς. Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι η 22χρονη έφαγε το φαγητό της και στη συνέχεια πήγε στο κρεβάτι μαζί του.

Κατάφερε να αποδράσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία όταν εκείνη αποκοιμήθηκε δίπλα του.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν γυμνό στο πάρκινγκ του συγκροτήματος κατοικιών.

Η Dooley αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται και πώς θα το πάρετε

Οικονομία 04.03.2026
Ανοιξε ο δρόμος για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ. Δείτε ποιοι το δικαιούνται, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πώς θα πληρωθείτε.

Στο τραπέζι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα: Τα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Μετανάστευσης και τι ισχύει στην Ευρώπη

Πολιτική 04.03.2026
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιορισμούς της χρήσης της σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

Συγκίνηση, κλάματα και χειροκροτήματα για την επιστροφή των εφήβων αθλητών του Αρη στη Θεσσαλονίκη

Αθλητικά Νέα 04.03.2026
Η Κ18 των κιτρινόμαυρων επέστρεψε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον εγκλωβισμό στο Αμπου Ντάμπι

Κουτσούμπας: «Τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση στη Σούδα»

Πολιτική 04.03.2026
«Το ξέρουμε», ανέφερε με βεβαιότητα ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Γιάννενα: Νεκρός φοιτητής μετά από πτώση στην Πανεπιστημιούπολη

Ελλάδα 04.03.2026
Εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Δρόμος «ρούφηξε» μηχάνημα καθαρισμού στα Γιάννενα

Ελλάδα 04.03.2026
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός

Διάδοχος Χαμενεΐ: Ποιος είναι ο γιος του, Μοτζτάμπα, που θεωρείται «πιο σκληροπυρηνικός από τον πατέρα του»

Κόσμος 04.03.2026
Το προφίλ του επικρατέστερου διαδόχου του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν την εκλογή

Σρι Λάνκα: Αμερικανικό το υποβρύχιο που βύθισε με τορπίλη την ιρανική φρεγάτα

Κόσμος 04.03.2026
Οι αρχές της Σρι Λάνκα έχουν περισυλλέξει 78 τραυματίες, αρκετοί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο: Εκκενώνεται ο χώρος

Ελλάδα 04.03.2026
Συναγερμός στην Αστυνομία

Ιωάννινα: «Κατάπιε» η γη όχημα καθαριότητας του Δήμου λόγω καθίζησης

Ελλάδα 04.03.2026
Το όχημα καθαριότητα του Δήμου βρέθηκε στο κενό - Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός

Τα δύο ελληνικά F‑16 αναχαίτισαν drone από τον Λίβανο πριν μπουν στην Κύπρο

Ελλάδα 04.03.2026
Ταυτόχρονα η πρωινή πτήση από Αθήνα για Λάρνακα, επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω του συναγερμού