E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκιδική: Έτσι ανακάλυψε το ζευγάρι την κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Μετά τον σάλο, το προσωπικό εγκατέλειψε την επιχείρηση

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ Δημοσίευση 4/10/2022 | 14:27

Χαλκιδική: Έτσι ανακάλυψε το ζευγάρι την κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σάλος έχει προκληθεί ύστερα από την καταγγελία του ζευγαριού για την ύπαρξη κρυφής κάμερας που ανακάλυψε μέσα σε δωμάτιο ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή της Αφύτου, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το νεαρό ζευγάρι πήγε στο δωμάτιο στις 29 Σεπτεμβρίου. Χάρη στην παρατηρητικότητα του νεαρού, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρολογικές γνώσεις, ανακάλυψε ότι σε πρίζα του δωματίου υπήρχε μια συσκευή που έμοιαζε με κάμερα. Τότε ήταν που την έβγαλε από την πρίζα και την πήρε για να την ελέγξει. Όταν διαπίστωσε πως η συσκευή κατέγραφε εικόνα και ήχο, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το ζευγάρι

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής, η 25χρονη κοπέλα εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης που διαθέτει στην ίδια περιοχή ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Ο ίδιος φέρεται να προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την 25χρονη και τον 26χρονο σύντροφό της, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν πως ο σκοπός του ήταν να καταγράψει τις προσωπικές τους στιγμές.

Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε μια ημέρα αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, μόλις το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Τον εγκατέλειψαν οι εργαζόμενοι - Ξήλωσε τις πινακίδες

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την καταγγελία του ζευγαριού, ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως έφτασε στους χώρους του καταλύματος και ξήλωσε όλες τις πινακίδες και τις επιγραφές με την επωνυμία από την είσοδο. Επιπλέον, εδώ και λίγες ημέρες έχει κλείσει το κατάστημα εστίασης που διατηρούσε ο ιδιοκτήτης, καθώς, όπως αναφέρουν άνθρωποι της περιοχής, όλο το προσωπικό τον εγκατέλειψε μετά την καταγγελία του ζευγαριού και πλέον δεν τον στηρίζει κανένας στον τόπο μετά από αυτό που έγινε.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει στα χέρια της μόνο την επώνυμη καταγγελία του ζευγαριού, όμως ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει περισσότεροι άνθρωποι θύματα του ξενοδόχου που μετέτρεψε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σε «big brother». Επίσης, η κάμερα που παραδόθηκε από το ζευγάρι, έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει «φύλλο και φτερό» και να διαπιστωθεί τι έχει καταγράψει και, φυσικά, πόσους ανθρώπους.

«Το θέμα στην τοπική κοινωνία ταλανίζεται τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Μάθαμε ότι βρέθηκαν κάμερες μέσα στα δωμάτια και άκουσα ότι ήρθε η αστυνομία, τον πήρε για προανάκριση, έμεινε ελεύθερος, δούλεψε το μαγαζί, ωστόσο μάθαμε ότι τον εγκατέλειψε το προσωπικό του καταστήματος και έφυγαν όλοι. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση καθώς είναι από τα αδικήματα που είναι πολύ άσχημα για την κοινωνία», ανέφερε στο protothema.gr, ο κοινοτικός σύμβουλος, Θωμάς Ζησόπουλος.

«Ακούσαμε ότι ο φίλος της κοπέλας γνώριζε από αυτά τα πράγματα, είχε σχέση με τα ηλεκτρονικά και επάνω στο πολύμπριζο βρέθηκε μια μικρή κάμερα σε ψείρες. Το κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης. Την κοπέλα την γνωρίζω και πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό άτομο, είχε σχέση με το παλικάρι που έμειναν μαζί και φέτος δούλευε στο μαγαζί του ιδιοκτήτη του καταλύματος. Ακούγεται ότι και άλλα άτομα από το κατάστημά του χρειάστηκαν δωμάτια και ήρθαν να μείνουν εδώ. Δεν ξέρω αν καταγράφηκαν ή όχι. Το προσωπικό αποχώρησε για λόγους ηθικής. Αυτός είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και πρόκειται για ένα ευγενικό παιδί, πρόσχαρο κλπ», σημείωσε ο κ. Ζησόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Αθλητής δήλωσε μετά τη νίκη του ότι απάτησε τη σύντροφό του

Αθλητικά Νέα Χτες
Το αποκάλεσε το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Πατέρας σκότωσε την 23χρονη κόρη του στο σπίτι τους και δικαστήριο ζήτησε να μην διωχθεί κανείς

Κόσμος Χτες
Οι τοπικές δικαστικές αρχές είχαν αρχικά κρίνει ότι κανείς δεν πρέπει να διωχθεί για τον θάνατό της

Αμπου Ντάμπι: Έλληνας προξενικός υπάλληλος εξέδιδε παράνομες βίζες ‑ Εισέπραξε 708.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ο υπάλληλος του προξενείου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 11 χρόνια κάθειρξη - Επικύρωσε την ποινή ο Αρειος Πάγος

Τραγικός θάνατος για πατέρα και γιο που έκαναν ορειβασία και πέθαναν με 100 μέτρα διαφορά στα Χάιλαντς

Κόσμος Χτες
Η έρευνα και η Δικαιοσύνη έδειξαν ότι οι θάνατοι του πατέρα και του γιου οφείλονται σε ατύχημα

Καρυστιανού για αμβλώσεις: «Ως παιδίατρος έχω άλλα δεδομένα»

Πολιτική Χτες
Η Μαρία Καρυστιανού κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το ζήτημα των αμβλώσεων, τονίζοντας πως η βασική αιτία για αυτές είναι η ακρίβεια

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Βουλή με ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λύσης

Πολιτική Χτες
«Κατάπληξη και αηδία προκαλεί η στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δίνει διαπιστευτήρια συγκυβέρνησης με ΝΔ» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος σμήναρχος: Έδωσε ονόματα και «ένιωσε ανακουφισμένος από τη σύλληψή του»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε και πως όταν κατάλαβε ότι έδινε πληροφορίες στην Κίνα ξεκίνησαν οι απειλές και οι εκβιασμοί

DNA από τη μητέρα της Λόρα ζήτησαν οι Γερμανοί – Ένα βήμα πριν από την έφοδο σε σπίτια και την άρση απορρήτου

Ελλάδα Χτες
Δόθηκε ευρωπαϊκή εισαγγελική δικαστική εντολή έρευνας για τον εντοπισμό της

Σουηδία: Λιβανέζος προσπάθησε να βγάλει τα μάτια γιατρού γιατί συνεργαζόταν με την γυναίκα του

Κόσμος Χτες
Η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βιας και στο παρελθόν από τον σύζυγό της εξαιτίας της ζήλειας του

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη στην Τουρκία ‑ Τι ώρα θα γίνει η συνάντηση με Ερντογάν

Ελλάδα Χτες
Η επίσκεψη θα ξεκινήσει με την κατ` ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας και θα ακολουθήσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών

Πώς σχηματίστηκαν οι τρεις εντυπωσιακές «φάλαινες» της Ταϊλάνδης που μοιάζουν να... κολυμπούν μέσα στο δάσος

Κόσμος Χτες
Ο σχηματισμός δημιουργήθηκε πριν από περίπου 75 εκατομμύρια χρόνια - Ένα δίκτυο μονοπατιών πεζοπορίας οδηγεί στους τρεις βράχους, ωστόσο μόνο οι δύο μεγαλύτεροι είναι προσβάσιμοι στο κοινό