E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκιδική: Έτσι ανακάλυψε το ζευγάρι την κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Μετά τον σάλο, το προσωπικό εγκατέλειψε την επιχείρηση

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ Δημοσίευση 4/10/2022 | 14:27

Χαλκιδική: Έτσι ανακάλυψε το ζευγάρι την κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σάλος έχει προκληθεί ύστερα από την καταγγελία του ζευγαριού για την ύπαρξη κρυφής κάμερας που ανακάλυψε μέσα σε δωμάτιο ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή της Αφύτου, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το νεαρό ζευγάρι πήγε στο δωμάτιο στις 29 Σεπτεμβρίου. Χάρη στην παρατηρητικότητα του νεαρού, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρολογικές γνώσεις, ανακάλυψε ότι σε πρίζα του δωματίου υπήρχε μια συσκευή που έμοιαζε με κάμερα. Τότε ήταν που την έβγαλε από την πρίζα και την πήρε για να την ελέγξει. Όταν διαπίστωσε πως η συσκευή κατέγραφε εικόνα και ήχο, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το ζευγάρι

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής, η 25χρονη κοπέλα εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης που διαθέτει στην ίδια περιοχή ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Ο ίδιος φέρεται να προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την 25χρονη και τον 26χρονο σύντροφό της, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν πως ο σκοπός του ήταν να καταγράψει τις προσωπικές τους στιγμές.

Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε μια ημέρα αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, μόλις το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Τον εγκατέλειψαν οι εργαζόμενοι - Ξήλωσε τις πινακίδες

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την καταγγελία του ζευγαριού, ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως έφτασε στους χώρους του καταλύματος και ξήλωσε όλες τις πινακίδες και τις επιγραφές με την επωνυμία από την είσοδο. Επιπλέον, εδώ και λίγες ημέρες έχει κλείσει το κατάστημα εστίασης που διατηρούσε ο ιδιοκτήτης, καθώς, όπως αναφέρουν άνθρωποι της περιοχής, όλο το προσωπικό τον εγκατέλειψε μετά την καταγγελία του ζευγαριού και πλέον δεν τον στηρίζει κανένας στον τόπο μετά από αυτό που έγινε.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει στα χέρια της μόνο την επώνυμη καταγγελία του ζευγαριού, όμως ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει περισσότεροι άνθρωποι θύματα του ξενοδόχου που μετέτρεψε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σε «big brother». Επίσης, η κάμερα που παραδόθηκε από το ζευγάρι, έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει «φύλλο και φτερό» και να διαπιστωθεί τι έχει καταγράψει και, φυσικά, πόσους ανθρώπους.

«Το θέμα στην τοπική κοινωνία ταλανίζεται τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Μάθαμε ότι βρέθηκαν κάμερες μέσα στα δωμάτια και άκουσα ότι ήρθε η αστυνομία, τον πήρε για προανάκριση, έμεινε ελεύθερος, δούλεψε το μαγαζί, ωστόσο μάθαμε ότι τον εγκατέλειψε το προσωπικό του καταστήματος και έφυγαν όλοι. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση καθώς είναι από τα αδικήματα που είναι πολύ άσχημα για την κοινωνία», ανέφερε στο protothema.gr, ο κοινοτικός σύμβουλος, Θωμάς Ζησόπουλος.

«Ακούσαμε ότι ο φίλος της κοπέλας γνώριζε από αυτά τα πράγματα, είχε σχέση με τα ηλεκτρονικά και επάνω στο πολύμπριζο βρέθηκε μια μικρή κάμερα σε ψείρες. Το κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης. Την κοπέλα την γνωρίζω και πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό άτομο, είχε σχέση με το παλικάρι που έμειναν μαζί και φέτος δούλευε στο μαγαζί του ιδιοκτήτη του καταλύματος. Ακούγεται ότι και άλλα άτομα από το κατάστημά του χρειάστηκαν δωμάτια και ήρθαν να μείνουν εδώ. Δεν ξέρω αν καταγράφηκαν ή όχι. Το προσωπικό αποχώρησε για λόγους ηθικής. Αυτός είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και πρόκειται για ένα ευγενικό παιδί, πρόσχαρο κλπ», σημείωσε ο κ. Ζησόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Μεταφέρθηκε νεκρή στο Τζάνειο νοσοκομείο

Νεκρή φάλαινα στη Δανία: Εξετάζουν αν είναι ο «Τίμι» που συγκίνησε τη Γερμανία

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Νεκρή μεγάπτερη φάλαινα εντοπίστηκε κοντά στο Ανχολτ της Δανίας, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για τον «Τίμι», τη φάλαινα που διασώθηκε από γερμανική παραλία και αφέθηκε στη Βόρεια Θάλασσα

Δείτε βίντεο: Θεατής προσπαθεί να ρίξει ποδηλάτες του Giro d` Italia στην άσφαλτο για να γίνει viral

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Giro d` Italia όταν ο δράστης με έναν ακόμη επιχείρησαν να σπρώξουν και να ρίξουν ποδηλάτες εν μέσω του αγώνα, προκειμένου να το ανεβάσουν στα social media

Eurovision: Αν η Φινλανδία κερδίσει, το Ισραήλ την έβαψε

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Συναγερμός στην ισραηλινή αποστολή μπροστά στο ενδεχόμενο φινλανδικής νίκης

Ανατριχιαστικές καταγγελίες από την μυστική οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον: «Ήταν τέρας, μας κακοποιούσε 25 χρόνια»

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Τέσσερα αδέλφια υποστηρίζουν ότι υπήρξαν θύματα πολυετούς σeξουαλικής κακοποίησης και χειραγώγησης από τον «βασιλιά της ποπ» ήδη από την παιδική τους ηλικία

Μαρουσάκης: Διήμερο έντονης κακοκαιρίας, με καταιγίδες και αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για δύο κύματα κακοκαιρίας το επόμενο εικοσιτετράωρο στη χώρα

Επεισόδια στην Ευελπίδων με «υπερασπιστές» των ληστών της Τιθορέας: Στη φυλακή και οι 6 μετά τις απολογίες τους

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 11 ληστείες

Τραγικό τέλος για 22χρονη διακοσμήτρια στις ΗΠΑ, την σκότωσε με όπλο ο πατέρας του συντρόφου της

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Ο 54χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας - Η 22χρονη Γουίτνι μόλις είχε πιάσει τη δουλειά των ονείρων της

Θρήνος στην Ιταλία για τους πέντε που χάθηκαν σε κατάδυση 50 μέτρων σε σπηλιά στις Μαλδίβες: Τα τρία σενάρια για την τραγωδία

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η καθηγήτρια Μοντεφαλκόνε, η 23χρονη κόρη της, δύο φοιτητές της και ένας δύτης βούτηξαν σε βάθος 50 μέτρων για να μπουν σε υποβρύχια σπηλιά μήκους 260 μέτρων

«Ο φόβος κυριαρχεί, παραωρίμασε το αντράκι μου» λέει η μητέρα του μικρού Νικόλα που νίκησε τον καρκίνο

E-Daily 2.TopNews 15.05.2026
Ο μικρός Νικόλας δέχθηκε την ερώτηση της μητέρας του σχετικά με το τι θα κάνει από δω και πέρα με τον πιτσιρικά να εξομολογείται πως θέλει... να φάει ελεύθερα

Ξέσπασμα του Χέιζ Ντέβις στα social media: Η φωτογραφία του Γιαννακόπουλου και το «κάποιοι να προσέχουν τι λένε»

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Ο άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε μια μεγάλη συλλογή με φωτογραφίες και βίντεο - Τα μαθήματα ελληνικών, το σχόλιο για τα ταξίδια του και τα γνωμικά