E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση εκβιασμού στο χώρο του ποδοσφαίρου

Αποκάλυψη-«βόμβα» της Liberation

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2022 | 11:06

Υπόθεση εκβιασμού στο χώρο του ποδοσφαίρου
Photo by Tim L. Productions on Unsplash

Την αποκάλυψη ότι ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού κατά επιχειρηματία ο οποίος ετοιμαζόταν να «ξεσκεπάσει» τον Αραβα δισεκατομμυριούχο, για παράτυπη εκλογή του Κατάρ για το φετινό Μουντιάλ έκανε η γαλλική εφημερίδα Liberation.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας του Παριζιάνικου συλλόγου, εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού και «απαγωγής» ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία και η οποία σχετίζεται με το Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλ Κελαϊφί συνελήφθη άνευ λόγου και αιτίας τον Ιανουάριο του 2020 και κρατήθηκε ως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, επειδή είχε στα χέρια του υλικό που αποδείκνυε παρατυπίες του Κελαϊφί στην εκλογή του Κατάρ για την διεξαγωγή του φετινού Μουντιάλ.

Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας φέρεται να είναι υλικό που θα… έκανε μεγάλη ζημιά στον Κελαϊφί, ο οποίος τον ανάγκασε μετά από μήνες κράτησης από τις Αρχές του Κατάρ, να παραδώσει τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του, στους δικηγόρους του Κελαϊφί, μέσω εμπιστευτικής συμφωνίας.


Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μία αυθαίρετη κράτηση προκειμένου το ισχυρό αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν να προστατέψει το όνομά του. Στην υπόθεση, φέρεται να υπάρχουν εκβιασμοί, καταχρήσεις, ακόμη και βασανισμοί κατά προσώπων που θέλησαν να βγάλουν στη φόρα πράγματα που αφορούσαν την εκλογή του Κατάρ για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2022.

Την είδηση για τον επιχειρηματία (με το όνομα Τάλεμπ) επιβεβαίωσαν οι δικηγόροι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.