E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστική υπόθεση στη Βούλα: Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγο του με βαριοπούλα

«Φοβάμαι κάθε μέρα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 19:53

Σοκαριστική υπόθεση στη Βούλα: Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγο του με βαριοπούλα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της μια 38χρονη γυναίκα στη Βούλα. Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με βαριοπούλα, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, γλίτωσε την τελευταία στιγμή και κατέληξε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

«Έκανα υπομονή 16 χρόνια. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, βρήκα τη δύναμη να τον χωρίσω, αλλά εκείνος έκανε πράξη τις απειλές του από τα παλιά που μου έλεγε “αν με χωρίσεις, θα σε σκοτώσω”. Μετά τη διάσταση άρχισε να με παρακολουθεί. Μου έστησε ενέδρα την ώρα που πήγαινα στη δουλειά μου. Με αιφνιδίασε. Μπήκε στο αμάξι μου από την πόρτα του συνοδηγού και μου είπε “Κάτσε να σου δώσω κάτι” και τότε έβγαλε την βαριοπούλα και άρχισε να με χτυπά με μανία στο κεφάλι και το στήθος» συγκλονίζει η 38χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

«Με μετέφερε στη θέση του συνοδηγού. Έβαλε μπροστά και άρχισε να με χτυπάει ξανά. Έχασε όμως, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τότε μαζεύτηκαν περαστικοί και με έσωσαν. Εκείνος εξαφανίστηκε κι εγώ κατέληξα με εγκεφαλική αιμορραγία και βαρύτατες κακώσεις στο νοσοκομείο. Από τότε φοβάμαι για τη ζωή μου καθημερινά. Παρ’ ότι καταδικάστηκε, είναι ελεύθερος ως το εφετείο. Είμαι σε πανικό. Φοβάμαι ότι θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά» λέει ούσα σε σοκ.

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο ο δράστης – «Δεν καταλάβαινα τι έκανα»

Ο 45χρονος άνδρας δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό. «Δεν ήθελε να βλέπω τα παιδιά. Με έβριζε συνέχεια, μου φώναζε. Εκείνη τη μέρα πήγα να δω τα παιδιά πριν από το σχολείο αλλά δεν τα πρόλαβα. Πήγα να μπω στο αυτοκίνητο να φύγω, αλλά η πρώην σύζυγός μου άρχισε να φωνάζει, να με σπρώχνει και να μου λέει ότι δεν έχω δουλειά με τα παιδιά. Άρχισα να την σπρώχνω κι εγώ. Μπήκα στο αυτοκίνητό της να την ηρεμήσω και τότε μου είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί υπήρχε άλλο πρόσωπο».

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, μετά από 15 αναβολές και διακοπές καταδικάστηκε εν τέλει σε 9 χρόνια φυλάκιση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και το εφετείο.

Ο 45χρονος άνδρας εμφανίζεται μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.

«Θόλωσα. Τρελάθηκα. Την χτύπησα με το σφυρί που κρατούσα στο χέρι. Ήθελα να την τρομάξω. Ήμουν θυμωμένος. Χάλασε την οικογένειά μας. Δεν ήθελα να της κάνω κακό. Δεν θυμάμαι ακριβώς πού την χτύπησα. Νομίζω στο κεφάλι και τα χέρια. Με χτύπησε και αυτή. Παλέψαμε. Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και έπεσε σε κολωνάκια. Βγήκα και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν σε σύγχυση. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ζητάω συγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου» υποστηρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορικός ΟΦΗ, νίκησε 2‑3 τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Οι Κρητικοί γονάτισαν (3-2) τον ΠΑΟΚ στην παράταση στον Βόλο και κατέκτησαν το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας τους

Πυροβολισμοί στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ‑ Απομακρύνθηκε ο Τραμπ ‑ Συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο ύποπτος για την επίθεση σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο προσπάθησε να παραβιάσει τα μεταλλικά ανιχνευτικά φράγματα πυροβολώντας κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, ενώ η Μυστική Υπηρεσία ανταπέδωσε τα πυρά και τον εξουδετέρωσε

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα