E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστική υπόθεση στη Βούλα: Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγο του με βαριοπούλα

«Φοβάμαι κάθε μέρα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 19:53

Σοκαριστική υπόθεση στη Βούλα: Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγο του με βαριοπούλα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της μια 38χρονη γυναίκα στη Βούλα. Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με βαριοπούλα, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, γλίτωσε την τελευταία στιγμή και κατέληξε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

«Έκανα υπομονή 16 χρόνια. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, βρήκα τη δύναμη να τον χωρίσω, αλλά εκείνος έκανε πράξη τις απειλές του από τα παλιά που μου έλεγε “αν με χωρίσεις, θα σε σκοτώσω”. Μετά τη διάσταση άρχισε να με παρακολουθεί. Μου έστησε ενέδρα την ώρα που πήγαινα στη δουλειά μου. Με αιφνιδίασε. Μπήκε στο αμάξι μου από την πόρτα του συνοδηγού και μου είπε “Κάτσε να σου δώσω κάτι” και τότε έβγαλε την βαριοπούλα και άρχισε να με χτυπά με μανία στο κεφάλι και το στήθος» συγκλονίζει η 38χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

«Με μετέφερε στη θέση του συνοδηγού. Έβαλε μπροστά και άρχισε να με χτυπάει ξανά. Έχασε όμως, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τότε μαζεύτηκαν περαστικοί και με έσωσαν. Εκείνος εξαφανίστηκε κι εγώ κατέληξα με εγκεφαλική αιμορραγία και βαρύτατες κακώσεις στο νοσοκομείο. Από τότε φοβάμαι για τη ζωή μου καθημερινά. Παρ’ ότι καταδικάστηκε, είναι ελεύθερος ως το εφετείο. Είμαι σε πανικό. Φοβάμαι ότι θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά» λέει ούσα σε σοκ.

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο ο δράστης – «Δεν καταλάβαινα τι έκανα»

Ο 45χρονος άνδρας δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό. «Δεν ήθελε να βλέπω τα παιδιά. Με έβριζε συνέχεια, μου φώναζε. Εκείνη τη μέρα πήγα να δω τα παιδιά πριν από το σχολείο αλλά δεν τα πρόλαβα. Πήγα να μπω στο αυτοκίνητο να φύγω, αλλά η πρώην σύζυγός μου άρχισε να φωνάζει, να με σπρώχνει και να μου λέει ότι δεν έχω δουλειά με τα παιδιά. Άρχισα να την σπρώχνω κι εγώ. Μπήκα στο αυτοκίνητό της να την ηρεμήσω και τότε μου είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί υπήρχε άλλο πρόσωπο».

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, μετά από 15 αναβολές και διακοπές καταδικάστηκε εν τέλει σε 9 χρόνια φυλάκιση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και το εφετείο.

Ο 45χρονος άνδρας εμφανίζεται μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.

«Θόλωσα. Τρελάθηκα. Την χτύπησα με το σφυρί που κρατούσα στο χέρι. Ήθελα να την τρομάξω. Ήμουν θυμωμένος. Χάλασε την οικογένειά μας. Δεν ήθελα να της κάνω κακό. Δεν θυμάμαι ακριβώς πού την χτύπησα. Νομίζω στο κεφάλι και τα χέρια. Με χτύπησε και αυτή. Παλέψαμε. Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και έπεσε σε κολωνάκια. Βγήκα και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν σε σύγχυση. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ζητάω συγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου» υποστηρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης για αγρότες: Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι στα μπλόκα – Θέλουν διάλογο και τους «τραμπουκίζουν»

Ελλάδα 29.12.2025
«Αυτοί που φώναζαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν στήριξαν τη μεταρρύθμιση στη Βουλή»

Ροδόπη: Αγρότες πέταξαν βαμβάκι και σανό στο γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ελλάδα 29.12.2025
Κατά πληροφορίες, τόσο ο βουλευτής όσο και οι συνεργάτες του απουσίαζαν τη στιγμή της κινητοποίησης

Σέρρες: Αφαντος παραμένει ο διοικητής της πυροσβεστικής – «Δεν τον είδε κανείς»

Ελλάδα 29.12.2025
Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα, με τις Αρχές να διατηρούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Λαβρόφ: Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να πλήξουν με 91 drones την κατοικία του Πούτιν – «Είναι ψέματα», λέει ο Ζελένσκι

Κόσμος 29.12.2025
Η Ρωσία αναμένεται να αλλάξει στάση στις διαπραγματεύσεις μετά την καταγγελλόμενη επίθεση - Αρνείται τις κατηγορίες η Ουκρανία

Συνελήφθη παίκτης του Κολοσσού Ρόδου για υπόθεση ναρκωτικών

Ελλάδα 29.12.2025
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία

Κρήτη, Πομπηία και Στόουνχεντζ: Οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2025 που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε

Πολιτισμός 29.12.2025
Ο λαβύρινθος 4.000 ετών και ο μύθος του Μινώταυρου – Νέα ευρήματα σε Πομπηία, Ισπανία και Γαλλία

Google: Το «δώρο» στους χρήστες του Gmail – Η σημαντική αλλαγή που έρχεται σύντομα

Tech + Science 29.12.2025
Η Google λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους του Gmail να απαλλαγούν από τις… ντροπιαστικές διευθύνσεις.

ΑΑΔΕ: «Παγώνουν» 10 ψηφιακές εφαρμογές για δηλώσεις και πληρωμές την Πρωτοχρονιά

Οικονομία 29.12.2025
Η πρόσβαση στις ψηφιακές εφαρμογές «παγώνει» και θα επανέλθει την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι ‑ Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Ελλάδα 29.12.2025
Οι συνθήκες της πτώσης του ανήλικου διερευνώνται

Θεσσαλονίκη: Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ πήγαινε στο φαρμακείο για τη μητέρα του

Ελλάδα 29.12.2025
Ο 55χρονος διασωληνώθηκε στο σημείο από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Δύο αδέλφια νεκρά από αναθυμιάσεις

Ελλάδα 29.12.2025
Πρόκειται για μία γυναίκα 65 ετών και έναν άνδρα 73 ετών, οι οποίοι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, πιθανότατα προερχόμενες από ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν για θέρμανση

Μουγκοπέτρος: Αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο

Ελλάδα 29.12.2025
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν αθώος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, την οποία υπέβαλε η σύζυγός του ανήμερα των Χριστουγέννων, και οδήγησε στη σύλληψή του