E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Game of Thrones: Συγκλονίζει η «Αρια Σταρκ» της σειράς

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 19:43

Game of Thrones: Συγκλονίζει η «Αρια Σταρκ» της σειράς

Η Μέισι Γουίλιαμς (Maisie Williams), η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της «Άρια Σταρκ» στο Game of Thrones, προχώρησε σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» μίλησε στο podcast «Diary of a CEO» για την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών. Μάλιστα, τόνισε ότι όλη αυτή η κατάσταση της κατέστρεψε την παιδική της ηλικία, δημιουργώντας της πολλά τραύματα.

«Οταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον πατέρα μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου», είπε αρχικά η Γουίλιαμς.

Συνεχίζοντας, η 25χρονη Βρετανή σημείωσε: «Νομίζω ότι αυτό πραγματικά κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν λάθος».

Η Γουίλιαμς αναφέρθηκε και στο πώς μια δασκάλα κατάλαβε τα όσα εφιαλτικά βίωνε ως παιδί και εκεί ήταν που ξέσπασε σε δάκρυα.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα “όχι”. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μαμά μου στο σχολείο και εκείνη ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά άνοιξαν και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz 27.06.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left 27.06.2026
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τη Μήλο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Σαν να είναι βγαλμένο από μια καρτ ποστάλ, έγραψε η Ιταλίδα influencer για το νησί και ανέβασε πανέμορφες φωτογραφίες και βίντεο

Αλκαίος για την πρώτη του εμφάνιση στην Κορομηλά: «Έπρεπε κανονικά να μην ξαναπαίξω στην τηλεόραση»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώτη του εμφάνιση στη Ρούλα Κορομηλά