E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Game of Thrones: Συγκλονίζει η «Αρια Σταρκ» της σειράς

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 19:43

Game of Thrones: Συγκλονίζει η «Αρια Σταρκ» της σειράς

Η Μέισι Γουίλιαμς (Maisie Williams), η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της «Άρια Σταρκ» στο Game of Thrones, προχώρησε σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» μίλησε στο podcast «Diary of a CEO» για την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών. Μάλιστα, τόνισε ότι όλη αυτή η κατάσταση της κατέστρεψε την παιδική της ηλικία, δημιουργώντας της πολλά τραύματα.

«Οταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον πατέρα μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου», είπε αρχικά η Γουίλιαμς.

Συνεχίζοντας, η 25χρονη Βρετανή σημείωσε: «Νομίζω ότι αυτό πραγματικά κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν λάθος».

Η Γουίλιαμς αναφέρθηκε και στο πώς μια δασκάλα κατάλαβε τα όσα εφιαλτικά βίωνε ως παιδί και εκεί ήταν που ξέσπασε σε δάκρυα.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα “όχι”. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μαμά μου στο σχολείο και εκείνη ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά άνοιξαν και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το συγκινητικό «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε στον Τσακ Νόρις: Ήταν σπουδαίος άνθρωπος

Social 20.03.2026
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία The Expendables 2 το 2012

Μπραντ Πιτ: Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην ταινία του

Tabloid 20.03.2026
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Tabloid 20.03.2026
Η ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε θαμώνες εξελίχθηκε σε καβγά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να δέχεται επίθεση

Τηλεθέαση‑πρωινή ζώνη: Ποιος «έκλεψε» την πρωτιά από την Καινούργιου

TV Buzz 20.03.2026
Τι έγινε στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης;

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της