E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cristiano Ronaldo: Ο λόγος που «έκαψε» τη μεταγραφή του

Όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Αλ-Χιλαλ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 12:50

Cristiano Ronaldo: Ο λόγος που «έκαψε» τη μεταγραφή του

Ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ, Μπεν Ναφέλ μίλησε σε μία εκπομπή στο Youtube και τόνισε πως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έγινε εξαιτίας ενός ban που είχε η ομάδα.

Η αραβική ομάδα κατέθεσε προς το φινάλε των μεταγραφών μία εξωπραγματική προσφορά την οποία απέρριψε ο Cristiano Ronaldo, όπως είχε αποκαλύψει το «Athletic».

Τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άγγιζαν τα 2,3 εκατ. εβδομαδιαίως, όμως δεν ήταν αρκετά για να τον πείσουν.

Ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ, Ben Nafel έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, αφού αποκάλυψε μιλώντας σε μία εκπομπή στο Youtube πως η μεταγραφή δεν ναυάγησε εξαιτίας αρνήσεως του Cristiano Ronaldo, αλλά επειδή είχε πρόβλημα η ίδια η ομάδα μ' ένα ban και δεν μπορούν να υλοποιήσει την μεταγαφή. Μάλιστα, τόνισε πως ο Πορτογάλος ήταν χαρούμενος με την προοπτική της μεταγραφής αυτής αρχικά.


Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ναι, διαπραγματευτήκαμε με τον Cristiano Ronaldo. Το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά ή η συμφωνία. Η Αλ-Χιλάλ ε'ναι ικανή να φέρει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά η απόφασης του CAS δεν της επέτρεπε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές παικτών... Δεν σταματήσαμε τις συνομιλίες με τους παίκτες παρά το ban, αλλά καθυστερήσαμε να μπούμε στο τελευταίο στάδιο των μεταγραφών μέχρι να αρθεί το ban».

Αυτή τη στιγμή η Αλ-Χιλάλ έχει στο ρόστερ της παίκτες, όπως ο Ματέους Περέιρα (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του πρωταθλήματος της χώρας), ο Λουτσιάνο Βιέτο, ο Μούσα Μαρεγκά, ο Αντρέ Καρίγιο και ο Οντιόν Ιγκάλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Καμπανάκι» από τους ειδικούς για τη νέα παραλλαγή του ιού της γρίπης Α

Ελλάδα 21.11.2025
Τονίζουν πως ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό ‑ Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων

Οικονομία 21.11.2025
Tι πρέπει να έχουν έτοιμο οι επιχειρήσεις

Σας παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο από την Πολωνία; Γιατί δεν πρέπει να το σηκώσετε

Ελλάδα 21.11.2025
Τι δεν πρέπει να κάνετε αν δείτε κλήσεις από +48 και +3197

Νέα ταυτότητα: Οι κρίσιμες ενημερώσεις που δεν πρέπει να αμελήσεις

Ελλάδα 21.11.2025
Η έγκαιρη ενημέρωση είναι απαραίτητη

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συνομήλικές της

Ελλάδα 21.11.2025
Προβληματισμό προκαλεί το μένος με το οποίο χτυπούν με χέρια και πόδια τα τέσσερα κορίτσια το θύμα τους

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025