E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και δεν σταματούσαν

Καβγάς και για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 11:57

Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και δεν σταματούσαν

Συνομιλία που μετατράπηκε σε αντιπαράθεση και αντιπαράθεση που μετατράπηκε σε καβγά, ο οποίος μάλιστα δεν σταματούσε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Και οι δυο πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Σβέρκος και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Η συζήτηση άνοιξε για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία λόγω των γεγονότων στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και άναψε σχεδόν αμέσως ανάμεσα στους τρεις. Τον διευθυντή της ιστοσελίδας της Αυγής, Νίκο Σβέρκο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαναγιώτου και τον γγ των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι περνούν στο επόμενο θέμα, ο Νίκος Σβέρκος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πρόλαβε να πει κάτι. “Πάλι κουταμάρες λες, πάλι κουταμάρες λες, άσχετα”, αντέδρασε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο από φωνές, το οποίο μάλιστα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και αφού η κάμερα είχε πια φύγει από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου για να περάσει στο επόμενο θέμα της εκπομπής. Οι φωνές συνεχίζονταν ακόμη και όταν η Ντόρα Κουτροκόη είχε σηκωθεί όρθια και ήταν έτοιμη να ασχοληθεί με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο

Καβγάς για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί πιο πριν με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα. Ο Νίκος Σβέρκος την χαρακτήρισε σκάνδαλο και αναρωτήθηκε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συγγνώμη στις οικογένειες που θρηνούν συγγενείς τους εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής.

Τότε ανέβηκαν οι τόνοι, και αντέδρασαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό. Ο Δημήτρης Οικονόμου έλεγε, «Νίκο, είσαι εκτός θέματος» με τον Νίκο Σβέρκο να του απαντά: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε κόσμος».

Η Ντόρα Κουτροκόη έλεγε «δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις». Στον καβγά μπήκε και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τονίζοντας «γιατί λες ψέματα;».

Με τον Νίκο Σβέρκο να φωνάζει «σταμάτα» και τον κ. Παπαπαναγιώτου να λένε «μα λες ψέματα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ». Οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο ανάμεσα στο Νίκο Σβέρκο και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι.»

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασέ τη μωρέ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα Χτες
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα Χτες
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός Χτες
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος Χτες
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα Χτες
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα Χτες
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.