E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και δεν σταματούσαν

Καβγάς και για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 11:57

Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και δεν σταματούσαν

Συνομιλία που μετατράπηκε σε αντιπαράθεση και αντιπαράθεση που μετατράπηκε σε καβγά, ο οποίος μάλιστα δεν σταματούσε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Και οι δυο πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Σβέρκος και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Η συζήτηση άνοιξε για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία λόγω των γεγονότων στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και άναψε σχεδόν αμέσως ανάμεσα στους τρεις. Τον διευθυντή της ιστοσελίδας της Αυγής, Νίκο Σβέρκο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαναγιώτου και τον γγ των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι περνούν στο επόμενο θέμα, ο Νίκος Σβέρκος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πρόλαβε να πει κάτι. “Πάλι κουταμάρες λες, πάλι κουταμάρες λες, άσχετα”, αντέδρασε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο από φωνές, το οποίο μάλιστα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και αφού η κάμερα είχε πια φύγει από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου για να περάσει στο επόμενο θέμα της εκπομπής. Οι φωνές συνεχίζονταν ακόμη και όταν η Ντόρα Κουτροκόη είχε σηκωθεί όρθια και ήταν έτοιμη να ασχοληθεί με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο

Καβγάς για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί πιο πριν με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα. Ο Νίκος Σβέρκος την χαρακτήρισε σκάνδαλο και αναρωτήθηκε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συγγνώμη στις οικογένειες που θρηνούν συγγενείς τους εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής.

Τότε ανέβηκαν οι τόνοι, και αντέδρασαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό. Ο Δημήτρης Οικονόμου έλεγε, «Νίκο, είσαι εκτός θέματος» με τον Νίκο Σβέρκο να του απαντά: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε κόσμος».

Η Ντόρα Κουτροκόη έλεγε «δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις». Στον καβγά μπήκε και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τονίζοντας «γιατί λες ψέματα;».

Με τον Νίκο Σβέρκο να φωνάζει «σταμάτα» και τον κ. Παπαπαναγιώτου να λένε «μα λες ψέματα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ». Οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο ανάμεσα στο Νίκο Σβέρκο και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι.»

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασέ τη μωρέ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το απίθανο λάθος του μεταφραστή και η αντίδραση Γιαννακόπουλου και Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα...»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλος κούνησαν το κεφάλι τους και μετά έσκασαν ένα χαμόγελο

Γιατί όλοι φοράνε ροζ παπούτσια στο Μουντιάλ;

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Από τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Βινίσιους Τζούνιορ μέχρι τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και τον Λαμίν Γιαμάλ, το Μουντιάλ γέμισε ροζ παπούτσια. Το πιο macho θέαμα του πλανήτη ανακάλυψε ότι το ροζ γράφει καλύτερα στην κάμερα.

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη: Τα 4 στοιχεία που «έδειξαν» τον δράστη

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για εμπλοκή του αδελφού του θύματος

Παρουσία δύο ατόμων τελέστηκε η κηδεία του Ντέιβιντ Χόκνεϊ σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο θρύλος της σύγχρονης τέχνης έφυγε από τη ζωή στις 11 Ιουνίου σε ηλικία 88 ετών - Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη τελετή για τη ζωή και το έργο του στο Λονδίνο την άνοιξη του 2027

Ομπράντοβιτς: «Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να βρίσκομαι ξανά εδώ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του...

Τέλος τα «δωρεάν» πακέτα από Temu και Shein: Πώς τα 3 ευρώ γίνονται 6 και 9 σε κάθε δέμα, δείτε παραδείγματα

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Δασμός για κάθε είδος στις αγορές μέσω διαδικτύου από 1/7 σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Κιρ Στάρμερ

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο Στάρμερ ήταν όλο και πιο απομονωμένος μετά τη νίκη του αντιπάλου του

Συγκινεί ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου: «Οδεύουμε προς το τέλος» στη μάχη με τον καρκίνο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 35χρονος Κ. Σινάνης μιλά για τη δύσκολη πορεία των θεραπειών, την επιστροφή στο νησί και το χρέος απέναντι στους κατοίκους που τον εξέλεξαν

Το σκοτεινό δίκτυο «764» φτάνει στην Ελλάδα: Εκβιασμοί, βία και στρατολόγηση ανηλίκων

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης που στοχεύει ανήλικα κορίτσια - Πώς οι Αρχές έφτασαν στις συλλήψεις 17χρονων σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη