E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και δεν σταματούσαν

Καβγάς και για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 11:57

Καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και δεν σταματούσαν

Συνομιλία που μετατράπηκε σε αντιπαράθεση και αντιπαράθεση που μετατράπηκε σε καβγά, ο οποίος μάλιστα δεν σταματούσε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Και οι δυο πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Σβέρκος και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Η συζήτηση άνοιξε για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία λόγω των γεγονότων στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και άναψε σχεδόν αμέσως ανάμεσα στους τρεις. Τον διευθυντή της ιστοσελίδας της Αυγής, Νίκο Σβέρκο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαναγιώτου και τον γγ των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι περνούν στο επόμενο θέμα, ο Νίκος Σβέρκος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πρόλαβε να πει κάτι. “Πάλι κουταμάρες λες, πάλι κουταμάρες λες, άσχετα”, αντέδρασε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο από φωνές, το οποίο μάλιστα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και αφού η κάμερα είχε πια φύγει από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου για να περάσει στο επόμενο θέμα της εκπομπής. Οι φωνές συνεχίζονταν ακόμη και όταν η Ντόρα Κουτροκόη είχε σηκωθεί όρθια και ήταν έτοιμη να ασχοληθεί με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο

Καβγάς για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί πιο πριν με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα. Ο Νίκος Σβέρκος την χαρακτήρισε σκάνδαλο και αναρωτήθηκε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συγγνώμη στις οικογένειες που θρηνούν συγγενείς τους εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής.

Τότε ανέβηκαν οι τόνοι, και αντέδρασαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό. Ο Δημήτρης Οικονόμου έλεγε, «Νίκο, είσαι εκτός θέματος» με τον Νίκο Σβέρκο να του απαντά: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε κόσμος».

Η Ντόρα Κουτροκόη έλεγε «δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις». Στον καβγά μπήκε και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τονίζοντας «γιατί λες ψέματα;».

Με τον Νίκο Σβέρκο να φωνάζει «σταμάτα» και τον κ. Παπαπαναγιώτου να λένε «μα λες ψέματα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ». Οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο ανάμεσα στο Νίκο Σβέρκο και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι.»

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασέ τη μωρέ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0‑1: Δικέφαλο... πέταγμα προς τους «8»!

Αθλητικά Νέα 28.11.2025
Προσπέρασε τους «βιόλα» η Ένωση

Ελλάδα – Ρουμανία 91‑64: Περίπατος στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες

20χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε κολεγιακό αγώνα

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη κάποιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Ελλάδα Χτες
Η ΡΑΑΕΥ εισηγήθηκε θετικά την κήρυξη καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την Αττική και το Μεγανήσι Λευκάδας

Euroleague: Οριστική απόφαση για άμεση επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ

Αθλητικά Νέα Χτες
Τέλος η εξορία για Μακάμπι και Χάποελ

Κεραμεικός: Ανδρας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Απογραφή ανελκυστήρων: Ζητούν δίμηνη παράταση ‑ Ο λόγος

Ελλάδα Χτες
Αίτημα δίμηνης παράτασης της προθεσμίας απογραφής των ανελκυστήρων από την ΠΟΜΙΔΑ

Nεκρός στα 30 του από challenge υπερφαγίας fitness coach ‑ Έτρωγε 10.000 θερμίδες την ημέρα

Κόσμος Χτες
Ο 30χρονος γυμναστής από τη Ρωσία έτρωγε καθημερινά μισή τούρτα, ζυμαρικά με μαγιονέζα, ένα μπέργκερ και δύο μικρές πίτσες