E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι

«Μην τον αθωώσετε»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 08:29

Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι

Συγκλονίζει η ιστορία με τη μάνα που μήνυσε τον γιο της ζητώντας επίμονα την καταδίκη του για φθορές στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι γονείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, είναι χωρισμένοι και ο 19χρονος μένει με την μητέρα του, ενώ υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους.

Στην απολογία του ο 19χρονος φέρεται να είπε: «Η μητέρα μου δεν με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνη για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριό μου. Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε, σύμφωνα με το dikastiko.gr, την απαλλαγή του και τόνισε προς την μητέρα ότι «δεν γίνεται να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη».

Όταν η μητέρα άκουσε ότι ο γιος της θα αθωωθεί, φώναξε στο δικαστήριο: «Μην τον αθωώσετε».

Σύμφωνα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φραγκάκη δεν είναι συχνή περίπτωση να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι.

«Είναι όμως, μια αληθινή περίπτωση που εμείς έχουμε δει. Είναι ακραίες περιπτώσεις» όπως είπε η κα Φραγκάκη και τόνισε ότι «δυστυχώς στα διαζύγια τα παιδιά γίνονται… μπαλάκια πολλές φορές. Αυτή η υπόθεση σπαράζει την καρδιά όλων μας και ειδικά με τα λόγια του παιδιού που έμενε επί 4 ημέρες σε ένα μπαλκόνι».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο