E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι

«Μην τον αθωώσετε»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 08:29

Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι

Συγκλονίζει η ιστορία με τη μάνα που μήνυσε τον γιο της ζητώντας επίμονα την καταδίκη του για φθορές στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι γονείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, είναι χωρισμένοι και ο 19χρονος μένει με την μητέρα του, ενώ υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους.

Στην απολογία του ο 19χρονος φέρεται να είπε: «Η μητέρα μου δεν με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνη για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριό μου. Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε, σύμφωνα με το dikastiko.gr, την απαλλαγή του και τόνισε προς την μητέρα ότι «δεν γίνεται να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη».

Όταν η μητέρα άκουσε ότι ο γιος της θα αθωωθεί, φώναξε στο δικαστήριο: «Μην τον αθωώσετε».

Σύμφωνα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φραγκάκη δεν είναι συχνή περίπτωση να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι.

«Είναι όμως, μια αληθινή περίπτωση που εμείς έχουμε δει. Είναι ακραίες περιπτώσεις» όπως είπε η κα Φραγκάκη και τόνισε ότι «δυστυχώς στα διαζύγια τα παιδιά γίνονται… μπαλάκια πολλές φορές. Αυτή η υπόθεση σπαράζει την καρδιά όλων μας και ειδικά με τα λόγια του παιδιού που έμενε επί 4 ημέρες σε ένα μπαλκόνι».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στη Βρετανία: Τον σκότωσε με μια γροθιά ‑ Σκληρό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 28χρονος Ντίλαν Μαξγουελ κατηγορείται για τον θάνατο του 25χρονου Λουκ Τόμπσον, πατέρα τριών παιδιών, μετά από μια επίθεση στις 19 Νοεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο νικητής του φετινού MasterChef

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Εννέα χρόνια στο Αμστερνταμ πριν το ριάλιτι μαγειρικής - Η σύντροφός του και η ζωή στο εξωτερικό

Μυλοπόταμος: Ποιος εντόπισε νεκρό τον 32χρονο που αναζητούνταν από τους οικείους του

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά από ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η Αστυνομία δεν εντοπίζει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Γιαγιά δηλητηρίασε και μαχαίρωσε τα 4 εγγόνια της μέχρι θανάτου ‑ «Δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Η ηλικιωμένη φέρεται να εξαγριώθηκε όταν ο πρώην σύζυγος της κόρης της απέκτησε προσωρινή επιμέλεια των παιδιών

Μήνυση κατά 18 influencers από την Επιτροπή Παιγνίων για διαφήμιση παράνομου τζόγου ‑ Είχαν πάνω από 3 εκατ. followers

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι περισσότεροι από τους followers ήταν ανήλικοι, είπε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Αντώνης Βαρθολομαίος

Πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια του και τώρα αντιμετωπίζει εφιάλτη ‑ «Μην πάτε στην Τουρκία. Μην αφήσετε να ...»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 47χρονος Βρετανός ξόδεψε 3.900 λίρες για smile makeover στην Τουρκία και τώρα καλείται να πληρώσει έως 40.000 λίρες για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Μουντιάλ 2026: Πρωτιά για Ολλανδία, πρόκριση για Ιαπωνία‑Σουηδία και ιστορική Ακτή Ελεφαντοστού

Αθλητικά Νέα 26.06.2026
Η Ολλανδία καθάρισε την Τυνησία και πήρε την κορυφή του ομίλου, Ιαπωνία και Σουηδία προκρίθηκαν χέρι-χέρι, ενώ Εκουαδόρ και Ακτή Ελεφαντοστού πανηγύρισαν μεγάλες νίκες και εισιτήριο για τους «32».

«Επικήρυξαν» τον λαγοκέφαλο – Όλα τα μέτρα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε πιλοτική δράση θήρευσης του επικίνδυνου ψαριού σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, με αμοιβή στους αλιείς 5,33 ευρώ το κιλό.

Συναγερμός για τα ναρκωτικά στην Ελλάδα: Η νέα ουσία που ανησυχεί τις Αρχές

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο τρόπος διακίνησης που άλλαξε και οι κυρίαρχες ουσίες στην ελληνική αγορά

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Τι κατέθεσε στην αστυνομία ο 17χρονος δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι Αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν με σαφήνεια τα κίνητρα της διαμάχης που οδήγησε στη δολοφονική επίθεση

Βενεζουέλα: Ανθρωποι σκάβουν μέσα στα ερείπια με γυμνά χέρια, 24 και πλέον ώρες μετά τον σεισμό

Κόσμος 26.06.2026
Οι άνθρωποι στη Βενεζουέλα σκάβουν ακόμα μέσα στα ερείπια με γυμνά χέρια για τον εντοπισμό επιζώντων

Θύελλα αντιδράσεων για την παραλία όπου άντρες ‑ γυναίκες κάνουν μπάνιο χωριστά

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ένα ζευγάρι από το Μιλάνο πυροδότησε σφοδρή αντιπαράθεση στην Τεργέστη