E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι

«Μην τον αθωώσετε»

Δημοσίευση 28/9/2022 | 08:29

Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι

Συγκλονίζει η ιστορία με τη μάνα που μήνυσε τον γιο της ζητώντας επίμονα την καταδίκη του για φθορές στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι γονείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, είναι χωρισμένοι και ο 19χρονος μένει με την μητέρα του, ενώ υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους.

Στην απολογία του ο 19χρονος φέρεται να είπε: «Η μητέρα μου δεν με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνη για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριό μου. Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε, σύμφωνα με το dikastiko.gr, την απαλλαγή του και τόνισε προς την μητέρα ότι «δεν γίνεται να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη».

Όταν η μητέρα άκουσε ότι ο γιος της θα αθωωθεί, φώναξε στο δικαστήριο: «Μην τον αθωώσετε».

Σύμφωνα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φραγκάκη δεν είναι συχνή περίπτωση να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι.

«Είναι όμως, μια αληθινή περίπτωση που εμείς έχουμε δει. Είναι ακραίες περιπτώσεις» όπως είπε η κα Φραγκάκη και τόνισε ότι «δυστυχώς στα διαζύγια τα παιδιά γίνονται… μπαλάκια πολλές φορές. Αυτή η υπόθεση σπαράζει την καρδιά όλων μας και ειδικά με τα λόγια του παιδιού που έμενε επί 4 ημέρες σε ένα μπαλκόνι».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δικαστήριο «μοίρασε» βρέφος ανάμεσα σε Αθήνα και Βόλο ‑ Η μητέρα θα καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης του πατέρα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Πώς αιτιολόγησε το δικαστήριο την πρωτοποριακή απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού

ΕΜΥ: Στους 41 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος ‑ Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να κινείται σε υψηλά επίπεδα - Ευνοείται η μερική μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.