E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα 13χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της: «Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει»

«Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι»

Δημοσίευση 27/9/2022 | 19:16

Μητέρα 13χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της: «Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει»

Η μητέρα της 13χρονης από το Ηράκλειο στην Κρήτη που κατήγγειλε για βιασμό τον πατριό της, «έσπασε» τη σιωπή της και ισχυρίστηκε πως θεωρεί αβάσιμη την κατηγορία και αθώο τον σύντροφο της.

Δίχως να δείξει τα χαρακτηριστικά της, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε ότι «μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου. Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο. Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης».

Επίσης, σημείωσε ότι «δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου. Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία».

«Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Ιράν: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις Τραμπ» – Οι 5 όροι της Τεχεράνης για κατάπαυση του πυρός

Κόσμος Χτες
Ιρανικός αξιωματούχος τόνισε ότι η χώρα θα τερματίσει τον πόλεμο μόνο όταν το αποφασίσει η ίδια και εφόσον ικανοποιηθούν οι δικές της προϋποθέσεις.

Πώς έγινε η τραγωδία με τις δύο νεκρές στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή»

Ελλάδα Χτες
Γειτόνισσα περιέγραψε πως ένας γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που φλεγόταν ρίχνοντας πάνω του μπουφάν

Τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και κόρη νεκρές από έκρηξη σε σπίτι – Σοβαρά τραυματισμένος 39χρονος

Ελλάδα Χτες
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην περιοχή Αγία Παρασκευή και αποδίδεται πιθανώς σε φιάλη υγραερίου από σόμπα.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια και πόσα ευρώ δικαιούστε

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στο gov.gr, με στόχο οι πληρωμές να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι εκτόξευσε πυραύλους προς το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Abraham Lincoln

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν, οι πύραυλοι ανάγκασαν το αεροπλανοφόρο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή του Κόλπου «να αλλάξει θέση»

Τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην παρέλαση – Το αντι‑drone σύστημα «Κένταυρος», το «Aster 30» και η τορπίλη «Seahake‑4»

Ελλάδα Χτες
Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Πολιτική Χτες
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

25η Μαρτίου: Δείτε live τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Η Αθήνα έτοιμη για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση – Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Η έπαρση της γαλανόλευκης στην Ακρόπολη – Βίντεο από τον Ιερό Βράχο

Ελλάδα Χτες
Στις 08:00 το πρωί η ελληνική σημαία υψώθηκε στον Ιερό Βράχο, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορτασμών για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.